Blythe Poem

Beson se nuk ka frikë në dashuri
Thotë se kur këmbët e saj janë të zeza dhe blu është koha për të bërë pushime
Pëlqen për të vënë sheqer në avokado e saj

Shikon jetën përmes thjerrëzave të lajmeve - një blu, një rozë
Do të mbajë një gënjeshtër nën mjekrën tuaj
Asnjëherë nuk mungon një episod i "Vullnetit dhe Hirit"

Mbart lule në flokët e saj
E njeh një të shtënë të mirë të parave kur e sheh
E di kur të them jo

Bën gjithë ekzistencën e saj në numrin 3
Kurrë nuk do të bie në gjumë me përbërjen e saj në
Beson se kur e doni dikë do të jetë për të gjitha kohërat

Blythe është çdo grua
Ajo është gjithçka që ju nevojitet

Nga Gina Garan

Regjistrohu për listën tonë për të fituar një Blythe!

* tregon kërkohet

Shporta

×