Naha konsumén urang bogoh ka urang

J ****** m
Leres pisan stunning! Buukna lemes sareng kandel sareng warna panonna anca. Henteu aya bau anu pikaresepeun. Kualitas langkung saé tibatan anu disangka. Kuring pasti bakal mésér langkung seueur Blythes pikeun nambihan kempelan kuring!

Naha konsumén urang bogoh ka urang

R ****** a
Pikeun sora klise, kuring henteu tiasa nyarios hal-hal anu hadé ngeunaan sudagar ieu. Upami abdi tiasa masihan rating dua puluh béntang, abdi kedah. Jenna mastikeun kuring ngagaduhan sadayana anu dipikahoyong sareng seueur, khususna palayanan pelanggan anu kualitas sareng luar biasa. Abdi anyar pikeun Blythe sareng Jenna ngabantosan kuring ti mimiti, henteu bosen patarosan kuring anu sakedap. Anjeunna terang naon anu kuring milarian sareng ngajantenkeun eta kajadian. Pasti aya boneka Blythe anu sanés sareng milik kuring sareng adi kuring. Hatur nuhun Jenna sareng bos, Sadie gaduh bumi anu saé didieu sareng anjeun bakal ngan hiji-hijina nami anu bakal kuring nyebatkeun pikeun mesen Blythe.

Naha konsumén urang bogoh ka urang

K *** t
Anak boneka anu anca, kuring bagja pisan sareng anjeunna! Kuring ngan ukur teu yakin kana kumaha dirina cool. Poto henteu ngémutan kaéndahanana. Hatur nuhun pisan kanggo boneka, sumping ngan ukur ulang taun awéwé kuring. Pasti kuring nyarankeun ieu Blythe ka sadayana.
@thisisblythecom

Naon Dupi A Blythe boneka?

Ti warisan ti Barbie jeung engkol patch Kids asalna era anyar tina boneka, boneka Blythe. Kawas Barbie, bonéang Neo Blythe anu pang populerna nyaéta boneka fashion anu nangtung 12 inci atanapi 30 cm jangkungna kalayan hulu sirah sareng panon teuing nu ngarobah warna ku tarik string. Canta tiasa sumping sareng bagéan awakna nu bagerak sapertos leungeun gesture tambahan kanggo muatan tambahan. Pesona anu unik sareng daya tarik tina boneka ieu asalna tina aksara pikaresepeun anu ngagambarkeun aranjeunna. Nu kejutan tina naon anu ditarima ngajadikeun pikeun panarimaan anu seru. Dina kasempetan jarang anu gaya husus boneka sareng anu henteu kana rasa anjeun, anjeun ogé tiasa nyaluyukeun pakéan anu cocog sareng rasa anjeun. Panon kasebut dirobah pikeun cocog sareng baju sareng kapribadian husus. A ari anu lebet kaluar ti bagian tukang sirah bakal nutup panon jeung ngaganti éta warna anu sanés. Arah panon ogé robah dina prosés. Anjeun bakal tiasa mésér peralatan tambahan sareng, kalawan sababaraha panalungtikan, mendakan pola kanggo ngaput pakéan. Boneka ieu kasenian seni anu dikaitkeunkeun ka kekembangan éta. Penghakawan boneka tangkurak bakal ngalengkepan koleksi maranéhanana kalayan boneka ieu sareng ngulik punjul pikeun taun-taun waé.

Kumaha Jangkung Dupi A Blythe boneka? Ukuran naon Dupi The Blythe boneka Kita Hayu Dina?

Aya jenis 3 tina Blythe boneka pikeun diobral: neo, Middie, sarta Petite. Neo Blythe nyaeta 12 inci atawa 30 cm jangkung, Middie Blythe nyaeta 8 inci atawa 20 cm jangkung, sarta Petite Blythe nyaeta 4 inci atawa 10 cm jangkung.

Nalika Muji Blythe Dolls Dijieun na Saha Dirarancang Blythe boneka?

boneka Blythe anu asalna dijieun di 1972 ku Allison Katzman sarta dihasilkeun ku Kenner tapi teu ogé narima sakumaha kaulinan mangrupa barudak. Modél ieu ngan dihasilkeun keur sataun. Engké Gina Garan dipaké boneka Blythe salaku subjék dina loba foto na diterbitkeun mangrupa buku disebut Blythe Style, nu némbongkeun Blythe boneka dirina salaku modél pikeun fashions nya.

