TBL Neo Blythe Boneka Lurus Madu Pirang Rambut Jointed Awak

AS $ 119.99
AS $ 218.16
14-29 poé (kapal kaluar dina dinten bisnis 2)
kuantitas:
Aya sasayogian
Bébas pengiriman barang dunya
60 Poé mulih
Témbongkeun Gorobag
Dijamin aman dipariksa
Perkiraan Tanggal Pangiriman: Minggu, Désémber 22

Kusabab paménta ageung, punten kéngingkeun sahenteuna minggu 2-4 kanggo pangiriman.

Diasuransikeun & Pengiriman Pengiriman Di sakuliah dunya

Nomer pelacak bakal dikirim ka anjeun saatos prosés pamrosesan 3-5.

Cinta atanapi Ngartoskeun 100% ngabalikeun duit!

Kami yakin pisan yén anjeun bakal resep produk Blythe ieu. Kumaha upami anjeun henteu? Ngan balikan deui sareng kéngingkeun REFUND lengkep! Teu aya patarosan ditanyakeun!

Rincian produk
item specifics
Pengiriman barang & pamayaran
FAQs
Tentang Kami
Rincian produk

Di dieu nyaeta kualitas customizable pabrik buligir Neo Blythe boneka Anjeun pikeun dijual. Beuli ngimpi Neo Blythe boneka Anjeun tur ngawitan Nyieun husus eta. Sadaya patempatan anu merk anyar kalawan craftsmanship kualitas, bulu lemes silky, awak sturdy, 4 kelir panon, jeung item bébas tambahan kalayan pameseran. Idéal pikeun Blythe boneka customizers & pengepul. Mésér ayeuna!

TBL Neo Blythe Rincian Boneka

  • String dikawasa 4-warna ngarobah panon. Abu, Héjo, Brown, Blue.
  • 12 inci / 30 cm jangkung Blythe boneka.
  • Unik & desain sturdy.
  • Kacida customizable.
  • Sababaraha makeup dilarapkeun.
  • disatujuan ku Johnny Depp.
  • Muhun-rangkep awak keur transportasi.
  • eusi pakét kaasup hadiah bébas: 1 Blythe boneka, salah sapotong pakéan, salah sapasang sapatu (tambah asesoris diémbarkeun)
  • Kabéh asalna di pouch a.
  • pengiriman barang haratis (35 poé max, internasional)
  • Ningkatkeun ka pangiriman gancang sadia. (15 poé, Cibeureum)

SEJUKU HEBAT 4 TO MEMBELI DARI AS:

  • leuwih 12,000 Pelanggan senang
  • Nyatana jalma dina tim dukungan kami
  • Kami reueus nawiskeun jaminan kapuasan mutlak. Prioritas kami anu paling luhur nyaéta ngaraoskeun ka anjeun, janten unggal pesenan hadir ku jaminan harga balik dinten 60!
  • 100% Kasalametan & Kaamanan Dijamin. Di www.thisisblythe.com, kami ngajantenkeun kaamanan sareng privasi anjeun sacara serius. Toko kalayan aman ngagunakeun metode pamayaran anu pang populerna jeung dipercaya!

Mésér sareng yakin

Kami leres-leres percanten kana palanggan anu pangsaéna, naha éta urang bakal ngalakukeun naon waé anu diperyogikeun pikeun mastikeun anjeun gaduh pangalaman mésér anu positif. Urang ngabales email dina jam 24 sareng teras mastikeun sagala masalah anjeun ditanggung ASAP.

  • Mulih Gampil. Sadaya produk urang nu dirojong ku garansi artos dinten 60. Ngan wartosan kami sareng kami bakal ngabalikeunkeun harga pameseran.
  • Meuli Bebas-résiko: Perlindungan Pembeli kami nyertakeun pameseran anjeun tina klik kana pangiriman supados anjeun tiasa nikmati pangalaman balanja pangsaéna.
  • Jaminan 100% Wareg: Upami aya alesan sanésna wareg dina layanan kami, produk Produk Balik sareng Gulang Balik deui bakal disayogikeun. Kami salawasna siap masihan anjeun solusi anu pangsaéna!
item specifics
Item Type:
Blythe Dolls
jangkungna:
30cm
Type awak:
Jointed
batre:
Euweuh / Henteu dibutuhkeun
formulir:
1 / 6
Mfg Series Jumlah:
FHNM894DZPN
Ngaran Brand:
TIB Factory
kaayaan:
Énggal pisan
customizable:
nuhun
Pengiriman barang & pamayaran

Pengiriman sareng pangiriman



Kami reueus nawiskeun jasa pengiriman barang internasional anu ayeuna beroperasi di nagara-pulo 200 sakumna dunya. Henteu aya anu langkung seueur pikeun urang langkung seueur mantenkeun perhatikeun sareng agéngan para nasabah urang. Kami baris tetep jawaran pikeun minuhan kabutuhan sadaya para nasabah urang, nganteurkeun jasa saatos sadayana frékuénsi ékspéktasi di mana waé di dunya.

