Naha konsumén urang bogoh ka urang

J ****** m
Leres pisan stunning! Buukna lemes sareng kandel sareng warna panonna anca. Henteu aya bau anu pikaresepeun. Kualitas langkung saé tibatan anu disangka. Kuring pasti bakal mésér langkung seueur Blythes pikeun nambihan kempelan kuring!

Naha konsumén urang bogoh ka urang

R ****** a
Pikeun sora klise, kuring henteu tiasa nyarios hal-hal anu hadé ngeunaan sudagar ieu. Upami abdi tiasa masihan rating dua puluh béntang, abdi kedah. Jenna mastikeun kuring ngagaduhan sadayana anu dipikahoyong sareng seueur, khususna palayanan pelanggan anu kualitas sareng luar biasa. Abdi anyar pikeun Blythe sareng Jenna ngabantosan kuring ti mimiti, henteu bosen patarosan kuring anu sakedap. Anjeunna terang naon anu kuring milarian sareng ngajantenkeun eta kajadian. Pasti aya boneka Blythe anu sanés sareng milik kuring sareng adi kuring. Hatur nuhun Jenna sareng bos, Sadie gaduh bumi anu saé didieu sareng anjeun bakal ngan hiji-hijina nami anu bakal kuring nyebatkeun pikeun mesen Blythe.

Naha konsumén urang bogoh ka urang

K *** t
Anak boneka anu anca, kuring bagja pisan sareng anjeunna! Kuring ngan ukur teu yakin kana kumaha dirina cool. Poto henteu ngémutan kaéndahanana. Hatur nuhun pisan kanggo boneka, sumping ngan ukur ulang taun awéwé kuring. Pasti kuring nyarankeun ieu Blythe ka sadayana.
@thisisblythecom

Blythe boneka

Carita Boneka Blythe

Boneka Blythe anu munggaran diciptakeun ku Allison Katzman dina 1972. Aranjeunna teras-terasan diproduksi ku firma cocooan, Kenner, tapi kenging saeutik popularitas diantawis barudak produksi na dieureunkeun saatos ngan sataun. Salaku hasilna, boneka anu dilakukeun salami mantra awal ieu kultus ngaraosan ayeuna sareng ngajual rébuan rupiah.

Gina Garan, fotografer sareng produser ti New York, museurkeun deui tina kebangkitan Boneka Blythe. Dina ahir taun 90, anjeunna mempopulerkeun boneka sacara global, khususna di Jepang, saatos ngaluarkeun buku Ieu mangrupikeun Bltyhe, babarengan sareng karya engké, Blythe Style, Sampurasun Blythe! jeung Susie Nyarios. Hal ieu dipamerkeun boneka dirina dina sababaraha tampilan modéren anu ngagaduhan latar anu endah sareng artistik.

Kiwari, Blythe Boneka ngagaduhan nuturkeun ageung di dunya. Naha anjeun hoyong bagikeun ideu sareng kreasi anjeun kalayan komunitas kolektor anu kantos ngembang, atanapi anjeun badé ngembangkeun fotografi anjeun ngalangkungan ideu sareng desain unik anjeun, Boneka Blythe ngadamel modél sareng musik anu sampurna, ogé hadiah anu hadé pikeun kulawarga sareng babaturan.

Naon Dupi A Blythe boneka?

Boneka Blythe mangrupikeun generasi anu modis tina boneka modél, kualitas tinggi sareng boneka pisan individual. Dicirikeun ku sirah anu langkung ageung sareng panon gedé, tokoh-tokoh anu siga kieu nangtung inci 12 (30cm) jangkung. Panon panonna anu pikaresepeun ngarobih boh warna sareng mandang ku tarik senar pikeun cocog sareng wanda, kapribadian atanapi ageman.

