Kawijakan ngabalikeun duit

mulih

Kawijakan kami lasts 30 poé. Mun 30 poé geus Isro ku saprak pameseran Anjeun, hanjakalna urang teu bisa nawiskeun anjeun ngabalikeun duit atawa tukeur.

Janten layak pikeun balik deui a, item anjeun kudu jadi henteu kapake sarta dina kaayaan anu sarua nu narima eta. Ogé kudu di bungkusan aslina.

Pikeun ngalengkepan anjeun balik deui, urang merlukeun hiji resi atanapi bukti pameseran.

Aya kaayaan tangtu dimana ukur refunds parsial anu dibales: (lamun lumaku)
* Sagala item teu dina kaayaan aslina, ruksak atawa leungit bagéan alesan henteu alatan kasalahan urang.
* Sagala item nu geus balik deui ti 30 poé sanggeus pangiriman

Kami henteu nampi uih kanggo boneka Custom OOAK sareng boneka Blythe Premium Custom.

Refunds (lamun lumaku)

Sakali anjeun balik deui geus narima sarta inspected, urang bakal dikirim anjeun hiji email ngabéjaan yén kami geus narima item anjeun balik. Urang ogé bakal ngabéjaan tina persetujuan atanapi tampikan ti ngabalikeun duit Anjeun.
Mun anjeun disatujuan, teras ngabalikeun duit anjeun bakal diolah, sarta kiridit bakal otomatis jadi dilarapkeun ka kartu kiridit atawa metoda aslina pembayaran, dina jumlah nu tangtu poé.

Kami henteu nampi bayaran balik kanggo boneka Custom OOAK sareng boneka Blythe Premium Custom.

Telat atanapi leungit refunds (lamun lumaku)

Upami anjeun teu acan nampi ngabalikeun duit hiji acan, mimitina pariksa akun bank anjeun deui.
Lajeng ngahubungan parusahaan kartu kiridit anjeun, butuh sababaraha waktu sateuacan ngabalikeun duit anjeun sacara resmi dipasang.
Salajengna ngahubungan bank Anjeun. Aya mindeng sababaraha waktu pengolahan saméméh ngabalikeun duit keur dipasang.
Lamun geus rengse sadayana ieu jeung anjeun masih teu nampi ngabalikeun duit anjeun acan, mangga ngahubungan kami di info@thisisblythe.com.

Diobral Item (lamun lumaku)

Ngan barang harga biasa tiasa dikaluarkeun, hanjakalna barang jual moal tiasa dikembalikan. Kami henteu nampi pembatalan kanggo barang jual ogé boneka Custom OOAK sareng Premium Custom Blythes.

Séntral (lamun lumaku)

Simkuring teu nawiskeun séntral.

Mun item nu teu ditandaan salaku kado hiji lamun dibeuli, atawa giver kado tadi ordo shipped ka diri masihan ka anjeun engké, urang bakal dikirim ngabalikeun duit ka giver kado na anjeunna bakal manggihan ngeunaan anjeun mulang.

Balanja

Pikeun balik anjeun barang, Anjeun mimitina kudu ngahubungan kami. Lajeng, Anjeun bakal dibéré alamat mulang.

Anjeun bakal jawab Mayar keur sorangan Balanja waragad pikeun balik item anjeun. waragad pengiriman barang anu non-refundable. Lamun nampi ngabalikeun duit a, biaya pengiriman barang balik bakal deducted ti ngabalikeun duit Anjeun.

Gumantung kana dimana anjeun cicing, waktu butuh pikeun produk Anjeun disilihtukeurkeun ngahontal anjeun, bisa rupa-rupa.

didatangan kami Protection meuli kaca.