Pengiriman barang & Pangiriman

Pengiriman barang AND kiriman

Kami reueus nawiskeun jasa pengiriman barang internasional anu ayeuna beroperasi dina leuwih nagara 200 jeung kapuloan di sakuliah dunya. Euweuh hartina beuki ka kami ti bringing konsumén urang nilai hébat sarta jasa. Urang bakal terus tumuwuh pikeun minuhan kabutuhan sadaya para nasabah urang, delivering jasa mangrupa saluareun sadayana frékuénsi ékspéktasi mana di dunya.

Kumaha anjeun kapal bungkusan?

Bungkusan tina gudang urang di Kanada, Amérika Serikat, Singapura, Jepang atanapi Cina bakal dikirim ku ePacket atanapi EMS gumantung kana beurat sareng ukuran produkna. Bungkusan dikirim ti gudang Amérika Serikat dikirim ku USPS.

Ulah anjeun kapal di sakuliah dunya?

Leres. Urang nyayogikeun pengiriman barang gratis ka langkung-langkung nagara 200 di sakumna dunya.

Naon ngeunaan adat?

Kami mayar waragad adat, pengiriman sareng penanganan supados anjeun tiasa nganikmati produk Blythe anjeun.

Sabaraha lila teu pengiriman barang nyokot?

waktu pengiriman barang beda-beda ku lokasi. Di handap ieu mangrupakeun perkiraan urang:

location * Diperkirakeun pengiriman barang Time
Amérika Sarikat poé 10-20 Business
Kanada, Éropah poé 10-20 Business
Australia, Selandia Anyar poé 10-30 Business
Sentral & Amerika Kidul poé 15-30 Business
Asia poé 10-20 Business
Aprika poé 15-45 Business

* Ieu teu kaasup 2-5 waktu processing poé urang.

Ulah anjeun méré informasi nyukcruk?

Leres, anjeun bakal nampi email anu ngandung inpormasi pelacak anjeun sacara otomatis saatos pesenan kapal anjeun. Éta jaminan yén kapal pesenan anjeun salami lima dinten, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan status pamrosésan kami. Anjeun tiasa nambihan $ 1.99 di kasir pikeun prosés langkung gancang upami anjeun badé pangiriman langkung gancang. Upami anjeun teu acan nampi inpo pelacak dina 5 dinten, tinggalkeun pesen via obrolan kana situs wéb kami bakal nampi anjeun kalayan inpormasi pengiriman.

tracking mah nyebutkeun "no émbaran pangajén di momen".

Kanggo sababaraha perusahaan pengiriman, peryogi dinten bisnis 2-5 kanggo inpormasi pelacak pikeun ngapdet dina sistem. Sigana kamungkinan bungkusan anjeun masih aya di angkutan. Upami pesenan anjeun disimpen langkung ti bisnis 5 dinten kapengker sareng teu aya inpormasi ngeunaan nomer pelacak anjeun, mangga hubungi kami.

Badé item mah dikirim dina hiji paket?

Kalayan sistem logistik anu nembé ningkat, seuseueurna palanggan bakal nampi barang-barangna dina hiji pakét.

Upami anjeun mesen a custom Blythe boneka sasarengan Meuli Blythe dina situs wéb anjeun, anjeun bakal nampi bungkusan 2 saprak produsen boneka kadaptar kami ngiringan boneka adat ti sakumna dunya.

Upami Anjeun gaduh patalékan séjén, mangga kontak urang jeung urang baris ngalakonan pangalusna urang pikeun mantuan Anjeun kaluar.

REFUNDS & mulih POLISI

pembatalan order

Kabéh pesenan bisa dibatalkeun dugi aranjeunna shipped. Mun urutan anjeun geus dibayar jeung anjeun kudu nyieun robah atawa ngabatalkeun hiji urutan, anjeun kudu ngahubungan kami dina jam 12. Sakali bungkusan na pengiriman barang prosés geus dimimitian, mémang euweuh jadi batal.

