kabijakan privasi

Kabijakan privasi:

kawijakan privasi pikeun blythe boneka pikeun ramatloka diobralHatur nuhun ngadatangan kawijakan privasi urang. Ieu Dupi Blythe ("Blythe Dolls Pikeun Sale“) Ngoperasikeun ThisIsBlythe.com sareng tiasa ngoperasikeun situs wéb anu sanés. Kawijakan This Is Blythe nyaéta hormat ka privasi anjeun ngeunaan émbaran naon waé anu urang tiasa diajak nalika ngoperasikeun situs web urang.

Nu datang ramatloka

Kawas kalolobaan operator loka wéb, This Is Blythe ngumpulkeun inpormasi anu henteu ngaidentipikasi pribadi tina jinis anu browserna sareng pangladén umumna ngajukeun, sapertos jenis browser, pilihan basa, situs ngarujuk, sareng kaping sareng waktos kanggo unggal pamundut nu datang. Ieu tujuan Blythe pikeun ngumpulkeun inpormasi anu teu ngaidentipikasi sacara pribadi nyaéta pikeun nyurtian sacara sae kumaha kasaharan Blythe's nganggo ramatloka na. Ti jaman ka jaman, This Is Blythe tiasa ngaleupaskeun inpormasi anu teu dikenalkeun pikeun pribadi-jalma di agrégat, sapertos conto, ku medarkeun laporan kana tren dina pamakean website na.

This Is Blythe ogé ngumpulkeun informasi berpotensi ngaidentipikasi pribadi sapertos Alamat Internet Protocol (IP) kanggo asup log pikeun pamaké sareng pamaké henteu nganggo koméntar kana blog ieu / panituan ThisIsBlythe.com This Is Blythe mung ngalingkup asup log IP sareng pamaké sareng koméntar dina kaayaan anu sarua anu nganggo anu némbongan inpormasi katerangan pribadi anu didadarkeun di handap ieu, kajaba alamat IP koméntar sareng alamat email ditingali sareng diungkabkeun ka pangurus blog / situs dimana komentar ieu ditinggalkeun.

Ngumpul di Émbaran Pribadi-Ngidentipikasi

Sababaraha nu datang ka situs web Ieu Dupi Biartosan henteu milih pikeun berinteraksi sareng Ieu Dupi Blythe ku cara anu merlukeun This Is Blythe pikeun ngumpulkeun inpormasi méntalkeun pribadi. Jumlah sareng tipeu inpormasi anu Ieu mangrupikeun Berpungsi gumantung kana sifat interaksi. Contona, urang menta datang anu ngadaptarkeun ThisIsBlythe.com nyadiakeun ngaran pamaké sarta alamat surélék. Jalma anu kalibet dina transaksi kalayan This Is Blythe dipenta pikeun nyadiakeun inpormasi tambihan, diantarana salaku perlu inpormasi pribadi sareng kauangan anu diperlukeun pikeun ngolah transaksi éta. Dina unggal kasus, This Is Blythe ngumpulkeun inpormasi anu sapertos sakaligus kabutuhan atanapi kedah sasuai pikeun minuhan Tujuan interaksi anu nganjang sareng This Is Blythe. Ieu Is Blythe henteu nyingkab inpo jentipasi pribadi salian sakumaha anu ditétélakeun di handap. Sauran nu datang tiasa salawasna nolak méré informasi anu ngaidentipikasi pribadi, kalayan nganggo tanda yén anjeunna tiasa nyegah nyayogikeun dina kagiatan nu patali ku situs wéb.

Statistik Aggregated

This Is Blythe tiasa ngumpulkeun statistik ngeunaan paripolah nu datang ka situs web na. Ieu Dupi Blythe tiasa nembongkeun inpormasi ieu sacara umum atanapi masihan ka batur. Tapi, This Is Blythe teu nyingkab inpo pribadi-ngaidentipikasi sajaba saperti dijelaskeun di handap.

