Naha konsumén urang bogoh ka urang

J ****** m
Leres pisan stunning! Buukna lemes sareng kandel sareng warna panonna anca. Henteu aya bau anu pikaresepeun. Kualitas langkung saé tibatan anu disangka. Kuring pasti bakal mésér langkung seueur Blythes pikeun nambihan kempelan kuring!

Naha konsumén urang bogoh ka urang

R ****** a
Pikeun sora klise, kuring henteu tiasa nyarios hal-hal anu hadé ngeunaan sudagar ieu. Upami abdi tiasa masihan rating dua puluh béntang, abdi kedah. Jenna mastikeun kuring ngagaduhan sadayana anu dipikahoyong sareng seueur, khususna palayanan pelanggan anu kualitas sareng luar biasa. Abdi anyar pikeun Blythe sareng Jenna ngabantosan kuring ti mimiti, henteu bosen patarosan kuring anu sakedap. Anjeunna terang naon anu kuring milarian sareng ngajantenkeun eta kajadian. Pasti aya boneka Blythe anu sanés sareng milik kuring sareng adi kuring. Hatur nuhun Jenna sareng bos, Sadie gaduh bumi anu saé didieu sareng anjeun bakal ngan hiji-hijina nami anu bakal kuring nyebatkeun pikeun mesen Blythe.

Naha konsumén urang bogoh ka urang

K *** t
Anak boneka anu anca, kuring bagja pisan sareng anjeunna! Kuring ngan ukur teu yakin kana kumaha dirina cool. Poto henteu ngémutan kaéndahanana. Hatur nuhun pisan kanggo boneka, sumping ngan ukur ulang taun awéwé kuring. Pasti kuring nyarankeun ieu Blythe ka sadayana.
@thisisblythecom

Blythe boneka

Carita Blythes

Kahiji Blythe boneka diciptakeun ku Allison Katzman dina 1972. Blythes saterusna dijalankeun ku sungut kaulinan, Kenner, tapi kenging saeutik popularitas di kalangan barudak sareng produksi ieu dieureunkeun saatos kakara sataun. Salaku hasilna, boneka anu dilakukeun salami mantra awal ieu kultus ngaraosan ayeuna sareng ngajual rébuan rupiah.

Gina Garan, fotografer sareng produser ti New York, museurkeun deui tina kebangkitan Boneka Blythe. Dina ahir taun 90, anjeunna mempopulerkeun boneka sacara global, khususna di Jepang, saatos ngaluarkeun buku Ieu mangrupikeun Bltyhe, babarengan sareng karya engké, Blythe Style, Sampurasun Blythe! jeung Susie Nyarios. Hal ieu dipamerkeun boneka dirina dina sababaraha tampilan modéren anu ngagaduhan latar anu endah sareng artistik.

Kiwari, Blythe Boneka ngagaduhan nuturkeun ageung di dunya. Naha anjeun hoyong bagikeun ideu sareng kreasi anjeun kalayan komunitas kolektor anu kantos ngembang, atanapi anjeun badé ngembangkeun fotografi anjeun ngalangkungan ideu sareng desain unik anjeun, Boneka Blythe ngadamel modél sareng musik anu sampurna, ogé hadiah anu hadé pikeun kulawarga sareng babaturan.

Naon Dupi A Blythe boneka?

Boneka Blythe mangrupikeun generasi anu modis tina boneka modél, kualitas tinggi sareng boneka pisan individual. Dicirikeun ku sirah anu langkung ageung sareng panon gedé, tokoh-tokoh anu siga kieu nangtung inci 12 (30cm) jangkung. Panon panonna anu pikaresepeun ngarobih boh warna sareng mandang ku tarik senar pikeun cocog sareng wanda, kapribadian atanapi ageman.

Éta ogé ngagaduhan bagian awak anu tiasa gerak sareng anjeun tiasa mésér leungeun tambahan pikeun sababaraha sikep. Anjeun tiasa adaptasi sareng ngaropéa sagala Boneka Blythe kalayan pilihan pakean anu ageung sareng sadaya jinis asesoris. Anjeun oge tiasa mendakan pola pikeun ngaput baju anjeun nyalira.

Ieu pikaresepeun boneka collectible gaduh pesona unik sareng daya tarik.

Blythes

Naon ukuran tina boneka Blythe?

Upami anjeun terang naon skala boneka Blythe, aya ukuran 3 Blythes:

Naon hartosna Blythe?

Kecap "Blythe" atanapi "Blithe" hartosna riang or nonchalant. Éta hartosna hartosna senang sareng girang. Ieu kecap anu énggal, modéren sareng kontemporer anu diémutan ku jalma loba ku Noel Coward Roh Blithe - a fun, meriah, leutik muter. Éjahan kecap "Blythe" saéstuna ngagabungkeun sadaya vibes anu saé kana ngaran kulawarga Inggris anu elegan. Ieu mangrupikeun nami anu lumayan tapi gaya.

