Patarosan remen tanya

Sajarah

Naon boneka Blythe?

boneka Blythe aya boneka fashion nu nangtung 11 inci atawa 28 cm jangkung kalawan sirah oversized sarta panon anu robah warna ku tarikan of string a. Pesona unik sarta banding ngeunaan boneka ieu batang ti karakter pikaresepeun nu aranjeunna ngagambarkeun.

produk

Naon téh Blythe?

"Blythe“Mangrupakeun boneka fashion sareng sirah anu ageung sareng panon ageung anu ngaganti warna ku tarikan string. Aya tilu (3) jenis utama boné Blythe: neo, Petite, sarta Middie. Neo Blythe nyaeta 11 inci jangkung, Middie Blythe nyaeta 8 inci atawa 20 cm jangkung, sarta Petite Blythe nyaeta 4 inci atawa 10 cm jangkung.

I am pisan anyar jeung boneka Blythe. Kumaha kuring milih hiji?

Awta saé! Wilujeng sumping di dunya seru of Blythe - éta pisan senang! Punten buka urang Premium boneka Blythe Boneka Kaca pikeun bonéang anu tos siap-to-ditingali tina kotakna - henteu ngarobih atanapi jieunan diperyogikeun. Kategori Blythe pang populerna nyaeta urang Neo Blythe Dolls bagian anu kalolobaanana boneka bogel. Upami anjeun mutuskeun nyandak boneka buligir, anjeun disarankeun ngagabungkeun éta premium sareng Blythe baju jeung sapatu!

Naon hartina nami Blythe?

Kecap Blythe hartina 'seneng' Kiwari. Jahan 'Blythe ' sabenerna nyertakeun sakabeh jalma vibra anu saéna kana ngaran kulawarga elegan, canggih, tangkep Inggris. 'Blythe'Mangrupa ngaran anu ilahar sarta henteu biasa.

Hartina 'Blythe' Dina Sajarah

Heubeul Inggris: 'galumbira', 'jenis', 'riang', 'pikaresepeun'

Proto-Jermanik: 'hipu', 'jenis'

Heubeul Saxon: 'caang', 'senang'

Belanda Tengah & salakina Old: 'hampang', 'hipu'

Heubeul High Jérman: 'homo', 'friendly'

Gothic: 'jenis', 'friendly', 'welas asih'

Dimana teu nami Blythe datangna ti?

“Blythe” nyaeta ngaran anu asalna tina basa Inggris Tengah, Basa Inggris Kuna, sareng Proto-Jermanik.

Sabaraha teu a custom Blythe ongkos boneka?

Harga pikeun bonégang Blythe anu didasarkeun ku katerangan hal ieu mérésisasi dina customis setet, pangalaman, pangaweruh, jeung biaya anu aya ka bahan. Punten tingali kami Custom Blythe Dolls Kaca keur harga sakuliah dunya.

didatangan kami Custom Blythe Dolls

biaya

Naha ieu mayar kuring ditolak?

Bisa jadi aya sababaraha alesan anu ku anjeun ningali anu ningali pesen anu nolak atanapi pamayaran anjeun sanés ngaliwat.

lamun Anjeun debit atanapi kiridit kartu ieu ditolak, Pariksa ningali lamun:

Kartu anjeun kadaluwarsa atawa mutahir-if kartu kasebut kadaluwarsa eta bakal ditolak.

Anjeun kudu mastikeun kartu AnjeunKartu -your mungkin kudu ngaliwat hiji prosés konfirmasi.

Anjeun parusahaan kartu kiridit atawa bank boga informasi langkung-if léngkah di luhur teu ngajawab masalah, Anjeun bisa nelepon parusahaan kartu Anjeun pikeun ngaidentipikasi masalah. Lamun masih bisa make kartu Anjeun, mangga cobian urus anjeun deui.

Lamun mayar anjeun moal ngolah jeung akun bank anjeun atanapi nu nuju masih ngabogaan masalah sareng kartu Anjeun-try ngarobah metodeu pamayaran Anjeun di Checkout.

Ieu kartu kiridit kuring boga muatan dua kali?

Ieu meureun teu boga muatan sababaraha kali saprak kami nganggo aman PayPal jeung belang pikeun métode mayar. Nalika bank anjeun nampik atanapi henteu ngahargaan pamayaran a, anjeun bakal nempo halaman Paranti pamayaran urang anu hartina pamayaran anjeun henteu suksés sahingga kartu anjeun teu boga muatan. Upami anjeun paduli biaya ieu, mangga kontak ka bank anjeun kanggo inpormasi lengkep.

giveaways

Kumaha carana sangkan nu titik gawé sistem di giveaway anjeun?

