Naha konsumén urang bogoh ka urang

J ****** m
Leres pisan stunning! Buukna lemes sareng kandel sareng warna panonna anca. Henteu aya bau anu pikaresepeun. Kualitas langkung saé tibatan anu disangka. Kuring pasti bakal mésér langkung seueur Blythes pikeun nambihan kempelan kuring!

Naha konsumén urang bogoh ka urang

R ****** a
Pikeun sora klise, kuring henteu tiasa nyarios hal-hal anu hadé ngeunaan sudagar ieu. Upami abdi tiasa masihan rating dua puluh béntang, abdi kedah. Jenna mastikeun kuring ngagaduhan sadayana anu dipikahoyong sareng seueur, khususna palayanan pelanggan anu kualitas sareng luar biasa. Abdi anyar pikeun Blythe sareng Jenna ngabantosan kuring ti mimiti, henteu bosen patarosan kuring anu sakedap. Anjeunna terang naon anu kuring milarian sareng ngajantenkeun eta kajadian. Pasti aya boneka Blythe anu sanés sareng milik kuring sareng adi kuring. Hatur nuhun Jenna sareng bos, Sadie gaduh bumi anu saé didieu sareng anjeun bakal ngan hiji-hijina nami anu bakal kuring nyebatkeun pikeun mesen Blythe.

Naha konsumén urang bogoh ka urang

K *** t
Anak boneka anu anca, kuring bagja pisan sareng anjeunna! Kuring ngan ukur teu yakin kana kumaha dirina cool. Poto henteu ngémutan kaéndahanana. Hatur nuhun pisan kanggo boneka, sumping ngan ukur ulang taun awéwé kuring. Pasti kuring nyarankeun ieu Blythe ka sadayana.
@thisisblythecom

Blythe boneka

The Story of Blythes

Kahiji Blythe boneka was created by Allison Katzman in 1972. Blythes were then produced by the toy firm, Kenner, but gained little popularity among children and production was stopped after just one year. As a result, the dolls made during this early spell gained a cult following and now sell for thousands of dollars.

Gina Garan, fotografer sareng produser ti New York, museurkeun deui tina kebangkitan Boneka Blythe. Dina ahir taun 90, anjeunna mempopulerkeun boneka sacara global, khususna di Jepang, saatos ngaluarkeun buku Ieu mangrupikeun Bltyhe, babarengan sareng karya engké, Blythe Style, Sampurasun Blythe! jeung Susie Nyarios. Hal ieu dipamerkeun boneka dirina dina sababaraha tampilan modéren anu ngagaduhan latar anu endah sareng artistik.

Kiwari, Blythe Boneka ngagaduhan nuturkeun ageung di dunya. Naha anjeun hoyong bagikeun ideu sareng kreasi anjeun kalayan komunitas kolektor anu kantos ngembang, atanapi anjeun badé ngembangkeun fotografi anjeun ngalangkungan ideu sareng desain unik anjeun, Boneka Blythe ngadamel modél sareng musik anu sampurna, ogé hadiah anu hadé pikeun kulawarga sareng babaturan.

Naon Dupi A Blythe boneka?

Boneka Blythe mangrupikeun generasi anu modis tina boneka modél, kualitas tinggi sareng boneka pisan individual. Dicirikeun ku sirah anu langkung ageung sareng panon gedé, tokoh-tokoh anu siga kieu nangtung inci 12 (30cm) jangkung. Panon panonna anu pikaresepeun ngarobih boh warna sareng mandang ku tarik senar pikeun cocog sareng wanda, kapribadian atanapi ageman.

They also have moveable body parts and you can buy extra hands for a variety of gestures. You can adapt and customize any Blythe Dolls with an enormous choice of clothing and all kinds of accessories. You can also find patterns to sew your own outfits.

These adorable collectible dolls have unique charm and appeal.

Blythes

What size is Blythe doll?

If you are wondering what scale Blythe dolls are, there are 3 sizes of Blythes:

What does Blythe mean?

The word “Blythe” or “Blithe” means carefree or nonchalant. It alternatively means happy and joyful. It’s an energetic, modern and contemporary word that a lot of people think of with Noel Coward’s Blithe Spirit — a fun, lively, elaborate little play. The spelling of the word “Blythe” actually combines all those good vibes into an elegant English surname. This is an uncommon yet stylish name.

What are the dolls with big eyes called?

“Big Eyes”: The Reincarnation of the Blythe boneka. Today, it is thought that the Kenner Toy Company introduced a unique doll design called Blythe in 1972 after being inspired by the “big eyes” trend in the silk faced decorative dolls from Japan.