Éta ogé ngagaduhan bagian awak anu tiasa gerak sareng anjeun tiasa mésér leungeun tambahan pikeun sababaraha sikep. Anjeun tiasa adaptasi sareng ngaropea Boneka Blythe kalayan pilihan pakean anu ageung sareng sadaya jinis asesoris. Anjeun oge tiasa mendakan pola pikeun ngaput baju anjeun nyalira.

Boneka pikaresepeun ieu ngagaduhan pesona sareng daya tarik anu unik.

ukuran

Aya jinis 3 Boneka Blythe:

  • neo —12 inci (30cm) jangkung
  • Middie - 8 inci (20cm) jangkung
  • Petite - 4 inci (10cm) jangkung

barang-barang tambahan

Aya sakumna dunya Blythe tambahan: kantong, topi, sapatu, perhiasan. Tingali Ieuh.

Kumaha Parantos Kustomkeun Boneka Blythe

Reguler boneka Neo Blythe hébat upami anjeun badé ngarobih stok tampilan, atanapi upami anjeun hoyong meuli sorangan barang-barang tambahan jeung baju pikeun aranjeunna. Ku cara kieu, henteu cokot tina nilai jual kolektor urang sareng ngirangan setrés pikeun anu anyar pikeun modifikasi boneka.

Ieu sababaraha jinis kustomisasi canggih:

  • Sanding, nyoplokkeun jaket luar herang raray na makeup, repainting
  • Meuli rupa-rupa chip mata
  • Nambahkeun deui tali tarik tambahan supados hiji éta nutup panon (katelah tina tali tarik sare) sareng anu sanésna robihna
  • Ukiran nganggo Dremels pikeun ngarobih bentuk pameunteu sareng biwir atanapi nganggo Sculpey pikeun ngarobih estetika ramo
  • Rerooting rambut Blythe

Aya waktos kustomisasi Blythe tiasa nyusahkeun - aranjeunna tiasa nyandak dinten pikeun ngaropea dina sababaraha kasus. Teu boga waktos pikeun ngaropea hiji? Didatangan kami Custom Blythe boneka bagian pikeun ngotektak Boneka Blythe khusus sareng ningali upami anjeun resep. Unggal boneka khusus anu didaptarkeun dina halaman urang lengkep unik.

Évolusi Timeline Boneka Blythe

1972 Kenner - 70s 'katingal boneka
2000 TBL Pabrik - bagian-bagian anu karyawan nyandak sareng dirampas
2001 BL - Neo Blythe panon sareng suku, pucukan panon, sababaraha rupa matte
2002 EBL - Kacida Blythe - sukuna kabawa, henteu deui nganggo panon anu kabur - panon panon anu langkung lembut
2004 SBL - Mata sparklier unggul sareng dumasar kana rarancang Kenner asli
2006 BBL - Radiance Blythe - langkung seueur rupaning murangkalih sareng sirah anu dirobah
2009 FBL - Fairly Blythe - pipi lengkepna, kulit semi-matte, murid panon anu langkung ageung
2013 RBL - Radiance Blythe Ditambah - saeutik modifikasi kanggo pameunteu sareng plastik langkung tipis
2014 FG - Modél Pabrik Girl - Vérsi pabrik modéren
2019 PBL - Premium boneka Blythe Boneka - ningkat kualitas boneka anyar, ditambahan ku biwir sareng ukiran sareng ciri panon tunduh

Sakumaha Seueur boneka Blythe?

Nalika milarian, anjeun tiasa ningali boneka Blythe biasa bonéka dimimitian ti $ 49. Pelepasan aslina boneka Blythe ti 1972 mimitian dina $ 3500 kusabab kingkilabanana. Modern Custom Blythe Dolls kisaran ti $ 180- $ 6500 gumantung kana seniman sareng tingkat kustomisasi.

Upami anjeun mésér boneka Blythe dinten ayeuna, éta paling dipikaresep bakal aya nilai tilu nilai dina sababaraha taun. Sababaraha kolektor boneka kami dina Ieu Dupi Blythe geus kumpulkeun boneka 2000 anu luar biasa! Aranjeunna mangrupikeun kasempetan investasi anu saé naha anjeun kolektor atanapi kustomisasi.

