Métode pamayaran

Ngeunaan métode pamayaran

PayPal na kiridit kartu dikaluarkeun peuntas laut nu bisa ditarima lamun Mayar on thisisblythe.com.

Kumaha carana mayar on thisisblythe.com

  • PayPal
  • Kartu kiridit(Visa, MasterCard, JCB, manggihan, Diners Club, Amérika Express)
  • pamayaran iDeal

nu dua padika pembayaran aya.

ngeunaan PayPal

Nalika Mayar ku PayPal, anjeun teu kudu nyieun hiji akun PayPal. Lamun geus boga akun PayPal, anjeun bakal dialihkeun ka kaca login PayPal.

Lamun maké PayPal, mangga turutan arah dina kaca Checkout pikeun lumangsungna. Metoda PayPal bakal tos dipilih pikeun genah Anjeun.

Ngeunaan Kartu Kredit

Nalika Mayar kalayan kartu kiridit, anjeun bakal nganggo gateway pembayaran belang kitu, anjeun teu kudu nyieun sagala akun belang mun ngalengkepan mayar éta.

Visa, MasterCard, JCB, manggihan, Diners Club na Amérika Express anu ditarima.

Lamun maké kartu kiridit, mangga turutan arah dina kaca Checkout pikeun lumangsungna, sarta milih Kartu kiridit (belang) nyieun hiji mayar kalayan kartu kiridit Anjeun. Belang ngidinan Anjeun pikeun nyieun mayar kartu kiridit anjeun aman tur aman.

Card Tipe kasadiaan
MasterCard Kabéh currencies dirojong
pisa Kabéh currencies dirojong
American Express USD, eur, AUD, CAD, GPB, MXN, BRL, sarta beuki *
JCB AUD, JPY, TWD
Manggihan, Diners Club USD

Ngeunaan iDeal Pay

iDEAL mangrupikeun padika pembayaran anu paling sering di Walanda. Kurang leuwih 60% pembeli Walanda nganggo éta pikeun mayar désain onlinena. Éta mangrupikeun cara anu dipercaya, aman sareng gampang mayar online. Konsumén mindahkeun artos langsung tina rekening bankna ngalangkungan produk perbankan online aranjeunna. Ieu ngajamin pamayaran anu suksés anu moal tiasa dibalikeun ku nasabah. Bank palanggan ngajamin transaksi aman sareng aman.
Kalayan iDEAL Payment, anjeun tiasa ngadamel pamayaran online ku cara anu aman, aman sareng gampang. Pamayaran dilakukeun nganggo aplikasi perbankan mobile atanapi lingkungan perbankan online bank anjeun sorangan. iDEAL mangrupikeun transfer online langsung ti rekening bank anjeun ka rekening bank pangusaha.
iDEAL nawiskeun sababaraha kaunggulan tina padika pembayaran online sanés:
Anjeun teu kedah ngadaptar atanapi ngadaptarkeun palayanan. Anjeun tiasa langsung nganggo iDEAL upami anjeun palanggan mayoritas Bank Walanda.
Anjeun tiasa aman sareng aman ngagunakeun iDEAL upami anjeun gaduh rekening sareng bank ieu: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, SNS, Svenska Handelsbanken, Bank Triodos, sareng Van Lanschot.

Karanjang balanja

×