What is a Factory Blythe doll?

They are Blythe dolls that are made with real and original doll parts combined with custom limbs which makes them real Blythes that are made with real Blythe parts. Factory Blythes are not recast ball-jointed dolls or fake clones.

What are advantages of Factory Blythe Dolls?

  • Hair usually has soft feeling, quality thick fiber, and appealing colors
  • A wide varity of hair options
  • Plenty of options for haircut and hair shape
  • Eyes are lovely shade of different colors and have pupils of different sizes
  • Possible to find matte face rather than being stuck with just shiny face
  • Facepaint is flawless
  • Some factory dolls now come with eyebrow
  • Body is sturdy, not a toothpick body or cracking at the seams like some other clone dolls
  • They can wear a surprisingly wide range of clothes and outfits
  • Perfect and affordable for learning to mod and customize to your liking
  • Great for children to start learning how to build a Blythe doll

Where can I find Factory Blythes?

Browse our nude Blythes section where you can find many Factory Neo Blythe Dolls.

Blythe Asesoris

There’s an entire world of Blythe extras and additions: purses, hats, jewelry, socks and more. Take a look Ieuh.

Sakumaha Seueur boneka Blythe?

When searching, you may see nude regular Blythes starting from $49. Original release Blythes from 1972 start at $3500 because of their rarity. Any modern Custom Blythe boneka kisaran ti $ 180- $ 6500 gumantung kana seniman sareng tingkat kustomisasi.

If you buy a Blythe boneka today, it will most likely triple in value in a few years. Some of our dedicated doll collectors on Ieu Dupi Blythe geus kumpulkeun boneka 2000 anu luar biasa! Aranjeunna mangrupikeun kasempetan investasi anu saé naha anjeun kolektor atanapi kustomisasi.

Blythe Dolls are Ideal for

  • hadiah
  • Fotografi boneka
  • Hadiah pemanasan imah
  • Studio pilem & animasi
  • Perusahaan Anime
  • Movies
  • Studio seni
  • Ngagambar & lukisan
  • Nyalira diri
  • Kustomisasi tujuan
  • Hadiah Natal
  • Kado ulang tahun barudak
  • Konférénsi boneka
  • Mintonkeun & pameran


Tip pikeun Newbies Meuli Boneka Blythe Pertama

If you are new to the Blythe world, our Blythes make sense because:

  • Aranjeunna sayogi sayogi di titik harga
  • Anjeun tiasa ngotéktak sareng ningali sabaraha anjeun hoyong investasi dina koleksi
  • If you buy your Blythe boneka and products on our website, you will avoid expensive, smelly and broken dolls that are sold elsewhere.

Every day, new customers come to us complaining that the Blythes they bought from other websites and shops smell bad and are made from cheap plastic. Since our Blythes are made with original parts and custom patented limbs, our dolls as well as other additional products do not have unpleasant odors. They do not smell of plastic or chemicals. And our high quality doll hair is not dirty or faded. When buying from us, you are also buying a quality handmade fiber hair wig that will last a lifetime.

Customers also tell us that some companies did not ship their dolls at all. We also received complaints that there were hidden fees, high customs charges and taxes, as well as difficulty receiving their packages. We always receive complements on how we are the fastest and most responsive doll company compared to other Blythe shops. You’ve made the right decision by visiting us and shopping Blythes with us. Thank you for your support and loyalty.

Our Blythes and products are fully tested & tried, then shipped.

Éta garansi urang.

Ieu kami,

Ieu Dupi Blythe

Please note that we cannot be held responsible if you purchase your Blythe products elsewhere such as big e-commerce sites and other online handmade stores. You will not get our award-winning product support and customer service elsewhere.

Beuli Boneka Blythe Anjeun Di dieu

20 TAHUN DI BISNIS! TERIMA KASIH UNTUK SUKANG KANGGO 💖
ENJOY FREE SHIPPING AND FREE HANDLING TANPA BISA KATAKAN!

Harita

Konsumén Naon kudu Ucapkeun

Maca deui


Ngalanggan Ayeuna Pikeun Cokot diskon husus sarta ngurus

pangiriman FREE

Kana sadaya pesenan

mulih FREE

Taya patarosan anu ditaros wangsul

PERLU BANTUAN? + 1 (250) 778-0542

Telepon kami dina nomer telepon bébas tol

JAMINAN BATANG

Balanja bébas hariwang