Ngawangun Diri Blythe Boneka Anjeun TBL Neo Blythe Alat Customizer 100 Pilihan Rambut Bestseller Blythes Warna-warni Blythe Rambut
Ngawangun Diri Blythe Boneka Anjeun TBL Neo Blythe Alat Customizer 100 Pilihan Rambut Bestseller Blythes Warna-warni Blythe Rambut
Ngawangun Diri Blythe Boneka Anjeun TBL Neo Blythe Alat Customizer 100 Pilihan Rambut Bestseller Blythes Warna-warni Blythe Rambut
Ngawangun Diri Blythe Boneka Anjeun TBL Neo Blythe Alat Customizer 100 Pilihan Rambut Bestseller Blythes Warna-warni Blythe Rambut

Ngawangun Sadérék Blythe Boneka Neo Blythe Alat Rambut Pelanggan 100

Harita 7
poé 14-28
kuantitas:
Aya sasayogian
Bébas pengiriman barang dunya
60 Poé mulih
Témbongkeun Gorobag
Punten antosan, urang cobian kéngingkeun konfirmasi transaksi pas mungkin.
Dijamin aman dipariksa
Perkiraan Tanggal Pangiriman: Minggu, Séptémber 6

Kusabab paménta ageung, punten kéngingkeun sahenteuna minggu 2-4 kanggo pangiriman.

Diasuransikeun & Pengiriman Pengiriman Di sakuliah dunya

Nomer pelacak bakal dikirim ka anjeun dina 2-5 dinten bisnis.

Cinta atanapi Ngartoskeun 100% ngabalikeun duit!

Kami yakin pisan yén anjeun bakal resep produk Blythe ieu. Kumaha upami anjeun henteu? Ngan balikan deui sareng kéngingkeun REFUND lengkep! Teu aya patarosan ditanyakeun!

Rincian produk
item specifics
Pengiriman barang & pamayaran
FAQs
Tentang Kami
Rincian produk

Ngadamel boneka anjeun sorangan online!

Munggaran waktu di dunya! ayeuna anjeun tiasa ngawangun impian sorangan Blythe boneka! Éta mungkin pikeun ngadamel boneka adat anjeun ayeuna - jumlahna 12,979,200 Blythes unik dina halaman ieu pisan!

Urang ngantep anjeun milih Blythe awak, warna bulu, bulu panjang, gaya bulu, kelir panon, sarta faceplate, maka urang ngumpulana pikeun anjeun tanpa biaya! Kami tiasa ogé ngirimkeun email boneka pikeun parantosan Buktina sareng Buktina Uniqueness sateuacan kiriman gratis.

Sadaya bagian anyar kalayan karajinan panangan kelas, rambut lemes anu anjeun pikahoyong, awak solid kuat, warna panon 4, sareng buktina poto gratis sareng pengiriman gratis kalayan ngagaleuh. Pameseran anjeun kalebet boneka Blythe boneka buligir anu pinuh, jasa kustomisasi, buktina poto, pengiriman sareng penanganan. Cocog pikeun kustomer boneka Blythe sareng kolektor. Jieun boneka Blythe boneka hiji-of-a-jenis anjeun ayeuna!

Parentah kustomisasi:

  1. Milih hiji Blythe awak luhur (pilihan 16)
  2. Lajeng milih hiji bulu tina pilihan anjeun (pilihan 100)
  3. Tambahkeun deui kana karanjang
  4. Di Checkout nu, ninggalkeun catetan pikeun cukuran, Kelir panon (milih 4), sarta Faceplate tina pilihan Anjeun

hairstyles sadia

Mangga nyebut ngan hiji (1) cukuran tina pilihan Anjeun tina daptar di handap di Checkout nu. Pilihan cukuran téh alatan final pikeun motong na styling.

  • Panjang Rambut kalawan poni (LHB)
  • Panjang Rambut kalawan No poni (LHNB)
  • Panjang Rambut Sisi Bagian (LHSP)
  • Pondok Rambut kalawan poni (SHB)
  • Pondok Rambut kalawan No poni (SHNB)
  • Pondok Rambut Sisi Bagian (SHSP)

Kelir panon sadia

Punten disebatkeun persis opat kelir (4) panon tina poto dihandap di halaman kaluar. Upami anjeun henteu ngalebetkeun pilihan warna panon anjeun, urang tiasa nambihkeun acak acak acak keur anjeun. Pilihan anjeun dikaitkeun total panon 8.