Tindakan leuwih Anjeun butuh keur nyebarkeun kecap, beuki titik Anjeun earn. Earning leuwih titik ngaronjatkeun odds of winnings Anjeun. Anjeun teu kudu nyumbang atanapi mayar anu kaasup giveaway urang, kumaha oge, nyieun beuli on www.thisisblythe.com bakal earn anjeun leuwih titik anu bakal masihan anjeun Chances leuwih ti unggul nobel kira.

Winners téh biasana entrants giveaway anu geus dijieun beuli wae salila giveaway dina situs urang sabab maranéhna éta bisa ngumpulkeun titik maksimum kantos sadia pikeun kontes urang. Conto skenario: Sherryl ngagaduhan 30 titik ku liking kami on Facebook, di handap kami on Instagram sarta Twitter sedengkeun Terry ngagaduhan 40 titik ku completing sadayana Sherryl tuh ogé nyieun beuli dina situs urang ngalakukeun sagala titik aya. Sanajan tuah teh nyaeta faktor pangpentingna dina kontes ieu, Terry theta juara tempo kanyataan manehna ngagaduhan titik maksimum sadia ku nyandak sagala lampah anu disebutkeun di halaman kontes. Punten entong disorot ku ieu kusabab sababaraha wali hadiah bébas kami nyaéta réa panetakan anu nyandak ngan hiji aksi husus.

Kusabab kontes kami pinuh otomatis dumasar kana titik sareng anu panghereh urang, kami teu tiasa: Ngamanipulasi kontes teh, gaduh jalma nyata pikeun nangtukeun juara atawa tambahkeun diri urang sorangan kana kontes teh. Urang nyewa parusahaan pihak katilu pikeun nanganan kontes kami kanggo genah sareng katengtreman anjeun teu terang jalma anu nyata tiasa ngamanipulasi kontesna. Urang bogoh ka tetep dulur senang éta motto urang.

Kumaha carana abdi tiasa a Blythe bébas boneka?

Urang ngembarkeun bébas Blythe jeung hadiah giveaways via daptar email, ngobrol, sarta média sosial. Pastikeun pikeun ngalanggan kana daptar kami, sarta kawas Us+ Tuturkeun Kami ngadangu ngeunaan draws jeung nguruskeun. Pariksa kami Dipasihkeun Kaca keur ningali announcements giveaway arus jeung saméméhna.

Pangropéa Blythe

Dupi abdi tiasa pangumbah buuk abdi boneka Blythe?

Anjeun pasti tiasa ngumbah sareng nyisiran buuk bonéna salami anjeun moal ngantep cai dina sirah. Sampo na lawon lawon anu dipikawanoh oke pikeun beberesih. Naha teu pikeun sakabéhna beuleum sirah bonekana di caina saprak éta tiasa nyababkeun kustin dina mékanisme panon, sareng rambut tiasa leueur. Nganggo pamakéan cai haneut keur ngolah rambut disarankeun (kira-kira 45 Celsius). Saatos ngumbah rambut anjeun sareng bantahan lawon, pastikeun anjeun bilas buuk sumur, cekirkeun kaleungitan cai kaleuwihan, teras anjeun kedah ngantepkeun garing ku hawa sacara hawa salaku pamakéan dryer, dina hal ieu, henteu disarankeun . Sateuacan palatihan rambut, éta idéal pikeun nyabut kubah kulit sirah, sareng nyeuskeun kulit sirah ku kitu mékanisme sirah teu ngabantah.

kumaha carana ngumbah bulu blythe

Napigasi Website

Anjeun nyarita ku basa Sunda? Dimana penerjemah nu?

Leres, urang ngalakukeun! Mangga klik dina "English" kancing on handap kénca sarta milih basa Anjeun. Mangga wartosan kami lamun teu bisa manggihan basa Anjeun. Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngaluyukeun kana basa via Chat atawa Surelek.

Kumaha carana sangkan dianggo milarian produk?

Milarian pikeun produk ku cara nuliskeun ngaran produk atawa keyword kana search Bar di luhur kaca sagala. Coba mun asupkeun pedaran lega. Kecap konci pangsaeutikna Anjeun nganggo, beuki produk anjeun bakal meunang dina kaca hasil. Lamun anjeun manggihan hiji produk anjeun resep, kantun klik nami produk atawa gambar produk pikeun leuwih rinci.

