Sarat jeung Kaayaan

Urang nyadiakeun ladenan ka anjeun matuh ka notices, istilah, jeung kaayaan diatur dina kasapukan ieu. Sagedengeun ti eta, anjeun bakal nurut kana aturan, tungtunan, kawijakan, istilah, jeung kaayaan lumaku ka ladenan saperti samemeh Anjeun make eta. Urang cagar hak pikeun ngarobah loka ieu jeung istilah jeung kaayaan ieu iraha waé.

Saméméh lajengkeun, mangga maca kasapukan ieu kusabab ngakses, browsing, atawa disebutkeun ngagunakeun Loka nunjukkeun kasapukan Kirim kana sagala istilah jeung kaayaan di kasapukan ieu.

Anjeun teu kudu unggah, ngadistribusikaeun, atawa disebutkeun nyebarkeun ngaliwatan Loka ieu wae Eusi, informasi, atawa material séjén anu (a) ngawengku nu mana wae nu bug, virus, cacing, panto bubu, kuda Trojan, atawa kode ngabahayakeun séjén atawa sipat; (B) nyaeta libelous, ngancam, fitnah, jorang, sopan, porno, diskriminatif, atawa bisa méré naékna ka liability sipil atawa kriminal dina hukum AS atawa hukum nagara séjén anu bisa nerapkeun; atawa (c) ngalanggar atawa infringes kana hak cipta, patén-patén, dagang, service tanda, Rahasia dagang, atawa hak proprietary sejenna nu mana wae jalma. www.thisisblythe.com bisa mere Anjeun hiji idéntifikasi akun sareng kecap akses Anjeun pikeun ngaktipkeun anjeun pikeun ngakses jeung make porsi tangtu Loka ieu. Unggal waktu anjeun ngagunakeun password atawa idéntifikasi, Anjeun dianggap jadi otorisasi pikeun ngakses jeung make Loka dina manner konsisten jeung istilah jeung kaayaan kasapukan ieu, jeung www.thisisblythe.com boga kawajiban pikeun nalungtik sumber nu mana wae aksés saperti atawa pamakéan Loka teh.

Ku narima Sarat ieu Pamakéan ngaliwatan pamakéan Anjeun Loka, Anjeun ngajamin yén anjeun 18 taun umur atawa leuwih kolot. Mun anjeun dina 18 taun heubeul mangga make Loka ieu ngan dina pengawasan indung atawa wali hukum. Subject ka istilah jeung kaayaan kasapukan ieu, hereby hibah Anjeun, revocable, non-transferable, jeung non-ekslusif lisénsi kawates pikeun ngakses jeung make Loka ku mintonkeun eta dina browser Internet Anjeun ngan pikeun tujuan balanja jeung teu keur unggal ngagunakeun komérsial atawa pake atas nama pihak katilu mana wae, iwal ti jadi kuduna diijinkeun ku www.thisisblythe.com ti payun. Sakur palanggaran pasatujuan ieu bakal ngahasilkeun dina panyabutan saharita tina lisénsi dibales dina ayat ieu tanpa aya bewara ka anjeun.

Kecuali kuduna diijinkeun ku pausahaan urang sateuacanna, sadaya bahan, kaasup Gambar, téks, gambar, desain, ikon, foto, program, klip musik atawa undeuran, klip video jeung bahan ditulis lianna anu bagian Loka ieu (koléktif, nu " Daptar eusi ") anu dimaksudkeun solely pikeun, make non-komérsial pribadi. Anjeun bisa jadi teu nyieun pamakéan komérsial nu mana wae informasi disadiakeun dina Loka atawa nyieun pamakéan Loka pikeun kapentingan bisnis sejen. Urang cagar hak pikeun nolak service, nungtungan akun, jeung / atawa ngabolaykeun pemesanan di kawijaksanaan anak, kaasup, tanpa watesan, lamun urang percaya ngalaksanakeun customer ngalanggar hukum lumaku atawa ngabahayakeun ka kapentingan urang. Anjeun bisa jadi teu baranahan, ngadistribusikaeun, pintonan, ngajual, sewa, ngirimkeun, nyieun karya turunan ti, narjamahkeun, ngarobah, ngabalikeun-insinyur, ngaleupas, dekompilasi, atawa disebutkeun mangpaatkeun Loka ieu atawa bagian eta kajaba dinyatakeun diijinkeun ku pausahaan urang dina tulisan .

Anjeun bakal solely tanggung jawab sakabeh aksés ka jeung pamakéan loka ieu ku saha maké sandi jeung idéntifikasi asalna ditugaskeun ka anjeun naha atawa teu wasa saperti tur pamakéan loka ieu sabenerna otorisasi ku anjeun, kaasup tanpa watesan, sadaya komunikasi jeung transmisi jeung sagala kawajiban (kaasup tanpa watesan kawajiban finansial) ditanggung ngaliwatan aksés atawa pamakéan saperti. Anjeun solely tanggung jawab mayungan kaamanan jeung karusiahan tina kecap akses jeung idéntifikasi ditugaskeun ka anjeun. Anjeun bakal langsung ngabéjaan www.thisisblythe.com nu mana wae make diidinan tina kecap akses Anjeun atawa idéntifikasi atawa breach séjén atawa kaancam breach kaamanan ieu Loka sacara.