Métode pamayaran

Ngeunaan métode pamayaran

PayPal na kiridit kartu dikaluarkeun peuntas laut nu bisa ditarima lamun Mayar on thisisblythe.com.

Kumaha carana mayar on thisisblythe.com

  • PayPal
  • Kartu kiridit(Visa, MasterCard, JCB, manggihan, Diners Club, Amérika Express)

nu dua padika pembayaran aya.

ngeunaan PayPal

Nalika Mayar ku PayPal, anjeun teu kudu nyieun hiji akun PayPal. Lamun geus boga akun PayPal, anjeun bakal dialihkeun ka kaca login PayPal.

Lamun maké PayPal, mangga turutan arah dina kaca Checkout pikeun lumangsungna. Metoda PayPal bakal tos dipilih pikeun genah Anjeun.

Ngeunaan Kartu Kredit

Nalika Mayar kalayan kartu kiridit, anjeun bakal nganggo gateway pembayaran belang kitu, anjeun teu kudu nyieun sagala akun belang mun ngalengkepan mayar éta.

Visa, MasterCard, JCB, manggihan, Diners Club na Amérika Express anu ditarima.

Lamun maké kartu kiridit, mangga turutan arah dina kaca Checkout pikeun lumangsungna, sarta milih Kartu kiridit (belang) nyieun hiji mayar kalayan kartu kiridit Anjeun. Belang ngidinan Anjeun pikeun nyieun mayar kartu kiridit anjeun aman tur aman.

Card Tipe kasadiaan
MasterCard Kabéh currencies dirojong
pisa Kabéh currencies dirojong
American Express USD, eur, AUD, CAD, GPB, MXN, BRL, sarta beuki *
JCB AUD, JPY, TWD
Manggihan, Diners Club USD