Mesen produk Blythe

Kuring ngagaduhan masalah nganggo hal ngaropéa kana karanjang abdi. Naon solusi?

Ieu jarang, sareng ngan ukur naros sawaktos kami ngaliwat apdet software dina situs wéb anu ngan ukur detik. Mangga cutatan alat anjeun / komputer, sistem operasi, tipe browser sareng ukuran layar sawaktos anjeun ngahubungan kami - kami tiasa tiasa tiasa nyobian pangendangan pikeun anjeun. Pikeun solusi anu leuwih gancang, nyebut masalah téknis via Chat dina bagian handap katuhu, kami ngalereskeun langsung!

Lamun anjeun lalaki hiji kasalahan lamun milih warna atawa nu katingali hiji gambar leutik produk kalawan kelir layu, mangga dicatet yén atribut husus bisa jadi kaluar tina saham kitu pariksa deui sejen waktu atanapi ngahubungan kami ngeunaan kasadiaan. urang baju jeung barang tambahan Departemén anu digawé teuas, sanajan urang bisa ngajalankeun kaluar tina stock kadang alatan volume beuli luhur atanapi jaman puncak jeung libur.

Kumaha carana abdi tiasa mesen boneka Blythe?

Mangga nganjang produk Kaca. Milih hiji produk anjeun resep, nambahan eta kana karanjang, sarta tungtungna lumangsungna gorobag Kaca dimana anjeun eusian kaluar pengiriman barang sarta pembayaran rinci. Simkuring pernah nyimpen nomer kartu kiridit atawa angka PIN databés atawa offline urang.

Produk & Kemasan

Naon nu pita bodas dina sirah bonekana? Dupi éta pareum?

Urang aman mungkus sirah teh ngajaga dahi jeung ulah aya bulu pabalatak dina mangsa angkot teh. Euweuh salempang ngeunaan. Ieu bisa gampang dileungitkeun salila unboxing.

Naon anu pilihan tina warna panon?

Mékanisme panon panon masih boga warna opat warna warna tina warna Brown, Blue, Purple, Green, Light Purple, Orange, sareng warna langkung langkung seueur. Kacuali téh mangrupa produk Blythe adat, kelir panon tiasa janten acak / campuran kelir panon anu beda. Najan kitu, anjeun ngajamin yén anjeun nampi warna mata gambar anu dilambangkeun dina gambar gambar tina bonéka sateuacan nambihan kana karanjang.

Kumaha kuring terang dimana Blythe ngagaduhan baju dina situs wéb anjeun?

Kaca produk Blythe khusus bakal nangtoskeun naon warna atanapi ciri anu ngagaduhan boneka Blythe. Salaku conto, upami halaman produk Blythe khusus ngajelaskeun boneka anu dijual salaku Nude, éta hartosna boneka asalna tanpa baju sanaos biasana urang tambahkeun pakéan dasar gratis ngan nutupan awakna luhur ku kitu anjeunna henteu sacara lengkep taranjang di imah énggalna! Sok didorong pikeun nambahan sababaraha baju jeung sapatu keur buligir Blythe boneka anyar Anjeun.

urang Blythe boneka Combos halaman naek boneka Blythe anu dianéng pinuh ku kualitas pakéan premium sareng sapatu - milip siap-to-tampilan anu out-of-the-box!

Kumaha jangkung mangrupakeun boneka Petite Blythe?

A baku, non-custom Petite Blythe nyaeta di sabudeureun 11 cm or 4.3 inci jangkung.

Kumaha jangkung mangrupakeun boneka Middie Blythe?

A baku, non-custom Middie Blythe nyaeta di sabudeureun 20 cm or 7.8 inci jangkung.

Kumaha jangkung mangrupakeun boneka Neo Blythe?

A baku, non-custom neo Blythe nyaeta di sabudeureun 28.5 cm or 11.2 inci jangkung, nutup ka boneka Barbie baku nu 11.5 inci jangkung.

Naon téh Blythe?

"Blythe“Mangrupakeun boneka fashion sareng sirah anu ageung sareng panon ageung anu ngaganti warna ku tarikan string. Aya tilu (3) jenis utama boné Blythe: neo, Petite, sarta Middie. Neo Blythe nyaeta 11 inci jangkung, Middie Blythe nyaeta 8 inci atawa 20 cm jangkung, sarta Petite Blythe nyaeta 4 inci atawa 10 cm jangkung.