Naon sawatara ciri Blythe Dolls?

boneka ieu hébat sakumaha item collector sarta nyieun hiji kaulinan alus teuing pikeun barudak dewasa sapuk. sirah gigantic maranéhanana, panon jeung kulit ngagurilap diatur boneka ieu sajaba ti boneka séjén, sanajan maranéhna oge sadia kalawan rupa matte herang kirang ogé. Lamun resep finish matte, a sealant Matt bisa disemprot on. The bulu ditunda kana sapotong kulit sirah tina boneka jeung geus sadia di rupa-rupa kelir. Suku dijieun kaluar tina karét kandel nu ngajadikeun éta bendable. Leungeun jeung awak luhur dijieun tina hiji plastik harder sarta henteu sakumaha fléksibel iwal mun ningkatkeun ka pilihan awakna jointed. Aranjeunna bakal susunan soca chip, cukuran, sarta ngadeg. boneka pabrik anu hébat lamun rencana pikeun ngalakukeun loba modifikasi ngarobah tampilan stock atanapi upami Anjeun hoyong meuli sorangan barang-barang tambahan jeung baju keur maranehna.

Kumaha Ka Sesuaikeun A Blythe boneka?

Modifikasi bisa dijieun kana boneka ngarobah tampilan ti panon atawa ngarobah gaze maranéhna pikeun némbongan luhur. purchasing boneka pabrik nu pikaresep pikeun maranéhanana perencanaan pikeun ngarubah boneka. cara kieu teu butuh jauh ti nilai resale nu collector sarta ngurangan sababaraha stress pikeun maranéhanana anu anyar pikeun boneka modifikasi. Di handap ieu daptar sababaraha modifikasi nu urang geus dipigawé: Advanced nyieun husus

  • Sanding, nyoplokkeun jaket luar herang raray na makeup, repainting
  • Purchasing chip panon séjén
  • Nambahkeun hiji ari tarikan tambahan jadi salah nu nutup panon (disebut ari saré tarikan) sarta parobahan séjénna aranjeunna - ieu bisa ngajaga panon ditutup pikeun boneka keur sare
  • Ukiran maké dremels ngarobih bentuk beungeut jeung biwir atawa maké sculpey ngarobah esthetic raray
  • Rerooting rambut Blythe

Aya kali nalika kustomisasi Blythe meunang nyusahkeun. Teu boga waktu pikeun ngaropea hiji? didatangan kami Custom Blythe boneka bagian pikeun ngotektak boneka Blythe custom tur tingal lamun resep salah. Unggal boneka custom didaptarkeun dina kaca urang sagemblengna unik tur maranéhna bisa nyandak poé ka ngaropea dina sababaraha kasus.

Naon Dupi The Gariswanci Pikeun évolusi Blythe Dolls?

1972 Kenner - 70s 'katingal boneka
2000 TBL Factory - bagian anu dijanten karyawan sareng rombongan
2001 BL - Neo Blythe panon panon jeung suku, panon boggled, sababaraha rupa matte
2002 EBL - Alus Blythe - suku anu pasang, teu lami teu boggled panon - gaze panon lemes
2004 SBL - Panon sparklier punjul tur dumasar kana rarancang Kenner aslina
2006 BBL - Radiance Blythe - beungeut anu leuwih siga barudak sareng sirah dirobah
2009 FBL - Fairest Blythe - pipi lengkep, kulit semi-matte, murid mata gedé
2013 RBL - Radiance Blythe Plus - modifikasi hampang pikeun nimba sareng palastik anu leuwih jentre
2014 FG - Model Factory Girl - versi pabrik modéren
2019 PBL - Premium Blythe Premium - Ningkatkeun kualitas boneka anyar anu anyar, sababaraha maké kalayan ukiran biwir beujakan sareng panon tunduh

Sabaraha A Blythe boneka? Naon Dupi The Cost perkiraan?

Waktu milarian boneka Blythe pikeun dijual, anjeun tiasa ningalikeun anu buligir Pengetahuan Factory anu mimitian ti $ 49. Péstak boneka Blythe asli ti 1972 mimitian ti $ 3500 kusabab barang koleker jarang. Modern Custom Blythe Dolls rentang ti $ 80- $ 4500 gumantung artis sarta tingkat kustomisasi.

