Saperti katempo dina Forbes, BBC & nu Guardian | INT FREE. BALANJA!
Ngagaduhan pertanyaan? Nelepon kami!
(250) 778-0542
Hébat Kumpulan Blythe Produk
Blythes Adat finest di dunya
Ngaropea boneka Blythe sorangan kalawan ieu parabot endah
19th ulang Blythe Sale nepi ka 30% kaluar!
kawates waktos tawaran. Paké kode "BLY10"
5500 + Klién Cinta Us!

Urang nawiskeun jasa sarta hébat harga pangalusna dina produk Blythe kualitas luhur

pengiriman barang ka 185 Daérah

nyimpen urang ngoperasikeun di sakuliah dunya jeung anjeun bisa ngarasakeun kiriman bébas sadaya pemesanan

100% pamayaran aman

Meuli jeung kapercayaan ngagunakeun métode pamayaran pang populerna jeung aman di dunya

6150 + Deliveries suksés

Protection meuli urang nyertakeun pameseran Anjeun ti malik ka kiriman

Naon Dupi A Blythe boneka?

Ti warisan ti Barbie jeung engkol patch Kids asalna era anyar tina boneka, boneka Blythe. Kawas Barbie, boneka Blythe aya boneka fashion nu nangtung 11 inci atawa 30 cm jangkung kalawan sirah oversized sarta panon anu robah warna ku tarikan of string a. Éta bisa datang kalayan bagian awak moveable pikeun muatan tambahan. Pesona unik sarta banding ngeunaan boneka ieu batang ti karakter pikaresepeun nu aranjeunna ngagambarkeun. Sakali anjeun milih anjeun Blythe boneka ku tipe bulu, anjeun bakal nampa boneka Anjeun sareng salah sahiji outfit jeung asesoris. The kejutan tina naon nampi ngajadikeun pikeun panarimaan seru. Dina kasempetan langka yén gaya tangtu boneka nu geus teu rasa, anjeun ogé tiasa ngaropea pakean pikeun nyocogkeun rasa anjeun. Panon bisa dirobah jadi cocog sareng outfit husus atanapi kapribadian. Hiji ari datang kaluar tina balik sirah bakal nutup panon jeung ngarobah éta pikeun warna séjén. Arah panon ogé robah dina éta prosés. Anjeun bakal tiasa mésér outfits tambahan na, kalawan sababaraha panalungtikan, manggihan pola pikeun ngaput pakean anjeun sorangan. boneka ieu seni anu dasi dina heartstrings. peminat boneka tangkurak bakal ngalengkepan koleksi maranéhanana jeung boneka ieu jeung ngaropéa enjoyment pikeun taun datang.

Kumaha Jangkung Dupi A Blythe boneka? Ukuran naon Dupi The Blythe boneka Kita Hayu Dina?

Aya jenis 3 tina Blythe boneka pikeun diobral: neo, Middie, sarta Petite. Neo Blythe nyaeta 11 inci atawa 30 cm jangkung, Middie Blythe nyaeta 8 inci atawa 20 cm jangkung, sarta Petite Blythe nyaeta 4 inci atawa 10 cm jangkung.

Nalika Muji Blythe Dolls Dijieun na Saha Dirarancang Blythe boneka?

boneka Blythe anu asalna dijieun di 1972 ku Allison Katzman sarta dihasilkeun ku Kenner tapi teu ogé narima sakumaha kaulinan mangrupa barudak. Modél ieu ngan dihasilkeun keur sataun. Engké Gina Garan dipaké boneka Blythe salaku subjék dina loba foto na diterbitkeun mangrupa buku disebut Blythe Style, nu némbongkeun Blythe boneka dirina salaku modél pikeun fashions nya.

Naon sawatara ciri Blythe Dolls?

boneka ieu hébat sakumaha item collector sarta nyieun hiji kaulinan alus teuing pikeun barudak dewasa sapuk. sirah gigantic maranéhanana, panon jeung kulit ngagurilap diatur boneka ieu sajaba ti boneka séjén, sanajan maranéhna oge sadia kalawan rupa matte herang kirang ogé. Lamun resep finish matte, a sealant Matt bisa disemprot on. The bulu ditunda kana sapotong kulit sirah tina boneka jeung geus sadia di rupa-rupa kelir. Suku dijieun kaluar tina karét kandel nu ngajadikeun éta bendable. Leungeun jeung awak luhur dijieun tina hiji plastik harder sarta henteu sakumaha fléksibel iwal mun ningkatkeun ka pilihan awakna jointed. Aranjeunna bakal susunan soca chip, cukuran, sarta ngadeg. boneka pabrik anu hébat lamun rencana pikeun ngalakukeun loba modifikasi ngarobah tampilan stock atanapi upami Anjeun hoyong meuli sorangan barang-barang tambahan jeung baju keur maranehna.