Perlindungan Ngajual

What is meuli Protection?

Meuli Protection nyaeta susunan jaminan anu nyandak pembeli balanja jeung kapercayaan dina website urang.

Anjeun ditangtayungan lamun:

  • Item nu Anjeun maréntahkeun teu sumping dina waktu jangji ku seller.
  • Item nu Anjeun tampa teu sakumaha nu ditétélakeun.

Balanja

Anjeun ngilikan keur nagara kuring?

Sumuhun, kami super reueus nawiskeun internasional Balanja jasa anu ayeuna beroperasi dina leuwih nagara 200 jeung kapuloan di sakuliah dunya. Euweuh hartina beuki ka kami ti nyadiakeun konsumén urang nilai hébat sarta jasa. Urang bakal terus tumuwuh pikeun minuhan kabutuhan sadaya para nasabah urang, delivering jasa mangrupa saluareun sadayana frékuénsi ékspéktasi mana di dunya ... Leres kami ngilikan di mana bae di dunya! Bagian Hadé pisan: éta gratis bébas! Kami nyadiakeun pamayaran haratis, pengiriman jeung nanganan, sarta kami bakal mayar bayaran atanapi adat wates.

Sabaraha pengiriman barang ka?

urang nyadiakeun Free pengiriman barang on unggal urutan mana di dunya. Simkuring ngadamel ieu lumangsung ku cara ngahubungkeun jeung pangalusna pengiriman barang jeung adat agén ogé digawé kaluar poéna pengiriman barang bulk kalawan panyadia ladenan sangkan anjeun bisa ngarasakeun Anjeun Blythe tanpa ngabogaan salempang ngeunaan pengiriman barang sarta pangiriman.

Kumaha kuring lagu urutan kuring?

Lagu urutan Anjeun, mangga buka tracking, Tuliskeun nomer tracking anjeun, teras klik dina Search. Perhatikeun yén waktu nu diperlukeun 3-10 poé pikeun ngapdet ongkos informasi online. Pikeun pengiriman barang expedited, waktu nu diperlukeun 3-5 poé pikeun ngapdet online.

Upami anjeun parantos mendakan kasalahan "Teu Kapendak" dina kaca nyukcruk, punten pasihkeun sababaraha waktos pikeun ngapdet pangénggalan sabab urutan anjeun sigana langkung anyar, sareng ieu anu normal kanggo pesenan pengiriman barang haratis. Urang ngolah pesenan anjeun 7 / 24 diantarana weekends sareng libur sanajan prosedur pangiriman nepi ka perusahaan pengiriman barang sabab moal tiasa dianggo / dikirimkeun kana sabtu minggu.

Sabaraha lami teu dinya nyandak pikeun parsél ka anjog?

Urang damel 7 teuas / 24 ngolah jeung ngilikan urutan Anjeun. Pengiriman barang nyokot 7-45 poé gumantung kana lokasi anjeun sarta metoda pengiriman barang. Anjeun oge bisa ningali ka urang Pengiriman barang & Taliwang kaca.

keur pemesanan gawena jeung kiriman expedited pikeun produk husus, mangga pilih "pedkspedisi" dina produk "Pengiriman barang" kotak turun-handap. pengiriman barang standar ayeuna pilihan pang populerna jeung anjeun bakal ngahemat sahenteuna sababaraha poé pikeun pangiriman dibandingkeun Free pengiriman barang Metoda.

Pangiriman haratis: 25-38 poé (kapal kaluar dina tilu (3) dinten bisnis)

Baku pengiriman barang: 16-29 poé (kapal kaluar dina dua (2) dinten bisnis)

Pengiriman barang Expedited: 8-21 poé (kapal kaluar dinten anu sami)

Kumaha nu waragad ongkos diitung?

Kami mayar ongkos pengiriman anjeun, pengiriman jeung wates anjeun ka sadaya produk anu didaptarkeun di ThisIsBlythe.com - janten leres gratis.