Naon ari boneka anu disebut panon?

"Panon Besar": The Reinkarnasi tina Blythe boneka. Kiwari, éta disangka yén Perusahaan Toy Kenner ngenalkeun desain boneka anu unik Blythe dina 1972 saatos diideuan ku "panon besar" tren dina sutra anu disayogikeun boneka hiasan ti Jepang.

Blythe Asesoris

Aya hiji dunya tambahan Blythe sareng tambahan: dompet, topi, perhiasan, kaos kaki sareng seueur deui. Tingali Ieuh.

Sakumaha Seueur boneka Blythe?

Nalika milarian, anjeun tiasa ningali buligir biasa Blythes dimimitian ti $ 49. Pelepasan asli Blythes ti 1972 mimitian dina $ 3500 kusabab kingkilabanana. Naon waé modéren Custom Blythe boneka kisaran ti $ 180- $ 6500 gumantung kana seniman sareng tingkat kustomisasi.

Lamun anjeun mésér a Blythe boneka ayeuna, éta pang dipikaresepna bakal nilai triple dina sababaraha taun. Sababaraha kolektor boneka kami dina Ieu Dupi Blythe geus kumpulkeun boneka 2000 anu luar biasa! Aranjeunna mangrupikeun kasempetan investasi anu saé naha anjeun kolektor atanapi kustomisasi.

Boneka Blythe Anu cocog pikeun

  • hadiah
  • Fotografi boneka
  • Hadiah pemanasan imah
  • Studio pilem & animasi
  • Perusahaan Anime
  • Movies
  • Studio seni
  • Ngagambar & lukisan
  • Nyalira diri
  • Kustomisasi tujuan
  • Hadiah Natal
  • Kado ulang tahun barudak
  • Konférénsi boneka
  • Mintonkeun & pameran


Tip pikeun Newbies Meuli Boneka Blythe Pertama

Upami anjeun anyar kana dunya Blythe, urang Blythes asup akal kusabab:

  • Aranjeunna sayogi sayogi di titik harga
  • Anjeun tiasa ngotéktak sareng ningali sabaraha anjeun hoyong investasi dina koleksi
  • Lamun mésér anjeun Blythe boneka sareng produk dina situs wéb, anjeun bakal nyingkahan boneka anu mahal, bau sareng rusak anu dijual di tempat lain.

Unggal dinten, konsumén anyar sumping ka urang wadul yén Blythes aranjeunna nuju mésér tina situs-situs sanés sareng toko anu bau goréng sareng didamel tina plastik murah. Saprak Blythes kami didamel ku bagéan aslina sareng anggota anu dipatenkeun khusus, boneka kami ogé produk tambahan sanésna teu ngagaduhan bau anu pikaresepeun. Aranjeunna teu bau plastik atanapi kimia. Sareng rambut boneka anu kualitasna kami henteu kotor atanapi luntur. Lamun mésér ti kami, anjeun ogé mésér buuk rambut buatan rambut anu berkualitas anu bakal salami umurna.

Konsumén ogé ngawartosan yén sababaraha perusahaan henteu ngintunkeun boneka aranjeunna. Kami ogé nampi aduan yén aya waragad disumputkeun, biaya adat sareng pajeg, ogé kasusah nampi pakétna. Kami teras nampi pelengkap kumaha kami perusahaan panggancangna anu paling gancang sareng paling responsif dibandingkeun anu sanés Toko Blythe. Anjeun parantos ngadamel kaputusan anu pas kalayan ngadatangan kami sareng balanja Blythes sareng kami. Hatur nuhun pikeun pangrojong sareng kasatiaan.

Produk Blythes kami sareng produk diuji pinuh & dicobian, teras dikirim.

Éta garansi urang.

Ieu kami,

Ieu Dupi Blythe

Punten Catet yén urang henteu tiasa nanggung jawab upami anjeun mésér produk Blythe anjeun di tempat sanés sapertos situs e-commerce ageung sareng toko buatan tangan online anu sanés. Anjeun moal kéngingkeun produk produk anu meunang pangajén sareng palayanan pelanggan ka tempat sanés.

Beuli Boneka Blythe Anjeun Di dieu

20 TAHUN DI BISNIS! TERIMA KASIH UNTUK SUKANG KANGGO 💖
ENJOY FREE SHIPPING AND FREE HANDLING TANPA BISA KATAKAN!

Harita

Konsumén Naon kudu Ucapkeun

Maca deui


Ngalanggan Ayeuna Pikeun Cokot diskon husus sarta ngurus

pangiriman FREE

Kana sadaya pesenan

mulih FREE

Taya patarosan anu ditaros wangsul

PERLU BANTUAN? + 1 (250) 778-0542

Telepon kami dina nomer telepon bébas tol

JAMINAN BATANG

Balanja bébas hariwang