Kumaha anjeun kapal bungkusan?

Bungkusan tina gudang urang di Kanada, Amérika Serikat, Singapura, Jepang atanapi Cina bakal dikirim ku ePacket atanapi EMS gumantung kana beurat sareng ukuran produkna. Bungkusan dikirim ti gudang Amérika Serikat dikirim ku USPS.

Ulah anjeun kapal di sakuliah dunya?

Sumuhun. Urang nyadiakeun pengiriman barang bébas ngaliwatan nagara 200 sakuliah dunya. Sanajan kitu, aya sababaraha lokasi kami bisa ngilikan kana. Lamun lumangsung ditempatkeun di salah sahiji jalma nagara kami wartosan iyeu anjeun.

Naon ngeunaan adat?

Urang teu nanggungjawaban kanggo waragad adat sakali item geus shipped. Ku purchasing produk urang, Anjeun ijab kabul nu hiji atawa leuwih bungkusan bisa shipped ka anjeun tur meunangkeun waragad adat basa aranjeunna sumping ka nagara Anjeun.


Pencét di dieu pikeun seueur rinci kiriman

Sabaraha lila teu pengiriman barang nyokot?

waktu pengiriman barang beda-beda ku lokasi. Di handap ieu mangrupakeun perkiraan urang:

location * Diperkirakeun pengiriman barang Time
Amérika Sarikat poé 10-30 Business
Kanada, Éropah poé 10-30 Business
Australia, Selandia Anyar poé 10-30 Business
Central & Kidul Amérika poé 15-30 Business
Asia poé 10-20 Business
Aprika poé 15-45 Business
* Ieu teu kaasup 2-5 waktu processing poé urang.

Ulah anjeun méré informasi nyukcruk?

Muhun, anjeun bakal nampa surelek sakali kapal pesenan Anjeun nu ngandung informasi tracking Anjeun. Upami anjeun teu acan narima nyukcruk info dina 5 poé, mangga kontak urang.

tracking mah nyebutkeun "no émbaran pangajén di momen".

Kanggo sababaraha perusahaan pengiriman, peryogi dinten bisnis 2-5 kanggo inpormasi pelacak pikeun ngapdet dina sistem. Upami pesenan anjeun disimpen langkung ti bisnis 5 dinten kapengker sareng teu aya inpormasi ngeunaan nomer pelacak anjeun, mangga hubungi kami.

Badé item mah dikirim dina hiji paket?

Pikeun alesan logistik, Item dina meuli sarua bakal sakapeung dikirim dina bungkusan misah, sanajan upami Anjeun geus dieusian pengiriman barang dikombinasikeun.

Upami Anjeun gaduh patalékan séjén, mangga kontak urang jeung urang baris ngalakonan pangalusna urang pikeun mantuan Anjeun kaluar.

Ngabalikeun deui & kawijakan balik

pembatalan order

Kabéh pesenan bisa dibatalkeun dugi aranjeunna shipped. Mun urutan anjeun geus dibayar jeung anjeun kudu nyieun robah atawa ngabatalkeun hiji urutan, anjeun kudu ngahubungan kami dina jam 12. Sakali bungkusan na pengiriman barang prosés geus dimimitian, mémang euweuh jadi batal.

Refunds

kapuasan anjeun prioritas #1 urang. Kituna, anjeun tiasa menta hiji ngabalikeun duit atawa reshipment pikeun produk maréntahkeun lamun:

  • Lamun teu teu nampi produk nu dina waktu dijamin (45 poé teu kaasup 2-5 processing dinten) bisa menta hiji ngabalikeun duit atawa reshipment a.
  • Lamun meunang item salah Anjeun bisa menta hiji ngabalikeun duit atawa reshipment a.
  • Mun anjeun teu hoyong produk Anjeun geus narima anjeun bisa menta ngabalikeun duit tapi anjeun kudu balik item di expense anjeun sarta item kudu henteu kapake.

urang ngalakukeun teu ngaluarkeun éta ngabalikeun duit lamun:

  • Urutan anjeun teu sumping alatan faktor dina kontrol Anjeun (ie nyadiakeun alamat pengiriman barang salah)
  • Urutan anjeun teu sumping alatan kaayaan luar biasa di luar kadali Blythe (Ie teu diberesihan ku adat, nyangsang ku bencana alam).
  • kaayaan luar biasa séjén di luar kadali https://www.thisisblythe.com