Kumaha Ka Sesuaikeun A Blythe boneka?

Modifikasi bisa dijieun kana boneka ngarobah tampilan ti panon atawa ngarobah gaze maranéhna pikeun némbongan luhur. purchasing boneka pabrik nu pikaresep pikeun maranéhanana perencanaan pikeun ngarubah boneka. cara kieu teu butuh jauh ti nilai resale nu collector sarta ngurangan sababaraha stress pikeun maranéhanana anu anyar pikeun boneka modifikasi. Di handap ieu daptar sababaraha modifikasi nu urang geus dipigawé: Advanced nyieun husus

  • Sanding, nyoplokkeun jaket luar herang raray na makeup, repainting
  • Purchasing chip panon séjén
  • Nambahkeun hiji ari tarikan tambahan jadi salah nu nutup panon (disebut ari saré tarikan) sarta parobahan séjénna aranjeunna - ieu bisa ngajaga panon ditutup pikeun boneka keur sare
  • Ukiran maké dremels ngarobih bentuk beungeut jeung biwir atawa maké sculpey ngarobah esthetic raray
  • Rerouting bulu Blythe urang

Aya kali nalika kustomisasi Blythe meunang nyusahkeun. Teu boga waktu pikeun ngaropea hiji? didatangan kami Custom Blythe boneka bagian pikeun ngotektak boneka Blythe custom tur tingal lamun resep salah. Unggal boneka custom didaptarkeun dina kaca urang sagemblengna unik tur maranéhna bisa nyandak poé ka ngaropea dina sababaraha kasus.

Naon Dupi The Gariswanci Pikeun évolusi Blythe Dolls?

blythe bébas ongkos di sakuliah dunya 1972 Kenner -70 urang katingal 2000 TBL Factory palsu dipaling atawa ditolak patempatan nu karyawan nyandak na reassembled 2001 bl Neo Blythe panon posable na suku, boggled panon, sababaraha matte nyanghareup 2002 EBL Alus Blythe - suku posable, panon euweuh sempet boggled - gaze panon lemes 2004 SBL punjul panon sparklier sarta dumasar kana aslina Kenner mendesain 2006 BBL radiance Blythe - rupi langkung childlike sarta dirobah sirah 2009 FBL Fairest Blythe - pipi lengkepna, kulitna semi-matte, gedé siswana panon 2013 RBL radiance Blythe Ditambah - modifikasi slight nyanghareupan tur thinner modél palastik 2014 FG Factory Girl - versi pabrik modern

Sabaraha A Blythe boneka? Naon Dupi The Cost perkiraan?

Lamun néang boneka Blythe pikeun dijual, anjeun bisa nempo jelema Blythes Factory buligir ti ngawitan $ 49. Aslina boneka release Blythe ti 1972 mimitian jam $ 2500 sabab barang langka collector urang. boneka Blythe modern rentang ti $ 80- $ 4500 gumantung artis sarta tingkat kustomisasi.

Naon Dupi Sababaraha Tips pikeun Newbies Meuli Mimiti Blythe boneka Maranéhna?

Mésér Kaluaran aslina mun mungkin kusabab nilai collector; kumaha oge, lamun aya nu anyar mun Blythe boneka na pilari a Blythe boneka pikeun diobral, Pabrik Blythe ngajadikeun rasa lantaran tina titik harga jeung nu ningali lamun hoyong investasi deui kana kumpulan.

Beuli Blythe boneka anjeun Kiwari

Blythe Sajak

Percaya euweuh sieun di cinta nyebutkeun yen nalika suku nya anu hideung bulao éta waktu nyandak liburan diaku nempatkeun gula dina alpukat nya pakeha dina kahirupan thru lenses warta - salah bulao, salah pink Badé tahan buttercup a handapeun gado anjeun Pernah misses hiji episode tina "Mamah jeung Grace" ageman kembang di rambut nya weruh shot duit alus lamun manehna nilik eta weruh lamun ngomong euweuh Mibanda loba isu légal SSL bijil Basa sakabéh ayana nya dina jumlah 3 Badé pernah kantos tumiba saré kalawan makeup nya dina percaya yén lamun anjeun bogoh batur eta bakal pikeun sakabéh waktu kapuasan dijamin Blythe téh unggal awéwé Manéhna Éta sakabéh nu peryogi Ku persetujuan Gina Garan Godaddy Kaamanan Usaha blythe

Harita

Konsumén Naon kudu Ucapkeun

Maca deui


Ngalanggan Ayeuna Pikeun Cokot diskon husus sarta ngurus

© Copyright 2019. Sadaya hak disimpen

Ieu Dupi Blythe
Blythe
BLYTHE. Di dunya maker #1 Blythe na seller saprak 1996. kotektak kami produk ayeuna.

Status Protection DMCA.com

Karanjang balanja

×