FACEPLATES sadia

Mangga diingungkeun ngan hiji (1) ngaran ramo ti galeri dihandap nalika anjeun mesen. Disarankeun cocog warna raray sareng warna awak. Pilihan Faceplate ngawengku backplate cocog sareng mékanisme panon pinuh disetél ogé.

Mangga bageur nawaran reureuh di dicatet yén sakabéh jualan nu ahir, sarta jasa ieu teu kaasup sagala asesoris atanapi kustomisasi maju.

Custom buligir Blythe boneka Orde FAQ

Patarosan: Dupi anjeun némbongkeun kuring conto nyata pesen Checkout?
Jawab: “Hairstyle: LHB (lila ku bangs). Panon: 13,10,4,6. Faceplate: M "

Éta pisan! Kusabab nasabah ieu parantos milih awak sareng buuk dina halaman ieu, sadaya anu anjeunna kedah lajur téh nyingkah surat pesen anu ngawengku leuwih sering dipake tinimbang cukuran, panon sareng lémpél lempeng dina kasir.

Patarosan: Naha anjeun teu boga pamilihan keur panon jeung faceplate dina kaca ieu?
Jawab: Sistim nyusun urang ayeuna tiasa gaduh wungkul dua atribut béda pikeun ayeuna alatan pajeulitna téknis. Kusabab kitu anjeun bakal kedah masihan pesen anu sering dialong cukuran, panon (4) sareng rémpak raray.

Patarosan: Anjeun ngirim parantosan poto buktina?
Jawab: Sumuhun, urang ngalakukeun. hargana kaasup poto jasa buktina. Sakali kami ngirimkeun poto buktina ka anjeun jeung teu ngadenge nanaon dina jam 24, urang bakal kapal boneka custom ka anjeun.

Patarosan: Naon kajadian lamun warna beungeut teu cocog awak sanggeus boneka parantosan?
Jawab: Patarosan hébat. Kusabab kitu Anjeun didorong kana tatanan boneka adat anjeun sacara saksama. Anjeun ideally tiasa ninggalkeun kami dipilampah lamun henteu yakin. Mun anjeun mesen, anjeun ogé tiasa ngawartosan lamun urang kedah cocog sareng kelir témpél boneka ka awak atanapi sabalikna. Lamun kami ngintunkeun poto buktina ka anjeun sareng anjeun henteu bahagia sareng boneka kusabab preferensi warna anjeun, anjeun perlu neraskeun $ 15 urang pikeun mendesain deui boneka ka anjeun. Ieu ngabantuan kami ku bagian ngagantian sareng komunikasi.

Patarosan: Sakumaha seueur abdi bakal nampi foto buktina na boneka abdi
Jawab: Urang ngalakukeun pangalusna kami mendesain boneka custom Anjeun. Mangga masihan kami 1-3 poé bisnis keur ngalengkepan boneka, sarta ngirim Anjeun poto buktina. Sakali anjeun mariksa poto buktina jeung anjeun bahagia, urang bakal ngilikan boneka pikeun doorstep Anjeun langsung.

Patarosan: Naon kajadian lamun kuring teu ngalebetkeun naon waé milih gaya rambut, panon na lémpél na di kasir?
Jawab: Kusabab urang bakal ngagaduhan rinci urutan anjeun tipe awak jeung cukuran, urang bakal mendesain sesa boneka custom Anjeun acak lamun urang teu nampi sagala parentah salajengna ti anjeun. Dina hal ieu, mangga ninggalkeun kami dipilampah lamun teu bisa nyieun nepi pikiran anjeun kalawan cukuran, panon na faceplate, sarta rék kami mendesain sesa boneka anjeun kalawan kreativitas urang sorangan.

Patarosan: Teu boneka custom kuring datangna kalayan sagala pakéan atawa asesoris?
Jawab: Entong, teu. Kusabab kitu anjeun kacida wanti kana tatanan a pake pakean jeung / atawa barang tambahan nyalira.

