Naon Dupi A Blythe boneka?

Naha boneka Blythe populer?

Ti warisan ti Barbie jeung engkol patch Kids asalna era anyar tina boneka, boneka Blythe. Siga Barbie, anu pang populerna Neo Blythe boneka nyaéta boneka busana anu jangkungna 12 inci atanapi 30 cm jangkung kalayan sirah anu ageung sareng panon anu ngagentos warna ku narik tali. Aranjeunna tiasa sumping sareng bagian awak anu tiasa digerakkeun sapertos gesture leungeun tambahan pikeun biaya tambahan. Pesona unik sareng daya tarik boneka ieu asal tina karakter pikaresepeun anu dipidangkeun. Kaget naon anu anjeun tampa damel pikeun resepsi anu pikaresepeun. Dina kaayaan anu jarang janten gaya khusus boneka henteu secukupnya anjeun, anjeun ogé tiasa ngarobih pakean pikeun nyocogkeun ku cita anjeun. Panonna tiasa dirobih cocog sareng ageman atanapi kapribadian anu khusus. Sambung anu kaluar tina tonggong sirahna bakal nutup panon sareng ngarobih kana warna anu sanés. Arah panon ogé robah dina prosés. Anjeun bakal tiasa mésér baju tambahan sareng, kalayan sababaraha panilitian, milarian pola pikeun ngaput pakean anjeun nyalira. Boneka ieu mangrupikeun kasenian anu hubunganna di jantung. Penggemar boneka sentimental bakal ngalengkepan kumpulanna sareng boneka ieu sareng ngaraosan kasenangan salami-salami sababaraha taun.

Kumaha Jangkung Dupi A Blythe boneka? Ukuran naon Dupi The Blythe boneka Kita Hayu Dina?

Aya jenis 3 tina Blythe boneka pikeun diobral: neo, Middie, sarta Petite. Neo Blythe nyaeta 12 inci atawa 30 cm jangkung, Middie Blythe nyaeta 8 inci atawa 20 cm jangkung, sarta Petite Blythe nyaeta 4 inci atawa 10 cm jangkung.

Nalika Muji Blythe Dolls Dijieun na Saha Dirarancang Blythe boneka?

Boneka Blythe mimitina diciptakeun dina 1972 ku Allison Katzman sareng dikaluarkeun ku Kenner tapi henteu nampi ogé janten cocooan barudak. Modél ieu ngan ukur dihasilkeun pikeun sataun. Teras Gina Garan nganggo boneka Blythe salaku subjek dina seueur foto sareng nyebarkeun buku anu dingaranan Blythe Style, anu nunjukkeun boneka Blythe nya salaku modél pikeun fashions nya.

Naon sawatara ciri Blythe Dolls?

boneka ieu hébat sakumaha item collector sarta nyieun hiji kaulinan alus teuing pikeun barudak dewasa sapuk. sirah gigantic maranéhanana, panon jeung kulit ngagurilap diatur boneka ieu sajaba ti boneka séjén, sanajan maranéhna oge sadia kalawan rupa matte herang kirang ogé. Lamun resep finish matte, a sealant Matt bisa disemprot on. The bulu ditunda kana sapotong kulit sirah tina boneka jeung geus sadia di rupa-rupa kelir. Suku dijieun kaluar tina karét kandel nu ngajadikeun éta bendable. Leungeun jeung awak luhur dijieun tina hiji plastik harder sarta henteu sakumaha fléksibel iwal mun ningkatkeun ka pilihan awakna jointed. Aranjeunna bakal susunan soca chip, cukuran, sarta ngadeg. Boneka Neo Blythe biasa upami anjeun rencanana ngalakukeun seueur modifikasi pikeun ngarobih stok atanapi upami anjeun hoyong meuli sorangan barang-barang tambahan jeung baju keur maranehna.

Kumaha Ka Sesuaikeun A Blythe boneka?

