Tentang Kami

Ieu Blythe nyaeta panyadia boneka Blythe panggedéna di dunya. Pausahaan urang, anu munggaran dimimitian dina 2000 salaku buku fotografi Blythe, ayeuna nawiskeun aksés ka konsumén pikeun produk boneka sareng aksesori 6,000 Blythe. Boneka sareng situs wéb Blythe kami aya dina sababaraha publikasi di dunya, kaasup Forbes, BBC & nu Guardian.

Dina Ieu Blythe, urang nyandak lolobana Blythe parabot kustomisasi ayeuna aya pikeun para nasabah. Kami nawiskeun OOAK hiji-hiji-jenis boneka Blythe custom nu moal tiasa mendakan dimana wae sejenna dina pasaran. Urang ngahasilkeun bonéang kami dina sagala ukuran, diantarana Petite, Middie, sarta neo. Pamrosésan kami sareng kali kiriman anu punjul ka sadaya pesaing utama.

Sedengkeun boneka Blythe ngandung mayoritas bisnis urang, kami nawiskeun rangkeian asesoris tambahan pikeun konsumén urang. Ngagunakeun situs urang, anjeun tiasa mésér baju, sapatu, panon, Ceuli, bulu, Wangunna henteu, nangtung, suplai jeung parabot kustomisasi.

Tim urang oge nawiskeun boneka ceurik nu mantuan Anjeun ngagabungkeun boné sareng baju sareng / atanapi asesoris kalawan harga anu murah. Kami singesta kalayan nyadiakeun layanan kualitas luhur sareng produk ka peminat boneka boneka urang Blythe.

Dina Ieu Blythe, urang bangga diri kana sésana komitmen kana prinsip inti kami tina puas para nasabah sareng nyiptakeun hubungan jangka panjang. Kami nuju milari waé janten kapendak tempatna salaku produser boneka No. 1 Blythe di dunya.

A boneka Ecological Merlukeun hiji Produser Ahli

Boneka bély anu sanésna diproduksi di 1972 ku Kenner, tapi kalainna mimitina kabukti henteu pikaresepeun, sareng Kenner ngeureunkeunana dina sataun. Pangadeg nu asli urang, Gina Garan, asih ka boneka seueur warsih saterusna. Di 2000, manéhna ngahasilkeun buku fotografi "Ieu Blythe" anu ngabantosan langkung na core boneka kieu.

Boneka anu Blythe henteu kawas sagala boneka séjén dina pasaran. Pikeun boneka sareng kultus sapertos kieu, ngan aya sababaraha produser modéren sadia pikeun pamakéna. Salaku tokoh ngarah dina industri, klien kami gaduh aksés ka boneka sareng Blythe premium sareng anu anjeun henteu tiasa milarian anu mana-mana dina pasaran.

Dina Ieu Blythe, markisa kami pikeun boneka Blythe dibuktikeun dina lembaga anu diurus kami damel sapanjang proses produksi. Upami anjeun hoyong nguntungkeun manéh tina boneka boneka Blythe, penting pikeun nganggo produsén ahli.

Hanjakalna, kurangna pesaing kualitas di pasar ngandung harti yén seueur palanggan urang ngaraoskeun pangalaman goreng sareng produser sareng situs web lianna. Urang mindeng ngadangu keluhan anu urang ku pernah henteu nampi bonekana maréntahkeun atanapi langkung seueur kanggo aranjeunna. Dina sababaraha kasus, sawatara pausahaan Blythe jual boneka anu dipaké atanapi bulenan ka para nasabah!

Komitmen pikeun kustomisasi

Minangka panyadia panggedéna boneka Blythe di dunya, Ieu Blythe tiasa nyayogikeun sauntuyan kustomisasi sareng pilihan.

Upami anjeun gaduh visi atanapi pamundut kanggo boneka Blythe anjeun, urang perusahaan premiere di sakuliah dunya kanggo boneka katur, nya suksés anjeun dijamin.

Naha anjeun badé nyieun bonégang Blythe anjeun sorangan? Gantina komunikasi sacara rinci kustomisasi sareng tim kami, anjeun tiasa ngadamel pemesanan boneka custom langsung dina situs urang! Ramatloka kami nawiskeun jasa Adat boneka Réncang pikeun sakumna perwenangan di dunya.

Upami anjeun leuwih resep mésér custom boneka boneka Blythe salah-sahiji-deui anu siap-to-go, punten mangga buka kami Custom Blythe boneka Kaca (diapdet sapopoé). Ieu kasempetan sakali-dina-a-hirupna! Simkuring pernah ngayakeun réplikasi atanapi diklon Blythes custom urang. Sakali dijual, aranjeunna Isro salawasna.

Services sareng pengiriman dunya

Ieu Blythe nyaéta salah sahiji hijina produsén Blythe anu peupeus ka pasar. Situs wéb anu ditarjamahkeun kana sababaraha basa, sarta kami nawiskeun pelanggan pelanggan multi-lingu ka klien luar negeri.

Anu mana nya, ayeuna urang kapal ka langkung ti nagara 185 di sakuliah dunya. Kami henteu ngecékkeun konsumén urang kanggo pangiriman internasional-harga anu anjeun rasakeun téh hargana dibayar. Urang nawiskeun rangkeian padika pembayaran, Checkout aman jasa sareng alat nu mantuan anjeun ngalindungan inpormasi anjeun sareng rinci pamayaran nalika ngeureunkeun transaksi di situs urang.

Upami anjeun ditéang produsen boneka Blythe-kelas dunya anu dipisahkeun ka wilayah anjeun, anjeun tiasa ngaksés jasa kami anu méh dimana waé dina peta.

Sambungkeun ka Kami

Upami anjeun hoyong ngabahas produk atanapi jasa kami, pastikeun pikeun nyambung ka kami liwat ramatloka kami bentuk kontak atanapi portal obrolan live. Kami bagja nyadiakeun para nasabah urang sadaya inpormasi anu peryogi aranjeunna pikeun mutuskeun dina boneka Blythe sampurna. Kalayan langkung ti 19 taun pangalaman di industri, wajar pisan kami parantos ahli di Blythe boneka Ecological! Pariksa kami nu pangahirna Harita ayeuna. Pastikeun pikeun ngotéktak artikel Blythe kami Blog.

Tambahan saluran komunikasi tradisional urang, anjeun tiasa nyambungkeun kana kami palih paling platform utama média sosial. Milarian urang dina Facebook, Instagram, Pinterest, sarta Twitter. Kami ngagunakeun média sosial pikeun masangkeun produk sareng ngaleupaskeun promosi - urang malah jihi sacara teratur boneka Blythe gratis mun pengikut média sosial urang!

Tim kami dihadiran 24 / 7 pikeun ngalayanan pertanyaan nasabah, loba ditanyakeun jeung isu rojongan. Anjeun oge tiasa ngalacak pesenan anjeun Ieuh. Upami anjeun ditéang boneka Blythe anu sampurna pikeun anjeun nyalira atanapi anu dipikacinta, waktos sanés waktos terang sareng ahli sapertos ieu Blythe!

kotektak kami produk ayeuna.