Hatur nuhun milih anu mimiti sareng mung buligir pangalusna jasa kustomisasi Blythe.

Ieu Dupi Blythe nyieun husus Dept.

SEJUKU HEBAT 4 TO MEMBELI DARI AS:

  • leuwih 15,000 Pelanggan senang
  • Nyatana jalma dina tim dukungan kami
  • Kami reueus nawiskeun jaminan kapuasan mutlak. Prioritas kami anu paling luhur nyaéta ngaraoskeun ka anjeun, janten unggal pesenan hadir ku jaminan harga balik dinten 60!
  • 100% Kasalametan & Kaamanan Dijamin. Di www.thisisblythe.com, kami ngajantenkeun kaamanan sareng privasi anjeun sacara serius. Toko kalayan aman ngagunakeun metode pamayaran anu pang populerna jeung dipercaya!

Mésér sareng yakin

Kami leres-leres percanten kana palanggan anu pangsaéna, naha éta urang bakal ngalakukeun naon waé anu diperyogikeun pikeun mastikeun anjeun gaduh pangalaman mésér anu positif. Urang ngabales email dina jam 24 sareng teras mastikeun sagala masalah anjeun ditanggung ASAP.

  • Mulih Gampil. Sadaya produk urang nu dirojong ku garansi artos dinten 60. Ngan wartosan kami sareng kami bakal ngabalikeunkeun harga pameseran.
  • Meuli Bebas-résiko: Perlindungan Pembeli kami nyertakeun pameseran anjeun tina klik kana pangiriman supados anjeun tiasa nikmati pangalaman balanja pangsaéna.
  • Jaminan 100% Wareg: Upami aya alesan sanésna wareg dina layanan kami, produk Produk Balik sareng Gulang Balik deui bakal disayogikeun. Kami salawasna siap masihan anjeun solusi anu pangsaéna!
item specifics
Ngaran Brand:
TIB Neo Blythe desainer
Item Type:
Ngaropéa Neo Blythe
batre:
Euweuh / Henteu dibutuhkeun
formulir:
1 / 6
Mfg Series Jumlah:
FDPD33SGM
BJD / SD atribut:
boneka
tema:
Pilem & TV
kaayaan:
Brand Bagian New
Boneka Tipe:
neo Blythe
Styles bulu:
100 Options
Desain awak:
16 Options
Desain raray:
26 Options
Pengiriman barang & pamayaran

Pengiriman sareng pangiriman



Kami reueus nawiskeun jasa pengiriman barang internasional anu ayeuna beroperasi di nagara-pulo 200 sakumna dunya. Henteu aya anu langkung seueur pikeun urang langkung seueur mantenkeun perhatikeun sareng agéngan para nasabah urang. Kami baris tetep jawaran pikeun minuhan kabutuhan sadaya para nasabah urang, nganteurkeun jasa saatos sadayana frékuénsi ékspéktasi di mana waé di dunya.

Kumaha anjeun kapal bungkusan?

Bungkusan tina gudang urang di Kanada, Amérika Serikat, Singapura, Jepang atanapi Cina bakal dikirim ku ePacket atanapi EMS gumantung kana beurat sareng ukuran produkna. Bungkusan dikirim ti gudang Amérika Serikat dikirim ku USPS.

Ulah anjeun kapal di sakuliah dunya?

Sumuhun. Urang nyadiakeun pengiriman barang bébas ngaliwatan nagara 200 sakuliah dunya. Sanajan kitu, aya sababaraha lokasi kami bisa ngilikan kana. Lamun lumangsung ditempatkeun di salah sahiji jalma nagara kami wartosan iyeu anjeun.

Naon ngeunaan adat?

Urang teu nanggungjawaban kanggo waragad adat sakali item geus shipped. Ku purchasing produk urang, Anjeun ijab kabul nu hiji atawa leuwih bungkusan bisa shipped ka anjeun tur meunangkeun waragad adat basa aranjeunna sumping ka nagara Anjeun.