Perlindungan Tangtu Émbaran Pribadi-Ngidentipikasi

This Is Blythe nyingkab inpormasi berpotensi pribadi-ngaidentipikasi sareng mengenalkeun pribadi wungkul ka karyawan karyawanna, kontraktor sareng organisasi filial anu (i) peryogi terang yén inpormasi anu tiasa ngolah ngaran ieu atas nama Isukan Blythe's atanapi pikeun nyayogikeun jasa dina Mangrupa situs web Blythe, sarta (ii) anu sapuk henteu nyingkabkeun ka batur. Sababaraha pamadegan pagawé, kontraktor sareng organisasi filial tiasa ayana di luar nagara asal anjeun; ku ngagunakeun situs web Ieu Dupi Blythe, anjeun satuju kana nransferkeun inpormasi sapertos ka aranjeunna. Ieu Dupi Blythe moal nyéwa atanapi ngajual inpormasi berpotensi pribadi-ngaidentipikasi sareng mengikat pribadi ka saha waé. Lian ti ka karyawan na, kontraktor sareng organisasi filial, sakumaha ditétélakeun di luhur, This Is Blythe nyingkab inpormasi berpotensi pribadi-méntal sareng dipersonalisasi pribadi wungkul dina respon kana tepina, urutan pangadilan atanapi paménta pamaréntahan sejenna, atanapi kapercayaan Ieu Blythe. iman yén panyingkepan mangrupakeun alesan perlu ngajaga hak milik atawa hak This Is Blythe, pihak katilu atanapi umum buron. Upami anjeun pamaké didaptarkeun dina ramatloka This Is Blythe sareng tos alamat alamat surélék anjeun, Ieu mangrupikeun Blythe tiasa kalangkala ngirim anjeun surelek pikeun ngabejaan anjeun tentang fitur anyar, sauran eupan balik anjeun, atawa ngan saukur ngajantenan anjeun kanggo apdet ku naon nu keur jalan dina kalayan Ieu Dupi Blythe jeung produk urang. Upami anjeun ngintunkeun kami ka pamundut (contona maké email atanapi nganggo salah sahiji mékanisme eupan balik kami), kami cagar hak pikeun nyebarkeun éta pikeun mantuan kami netepkeun atanapi ngaréspon kana pamundut anjeun atanapi ngabantosan urang ngadukung pamaké séjén. This Is Blythe nyokot sakabeh ukuran alesan penting pikeun ngajaga tina aksés henteu nganggo, pamakean, robahan atanapi cilaka inpormasi anu berpotensi pribadi-jujutan sareng anu dipéntalkeun pribadi.

cookies

Cookie nu mangrupa senar inpormasi anu ramatloka simpen dina komputer panongton, sareng pangotéktak nu nganjang masihan wéb pikeun situs wanitna sakali waé nganjang datang éta. This Is Blythe nganggo cookies pikeun ngabantu This Is Blythe ngaidentipikasi sareng ngalacak nu datang, pamakean situs web ieu Is Is Blythe, sareng karesep aksés ramatloka maranéhanana. Ieu Nu datang Blythe anu henteu hayang nampilkeun kuki anu disimpen dina komputerna kedah ngadamel browser pikeun nampik cookies sateuacan migunakeun situs wéb ieu nyaeta Blythe Company, jeung kalemahan yén fitur tangtu situs wéb Ieu Ieu Blythe Kompeni bisa jadi teu tiasa leres kalayan leres tanpa anu mantuan kuki.

mindahkeun bisnis

Upami ieu Is Blythe, atanapi substansi sakabéh aset na, anu kaala, atanapi dina acara saperti teu mirip anu Ieu Dupi Blythe mana kaluar tina bisnis atawa asup bangkrut, informasi pamaké bakal jadi salah sahiji aset anu ditransferkeun atanapi kaala ku pihak katilu. Anjeun ngaku yén Mindahkeun sapertos tiasa aya, sareng éta déwa taktrén ti This Is Blythe tiasa diteruskeun nganggo inpormasi pribadi anjeun sakumaha anu ditetepkeun dina kawijakan ieu.

Iklan

Iklan muncul dina salah sahiji situs web urang bisa jadi dikirimkeun ka pamaké ku mitra iklan, anu bisa disetél cookies. cookies ieu ngidinan server ad ngakuan komputer unggal waktos aranjeunna ngirimkeun anjeun hiji iklan online mun compile informasi ngeunaan anjeun atanapi batur anu make komputer. Inpo ieu ngamungkinkeun jaringan ad ka, diantara lain perkara, nganteurkeun advertisements sasaran anu aranjeunna yakin bakal di paling dipikaresep ku anjeun. Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu nyertakeun pamakean cookies ku Ieu Is Blythe sareng henteu nutupan pamakéan cookies ku cara naon waé iklan.

Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Sanaos kalolobaan parobahan jambangan leutik, Ieu Thista Blytos tiasa ngarobah Sarat jeung Kaayaan Pamakéan na parantos ti jaman, sareng di kapacunan dampal This Is Blythe Company. This Is Blythe nyorong pengunjung anjeun sering mariksa halaman ieu pikeun parobahan naon anu aya dina Sarat Upami anjeun ngagaduhan akun ThisIsBlythe.com, anjeun ogé tiasa nampi béjaan nginpokeun anjeun parobahan ieu. Pamakean anjeun masih pikeun loka ieu saatos parobahan anu aya dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu bakal ditarima ku perobahan sapertos anjeun.