Modifikasi tiasa dilakukeun pikeun bonéka pikeun ngagentos tampilan panonna atanapi ngarobih pandanganna pikeun katingalina langkung luhur. Meuli buligir biasa Boneka Neo Blythe leuwih dipikaresep pikeun anu ngarencanakeun ngarobih boneka. Ku cara ieu henteu ngajantenkeun nilai jual kolektor urang sareng ngirangan setrés pikeun anu anyar pikeun modifikasi boneka. Di handap ieu daptar sababaraha modifikasi anu parantos dilakukeun ku jalma: Advanced Customization

  • Sanding, nyoplokkeun jaket luar herang raray na makeup, repainting
  • Purchasing chip panon séjén
  • Tambihkeun tali tarik tambahan supados hiji éta nutup panon (disebut tali tarik sare) sareng anu sanésna ngarobih - ieu tiasa tetep panon ditutup pikeun boneka bobo
  • Ukiran maké dremels ngarobih bentuk beungeut jeung biwir atawa maké sculpey ngarobah esthetic raray
  • Rerooting rambut Blythe

Aya kali nalika kustomisasi Blythe meunang nyusahkeun. Teu boga waktu pikeun ngaropea hiji? didatangan kami Custom Blythe boneka bagian pikeun ngotektak boneka Blythe custom tur tingal lamun resep salah. Unggal boneka custom didaptarkeun dina kaca urang sagemblengna unik tur maranéhna bisa nyandak poé ka ngaropea dina sababaraha kasus.

Sabaraha A Blythe boneka? Naon Dupi The Cost perkiraan?

Nalika milarian boneka Blythe pikeun dijual, anjeun tiasa ningali éta buligir biasa Blythes mimitian ti $ 49. Pelepasan aslina boneka Blythe ti taun 1972 mimiti $ 3500 kumargi barang-barang kolektor anu jarang. Modern Custom Blythe Dolls rentang ti $ 180- $ 5500 gumantung artis sarta tingkat kustomisasi.

Upami Anjeun meuli boneka Blythe ayeuna, bakal dipikaresep dina panyawat tilu taun. Sababaraha kolektor boneka anu diduharkeun dina This Is Blythe ngahontal ka boneka 2000 anu sakurilingan! Ieu kasempetan investasi saé henteu paduli anjeun kolektor boneka sareng customizer.

Boneka Blythe cocog pikeun kado, liburan, fotografi boneka, hadiah pemanasan bumi, studio pilem sareng animasi, perusahaan anime, pilem, studio seni, gambar sareng lukisan, diri-angkat, tujuan ngaluyukeun, kado Natal, hadiah ulang taun barudak, konferensi boneka , tampilan sareng pameran.

Naon Dupi Sababaraha Tips pikeun Newbies Meuli Mimiti Blythe boneka Maranéhna?

Mun anjeun anyar pikeun Blythe dunya sareng milarian hiji Boneka Blythe pikeun dijual, Boneka urang Blythe ngajadikeun akal pikiranna kusabab harga harga sareng pikeun anjeun ningali upami Anjeun hoyong investasi langkung dina custom Blythe boneka kempelan.

!!! Anjeun kacida nyarankeun meuli boneka sareng produk Blythe Anjeun wungkul dina situs wéb pikeun nyingkahan mah boneka, ambeu sareng rusak boneka. Sapopoé, pelanggan anyar giliran balik ka kami parantos yén bonekana ti ramatloka séjén atanapi warung bau palastik anu ruksak sareng goréng. Seueur para nasabah sejenna oge ka urang yén pausahaan sanésna teu ngapus boneka. Kami ogé nampi sababaraha keluhan anu aya panauan disumputkeun, waragad adat luhur sareng pajeg ogé sesah nampi bungkusan na nalika dibeuli nguap. !!!

Boneka sareng produk kami teu ngagaduhan bau anu pikaresepeun, awak boneka henteu bau sapertos plastik atanapi kimia, sareng rambut boneka anu kualitasna urang teu kotor atanapi luntur. Lamun mésér ti kami, anjeun ogé mésér buuk rambut buuk manmade kualitas anu bakal salami hirup. Produk kami dijieun leungeun, diuji lengkep sareng dicobian teras dikirim. Éta garansi urang. Ieu kami, Ieu Dupi Blythe.

Perhatikeun yén kami moal bisa nanggungjawaban upami anjeun mésér produk Blythe anjeun anu sanés sapertos situs e-commerce anu gedé sareng toko-toko anu gaduh online online. Taros Kami upami anjeun peryogi bantosan.

Beuli Blythe boneka anjeun Kiwari

Ngalanggan daftar urang meunang hiji Blythe!

* nunjukkeun diperlukeun

Karanjang balanja

×