Pencét di dieu pikeun seueur rinci kiriman

Sabaraha lila teu pengiriman barang nyokot?

waktu pengiriman barang beda-beda ku lokasi. Di handap ieu mangrupakeun perkiraan urang:

location * Diperkirakeun pengiriman barang Time
Amérika Sarikat poé 10-30 Business
Kanada, Éropah poé 10-30 Business
Australia, Selandia Anyar poé 10-30 Business
Central & Kidul Amérika poé 15-30 Business
Asia poé 10-20 Business
Aprika poé 15-45 Business
* Ieu teu kaasup 2-5 waktu processing poé urang.

Ulah anjeun méré informasi nyukcruk?

Muhun, anjeun bakal nampa surelek sakali kapal pesenan Anjeun nu ngandung informasi tracking Anjeun. Upami anjeun teu acan narima nyukcruk info dina 5 poé, mangga kontak urang.

tracking mah nyebutkeun "no émbaran pangajén di momen".

Kanggo sababaraha perusahaan pengiriman, peryogi dinten bisnis 2-5 kanggo inpormasi pelacak pikeun ngapdet dina sistem. Upami pesenan anjeun disimpen langkung ti bisnis 5 dinten kapengker sareng teu aya inpormasi ngeunaan nomer pelacak anjeun, mangga hubungi kami.

Badé item mah dikirim dina hiji paket?

Kanggo alesan logistik, barang dina waktos anu diperyogikeun sakapeung dikirim dina bungkusan anu misah, sanaos anjeun parantos ngeusian pengiriman barang. Nanging, umume pesenan dikirim dina hiji pakét. Mesenan kalayan percaya diri.

Upami Anjeun gaduh patalékan séjén, mangga kontak urang jeung urang baris ngalakonan pangalusna urang pikeun mantuan Anjeun kaluar.

Ngabalikeun deui & kawijakan balik

pembatalan order

Kabéh pesenan bisa dibatalkeun dugi aranjeunna shipped. Mun urutan anjeun geus dibayar jeung anjeun kudu nyieun robah atawa ngabatalkeun hiji urutan, anjeun kudu ngahubungan kami dina jam 12. Sakali bungkusan na pengiriman barang prosés geus dimimitian, mémang euweuh jadi batal.

Refunds

kapuasan anjeun prioritas #1 urang. Kituna, anjeun tiasa menta hiji ngabalikeun duit atawa reshipment pikeun produk maréntahkeun lamun:

  • Lamun teu teu nampi produk dina waktos dijamin (45 dinten teu kalebet ngolah 2-5 dinten) anjeun tiasa nyuhunkeun ngabalikeun duit atanapi reshipment.
  • Lamun meunang item salah Anjeun bisa menta hiji ngabalikeun duit atawa reshipment a.
  • Mun anjeun teu hoyong produk Anjeun geus narima anjeun bisa menta ngabalikeun duit tapi anjeun kudu balik item di expense anjeun sarta item kudu henteu kapake.

urang ngalakukeun teu ngaluarkeun éta ngabalikeun duit lamun:

  • Urutan anjeun teu sumping alatan faktor dina kontrol Anjeun (ie nyadiakeun alamat pengiriman barang salah)
  • Urutan anjeun teu sumping alatan kaayaan luar biasa di luar kadali Blythe (Ie teu diberesihan ku adat, nyangsang ku bencana alam).
  • kaayaan luar biasa séjén di luar kadali HTTPS:

* Anjeun tiasa ngalebetkeun requests ngabalikeun duit dina 15 poé sanggeus periode dijamin pikeun pangiriman (45 poé) geus kadaluwarsa. Anjeun tiasa ngalakukeun hal eta ku ngirim pesen dina Taros Kami kaca

Upami Anjeun keur disatujuan pikeun ngabalikeun duit, mangka ngabalikeun duit anjeun bakal diolah, sarta kiridit bakal otomatis dilarapkeun ka kartu kiridit atawa metoda asli pamayaran, dina poé 14.

séntral

Lamun pikeun alesan nu mana wae nu Anjeun hoyong tukeur produk Anjeun, sugan keur ukuran beda dina pakéan. Anjeun kudu kontak urang kahiji jeung urang bakal pituduh Anjeun ngaliwatan léngkah.