Keur pengiriman barang expedited, waragad anu diitung dumasar kana métode pengiriman barang (hawa, laut atawa lahan) jeung produk beurat / polumeu. Ningali paling up-to-date Expedited biaya pengiriman barang, mangga parios deui dina kaca produk husus, ngagunakeun pengiriman barang dropdown fitur. Pikeun rinci langkung lengkep ihwal kumaha waragad pengiriman barang anu diitung, mangga taros Kami langsung.

bedah

Dupi anjeun ngagaduhan kode Kupon sadia? Kumaha carana abdi tiasa redeem salah?

Update: Kami nolak jasa Kupon dina Agustus 2019.

Pikeun ngotéktak Konci promo panganyarna pikeun ngahemat on boneka Blythe jeung asesoris, didatangan kami kupon kaca.

Pikeun neundeun kode Kupon:

  1. Tambihkeun barang kana karanjang anjeun
  2. Teruskeun ka halaman kasir anu aman
  3. Lebetkeun kodeu promo anjeun dina "Kado Hadiah atanapi Diskon Kode ”kotak
  4. Klik ngalamar.

Anjeun bisa ngetik kodeu promo gede sareng aksara leutik atawa hurup ageung - aranjeunna ukur dianggo nyalin & témpél mangrupa cara anu saé pikeun nganggo kode Kupon. Dina conto ieu, dua bentuk lah:candak abdi uih" OR "CANDAK ABDI UIH". Sanajan kitu, mangga teu kaasup spasi atawa karakter husus dina kode Kupon Anjeun.

Dupi abdi tiasa ngagabungkeun Konci Kupon béda?

Sistim kami narima ngan hiji kode Kupon, kituna Anjeun bisa jadi teu ngagabungkeun sababaraha Konci Kupon.

Salaku conto, anjeun parantos ningali anu beda-beda kode Kupon Blythe di kami kaca Facebook kitu ogé urang daftar email. Anjeun bisa make ngan hiji (1) Kupon / kode promo per urutan.

Teu kode Kupon kuring kaasup pengiriman barang?

Leres, kode Kupon anjeun kalebet pengiriman barang. Kusabab kami nyayogikeun pengiriman sareng pengiriman gratis, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan biaya kiriman. Nanging, kode Kupon henteu dilarapkeun kana jasa Express Express Shipping (5-7 dinten ekspres).

Dimana abdi tiasa meunang deal husus?

Punten ngalanggan ka Ieu Dupi Blythe pikeun meunangkeun poéna husus na bargains. Ta gratis pikeun ngalanggan daptar email email anu henteu kawajiban di mana anjeun bakal nampi diskon Blythe, panumaran pengumuman, nganyahokeun VIP sareng poto boneka Blythe custom. Anjeun tiasa ngalangganan iraha waé. Simkuring pernah ngajual informasi Anjeun.

anyar: urang ayeuna tiasa nyieun Konci diskon custom dina pamundut anjeun: Ngaran + Discount Amount! Conto: ASHLEY10. Usefulta kapaké upami anjeun hoyong kaget babaturan atawa ngagaleuh produk kanggo organisasi nirlaba. Ngan palanggan urang tiasa nganggo Custom Code Kupon fitur. Nyebut "CCC" mun anjeun ngahubungan kami kanggo langkung rinci.

Naha geus sagalana jadi mahal?

Urang sabenerna nyadiakeun harga borongan ka konsumén urang parantos, anu lolobana langgu Blythe customizers sareng hoyong nyimpen duit dina boneka sareng asesorisna. Perhatikeun yén harga kami kaasup pengiriman barang, penanganan, sareng biaya wates - urang pastikeun anjeun meunang anu pangalusna anu mungkin. Mangga tingal Blog urang artikel mun leuwih jéntré ngeunaan alesan balik naha Blythe boneka anu mahal.

tip: Anjeun bisa meuli sorangan Blythe boneka, ngaropea sareng pakakas jeung barang-barang tambahan, sareng resell harga anu langkung luhur di pasar-pasar sanés. Pelanggan ngaropéa, wisatawan, sareng ibu-ibu-di-bumi ayeuna nuju seueur artos ku cara ngaropéa boneka Neo sareng ngajual éta. Pamilih anu langkung saén nyaéta minimum 400%. Hayu urang boneka Neo buligir ngarugikeun anjeun $ 150 kalayan makeup sareng baju pinuh, anjeun tiasa ngajual boneka éta Blythe pikeun minimum $ 600 gumantung kana sabaraha sumber sareng waktos anu asup kana boneka éta. Sakali deui, harga ieu ogé bakal gumantung kana kumaha gancang kustomer hoyong ngajual boneka Blythe khusus maranéhna.