Upami Anjeun meuli boneka Blythe ayeuna, bakal dipikaresep dina panyawat tilu taun. Sababaraha kolektor boneka anu diduharkeun dina This Is Blythe ngahontal ka boneka 2000 anu sakurilingan! Ieu kasempetan investasi saé henteu paduli anjeun kolektor boneka sareng customizer.

Blythe Dolls anu idéal pikeun hadiah, liburan, fotografi bonéka, pemanasan imah-pemanasan, studio pilem sareng animasi, pausahaan anime, pilem, studio seni, teken jeung lukisan, nyalira-gifting, tujuan pikeun ngaropéa, kado Natal, hadiah ultah barudak, konferensi boneka , Pintonan sarta fairs.

Naon Dupi Sababaraha Tips pikeun Newbies Meuli Mimiti Blythe boneka Maranéhna?

Mun anjeun anyar pikeun Blythe dunya sareng milarian hiji Blythe boneka pikeun diobral, Boneka urang Blythe ngajadikeun akal pikiranna kusabab harga harga sareng pikeun anjeun ningali upami Anjeun hoyong investasi langkung dina kumpulan.

!!! Anjeun kacida nyarankeun meuli boneka sareng produk Blythe Anjeun wungkul dina situs wéb pikeun nyingkahan mah boneka, ambeu sareng rusak boneka. Sapopoé, pelanggan anyar giliran balik ka kami parantos yén bonekana ti ramatloka séjén atanapi warung bau palastik anu ruksak sareng goréng. Seueur para nasabah sejenna oge ka urang yén pausahaan sanésna teu ngapus boneka. Kami ogé nampi sababaraha keluhan anu aya panauan disumputkeun, waragad adat luhur sareng pajeg ogé sesah nampi bungkusan na nalika dibeuli nguap. !!!

Boneka sareng produk kami henteu ngagaduhan bau pikaresepeun, awak bonéang henteu ambeu sapertos palastik atanapi kimia, sareng rambut bonét anu kualitasna alus nyaéta henteu kengur atawa luntur. Waktu meuli ti urang, anjeun ogé meuli serat buuk buuk bulu anu jieunan manusa anu bakal lepas pikeun hirup. Produk urang anu handmade, uji coba sareng diusahakeun teras diirimkeun. Guaranteeta garansi kami. Ieu kami, Ieu Dupi Blythe.

Perhatikeun yén kami moal bisa nanggungjawaban upami anjeun mésér produk Blythe anjeun anu sanés sapertos situs e-commerce anu gedé sareng toko-toko anu gaduh online online.

Beuli Blythe boneka anjeun Kiwari


Diropéa Oktober 2019

Blythe Sajak

Percanten moal aya sieun asih
Nyebutkeun yén nalika suku nya hideung sareng bulao waktuna pikeun liburan
Diaku nyimpen gula kana alpukat nya

Tingali hirup anu nganggo lénén warta - hiji bulao, salah pink
Bakal nyepeng buttercup di handapeun gado anjeun
Pernah sono hiji episode "Will and Grace"

Maké kembang di rambut nya
Nyaho panembangan duit anu saé nalika ningali éta
Nyaho iraha bade henteu SSL bijil

Dumasar kana sadaya ayanana dina 3
Moal anu pernah tiasa ngalobo sareng make on nya
Perlu yén lamun anjeun bogoh ka batur bakal salami sadaya waktos kapuasan dijamin

Blythe nyaeta unggal awéwé
Biasana anjeun sadayana anu peryogi

Ku Gina Garan

blythe

20 TAHUN DI BISNIS! TERIMA KASIH UNTUK SUKANG KANGGO 💖
ENJOY FREE SHIPPING AND FREE HANDLING TANPA BISA KATAKAN!

Harita

Konsumén Naon kudu Ucapkeun

Maca deui


Ngalanggan Ayeuna Pikeun Cokot diskon husus sarta ngurus

pangiriman FREE

Kana sadaya pesenan

mulih FREE

Taya patarosan anu ditaros wangsul

PERLU BANTUAN? + 1 (250) 778-0542

Telepon kami dina nomer telepon bébas tol

JAMINAN BATANG

Balanja bébas hariwang