Mangga teu ngirim pameseran Anjeun deui ka urang kajaba we authorize maneh mun jadi.


balanja Ayeuna
FAQs

Naha produk boneka ieu asli?

Leres, boneka kami didamel nganggo bagian Takara asli sareng anggota adat khusus dipatenkeun urang.
- Belakang sirah boneka boneka maos Blythe TM, 2006 Hasbro, Inc. CWC TOMY China.
- Bagian tukang awak boneka maos Blythe TM, 2002 Hasbro, Inc. CWC TAKARA China.

Sabaraha taripna kanggo pengirimanna?

Kami nyayogikeun pengiriman barang gratis kanggo langkung-langkung di nagara-nagara 200

Naon pangukuran kanggo Neo Blythe Doll?

Punten tingal kami Ukuran awak Neo Blythe Doll pikeun manggihan deui.

Dupi abdi tiasa mayar biaya pengiriman barang, adat atanapi tugas?

Henteu, harga anu anjeun tingali nyaéta harga anu anjeun mayar - anjeun moal dieusi bayaran tambahan.

Lamun anjeun bakal ngilikan urutan kuring?

Upami anjeun mesen barang an-saham, kami badé ngirimkeun dina waktos 3 damel.

Sabaraha lami urutan abdi bakal nyandak ka anjog?

Pesenan dikirim ku EMS atanapi USPS. Biasana, pangiriman butuh 5-20 dinten kerja saatos dispatch, tapi tiasa langkung lami kusabab faktor di luar kontrol urang. Kusabab ukuran perusahaan kami, kami nyayogikeun kiriman sareng layanan ngolah gancang ku kituna anjeun nampi paket anjeun langkung gancang. Kami damel sareng perusahaan logistik kelas dunya pikeun nganteurkeun perusahaan Blythe Anjeun.

Ulah anjeun méré informasi nyukcruk?

Anjeun bakal nampa inpormasi pelacak anjeun dina 3-5 dinten kerja. Tapi kadang nyukcruk panginten henteu sayogi upami pangiriman gratis tiasa dianggo. Dina kasus ieu, punten wartosan kami di [EMAIL PROTECTED]

Dupi abdi tiasa ngabatalkeun urutan kuring?

Anjeun tiasa ngarobih atanapi ngabolaykeun pesenan anjeun dina hiji jam. Punten wartosan kami di [EMAIL PROTECTED] sareng diajar langkung seueur ngeunaan pembatalan sareng kabijakan ngabalikeun duit.

Tentang Kami
Komitmen palanggan

Kami perusahaan Blythe panglegana sareng budaya anu langkung ageung ku nasabah sareng coba pikeun minuhan sareng ngaleuwihan ekspektasi anjeun unggal waktos anjeun balanja di toko kami. Pamadegan anjeun mangrupikeun drive pangbadagna pikeun perbaikan. Ngaraos jalma anu leres kalayan nawaran ekslusif sareng promosi tutup kami.

Passion pikeun karya urang

Kami fans nyata Blythe! Toko kami pinuh ku produk-produk anu dipilih sacara ati-ati anu anjeun moal mendakan anu sanés, éta pasti. Kami yakin yén staf anu hadé henteu kedah nyéépkeun hartosna naha anjeun tiasa percanten kami nawiskeun barang pikeun unggal anggaran.

Inspirasi sareng creativeness

Candak perawat anu pantes sareng indulge diri dina produk Blythe karesep anjeun - kami nyayogikeun pikeun sagala rasa! Balanja henteu pernah langkung pikaresepeun!

Harita

Ulasan kami diverifikasi pikeun kaaslian
5 kaluar 5
7 resensi
béntang 5
(7)
béntang 4
(0)
béntang 3
(0)
béntang 2
(0)
béntang 1
(0)
Nulis Review
pangiriman FREE

Kana sadaya pesenan

mulih FREE

Taya patarosan anu ditaros wangsul

PERLU BANTUAN? + 1 (934) 451-1611

Telepon nomer telepon Amérika Serikat urang

JAMINAN BATANG

Balanja bébas hariwang

Karanjang balanja

×