Refunds

kapuasan Anjeun prioritas #1 urang. Ku alatan éta, lamun remen ngabalikeun duit nu Anjeun bisa menta hiji euweuh urusan alesan.

Lamun teu teu nampi produk nu dina waktu dijamin (45 poé teu kaasup 2-5 processing dinten) bisa menta hiji ngabalikeun duit atawa reshipment a.

Lamun meunang item salah Anjeun bisa menta hiji ngabalikeun duit atawa reshipment a.

Mun anjeun teu hoyong produk Anjeun geus narima anjeun bisa menta ngabalikeun duit tapi anjeun kudu balik item di expense anjeun sarta item kudu henteu kapake tur kotak unopened.

* Anjeun tiasa ngalebetkeun requests ngabalikeun duit dina 15 poé sanggeus periode dijamin pikeun pangiriman (45 poé) geus kadaluwarsa. Anjeun tiasa ngalakukeun hal eta ku ngirim pesen dina Taros Kami kaca

Upami Anjeun keur disatujuan pikeun ngabalikeun duit, mangka ngabalikeun duit anjeun bakal diolah, sarta kiridit bakal otomatis dilarapkeun ka kartu kiridit atawa metoda asli pamayaran, dina poé 35.

séntral

Urang ayeuna teu nawiskeun bursa dibikeun harga kami low.

Punten pisan henteu kirimkeun pameseran anjeun balik deui ka kami upami kami otorisasi anjeun pikeun ngalakukeunana.

Nagara Ékspor sadia

ThisIsBlythe.com kapal boneka Blythe jeung asesoris Blythe sacara internasional. Aya garis Blythe, Ongkos pengiriman barang Blythe, sarta waragad rupa-rupa gumantung kana alamat pangiriman pikeun urutan Anjeun. Sanajan kitu, aya euweuh biaya disumputkeun atawa terduga dina ramatloka urang.

Update: Free pengiriman barang dina sagala pesenan pikeun waktos kawates. Taya minimum. Tugas mayar.

blythe peta pangiriman buana

Mayoritas Item dina katalog produk ThisIsBlythe urang bisa shipped mun leuwih nagara 100. Ieu di antarana:

Afrika jeung Wétan Tengah

Bahrain Jordan Nigeria Arab Saudi
Mesir Kenya Oman Afrika Kidul
Israél Kuwait Qatar Uni Émirat Arab
Ghana Maroko Mauritius Namibia
reuni Tanzania Mayotte Zimbabwé

Amérika

Bermuda Colombia Méksiko Uruguay
Brazil Kosta Rika Panama Venezuela
Kanada Ékuador Peru Bolivia
Chili Guadelup Trinidad jeung Tobago Barbados
Mikronésia Guiana Perancis Jamaica Saint Martin
Martinik Amérika Sarikat

Asia jeung Pasifik

Australia Indonesia Malaysia Koréa Kidul
Cina Jepang Selandia Baru Taiwan
Hong Kong Kazakhstan Filipina Thailand
India macao Singapura Kalédonia anyar
Fiji Kamboja Sri Lanka Kapuloan Marshall
Palau

Eropa

Austria Jérman Luxembourg Sérbia
Bélgia Yunani Malta Slowakia
Bulgaria Hungaria Monaco Slovénia
Siprus Islandia Walanda Spanyol
Républik Czech Irlandia Norwégia Swédia
Dénmark Itali Polandia Swiss
Éstonia Latvia Portugal kalkun
Finlandia Liechtenstéin Romania karajaan Inggris
Perancis Lituania Rusia Saint Barthélemy
Andorra Albania Bosnia Jeung Herzegovina Gibraltar
Kroasia San Marino Vatikan Kota

Catetan:

  • bungkusan anjeun moal janten tunduk kana waragad adat jeung tugas impor ti nagara nu kapal urutan Anjeun. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka Impor waragad.