Boneka Blythe Cocog pikeun:

  • hadiah
  • Fotografi boneka
  • Hadiah pemanasan imah
  • Studio pilem & animasi
  • Perusahaan Anime
  • Movies
  • Studio seni
  • Ngagambar & lukisan
  • Nyalira diri
  • Kustomisasi tujuan
  • Hadiah Natal
  • Kado ulang tahun barudak
  • Konférénsi boneka
  • Mintonkeun & pameran


Tip pikeun Newbies Meuli Boneka Blythe Pertama

Upami anjeun nembé kana dunya Blythe, boneka kami raoskeun sabab:

  • Aranjeunna sayogi sayogi di titik harga
  • Anjeun tiasa ngotéktak sareng ningali sabaraha anjeun hoyong investasi dina koleksi
  • Upami anjeun mésér Boneka Blythe anjeun sareng produk dina wéb kami, anjeun bakal nyingkahan boneka anu mahal, bau sareng rusak anu dijual di tempat sanés.

Unggal dinten, para nasabah énggal sumping ka urang ngawadulkeun yén boneka anu aranjeunna mésér ti situs wéb sareng toko-bau anu pikaresepeun sareng didamel tina plastik murah. Barang boneka sareng produk kami teu gaduh bau anu pikaresepeun. Aranjeunna teu bau plastik atanapi kimia. Sareng rambut boneka anu kualitasna kami henteu kotor atanapi luntur. Lamun mésér ti kami, anjeun ogé mésér buuk rambut buatan rambut anu berkualitas anu bakal salami umur.

Konsumén ogé ngawartosan yén sababaraha perusahaan henteu ngintunkeun boneka aranjeunna. Kami ogé nampi aduan yén aya waragad disumputkeun, biaya adat sareng pajeg, ogé kasusah nampi pakétna.

Produk kami diuji lengkep sareng dicobian, teras dikirim.

Éta garansi urang.

Ieu kami,

Ieu Dupi Blythe

Perhatikeun yén kami moal bisa nanggungjawaban upami anjeun mésér produk Blythe anjeun anu sanés sapertos situs e-commerce anu gedé sareng toko-toko anu gaduh online online.

Beuli Boneka Blythe Anjeun Di dieu


Diropéa Nopémber 2019

Blythe Sajak

Percanten moal aya sieun asih
Nyebutkeun yén nalika suku nya hideung sareng bulao waktuna pikeun liburan
Diaku nyimpen gula kana alpukat nya

Tingali hirup anu nganggo lénén warta - hiji bulao, salah pink
Bakal nyepeng buttercup di handapeun gado anjeun
Pernah sono hiji episode "Will and Grace"

Maké kembang di rambut nya
Nyaho panembangan duit anu saé nalika ningali éta
Nyaho iraha bade henteu SSL bijil

Dumasar kana sadaya ayanana dina 3
Moal anu pernah tiasa ngalobo sareng make on nya
Perlu yén lamun anjeun bogoh ka batur bakal salami sadaya waktos kapuasan dijamin

Blythe nyaeta unggal awéwé
Biasana anjeun sadayana anu peryogi

Ku Gina Garan

blythe

20 TAHUN DI BISNIS! TERIMA KASIH UNTUK SUKANG KANGGO 💖
ENJOY FREE SHIPPING AND FREE HANDLING TANPA BISA KATAKAN!

Harita

Konsumén Naon kudu Ucapkeun

Maca deui


Ngalanggan Ayeuna Pikeun Cokot diskon husus sarta ngurus

pangiriman FREE

Kana sadaya pesenan

mulih FREE

Taya patarosan anu ditaros wangsul

PERLU BANTUAN? + 1 (250) 778-0542

Telepon kami dina nomer telepon bébas tol

JAMINAN BATANG

Balanja bébas hariwang