* Anjeun tiasa ngalebetkeun requests ngabalikeun duit dina 15 poé sanggeus periode dijamin pikeun pangiriman (45 poé) geus kadaluwarsa. Anjeun tiasa ngalakukeun hal eta ku ngirim pesen dina Taros Kami kaca

Upami Anjeun keur disatujuan pikeun ngabalikeun duit, mangka ngabalikeun duit anjeun bakal diolah, sarta kiridit bakal otomatis dilarapkeun ka kartu kiridit atawa metoda asli pamayaran, dina poé 14.

séntral

Lamun pikeun alesan nu mana wae nu Anjeun hoyong tukeur produk Anjeun, sugan keur ukuran beda dina pakéan. Anjeun kudu kontak urang kahiji jeung urang bakal pituduh Anjeun ngaliwatan léngkah.

Mangga teu ngirim pameseran Anjeun deui ka urang kajaba we authorize maneh mun jadi.


balanja Ayeuna
FAQs

Naha produk boneka ieu asli?

Leres, boneka kami didamel nganggo bagian Takara asli sareng anggota adat khusus dipatenkeun urang.
- Belakang sirah boneka boneka maos Blythe TM, 2006 Hasbro, Inc. CWC TOMY China.
- Bagian tukang awak boneka maos Blythe TM, 2002 Hasbro, Inc. CWC TAKARA China.

Sabaraha taripna kanggo pengirimanna?

Kami nyayogikeun pengiriman barang gratis kanggo langkung-langkung di nagara-nagara 200

Naon pangukuran kanggo Neo Blythe Doll?

Punten tingal kami Ukuran awak Neo Blythe Doll pikeun manggihan deui.

Dupi abdi tiasa mayar biaya pengiriman barang, adat atanapi tugas?

Henteu, harga anu anjeun tingali nyaéta harga anu anjeun mayar - anjeun moal dieusi bayaran tambahan.

Lamun anjeun bakal ngilikan urutan kuring?

Upami anjeun mesen barang an-saham, kami badé ngirimkeun dina waktos 3 damel.

Sabaraha lami urutan abdi bakal nyandak ka anjog?

Pesenan dikirim ku EMS atanapi USPS. Biasana, pangiriman nyokot 5-20 dinten saatos dispatch, tapi éta langkung lami kusabab faktor-faktor di luar kontrol urang. Kusabab ukuran perusahaan kami, kami nyayogikeun kiriman gancang sareng jasa ngolah supados anjeun nampi paket anjeun langkung gancang. Kami damel sareng perusahaan logistik kelas dunya pikeun nganteurkeun perusahaan Blythe Anjeun.

Ulah anjeun méré informasi nyukcruk?

Anjeun bakal nampa inpormasi pelacak anjeun dina 3-5 dinten kerja. Tapi kadang nyukcruk panginten henteu sayogi upami pangiriman gratis tiasa dianggo. Dina kasus ieu, punten wartosan kami di [EMAIL PROTECTED]

Dupi abdi tiasa ngabatalkeun urutan kuring?

Anjeun tiasa ngarobih atanapi ngabolaykeun pesenan anjeun dina hiji jam. Punten wartosan kami di [EMAIL PROTECTED] sareng diajar langkung seueur ngeunaan pembatalan sareng kabijakan ngabalikeun duit.

Tentang Kami
Komitmen palanggan

Kami perusahaan Blythe panglegana sareng budaya anu langkung ageung ku nasabah sareng coba pikeun minuhan sareng ngaleuwihan ekspektasi anjeun unggal waktos anjeun balanja di toko kami. Pamadegan anjeun mangrupikeun drive pangbadagna pikeun perbaikan. Ngaraos jalma anu leres kalayan nawaran ekslusif sareng promosi tutup kami.

Passion pikeun karya urang

Kami fans nyata Blythe! Toko kami pinuh ku produk-produk anu dipilih sacara ati-ati anu anjeun moal mendakan anu sanés, éta pasti. Kami yakin yén staf anu hadé henteu kedah nyéépkeun hartosna naha anjeun tiasa percanten kami nawiskeun barang pikeun unggal anggaran.

Inspirasi sareng creativeness

Candak perawat anu pantes sareng indulge diri dina produk Blythe karesep anjeun - kami nyayogikeun pikeun sagala rasa! Balanja henteu pernah langkung pikaresepeun!

Aya acan aya ulasan

Nulis Review
pangiriman FREE

Kana sadaya pesenan

mulih FREE

Taya patarosan anu ditaros wangsul

PERLU BANTUAN? + 1 (250) 778-0542

Telepon kami dina nomer telepon bébas tol

JAMINAN BATANG

Balanja bébas hariwang