Sytë e Blythe Doll

blythe kukull sytë chipSytë janë portat e personalitetit të një personi. Ata tregojnë se çfarë është në të vërtetë brenda dikujt, pa i lënë të thotë diçka. Kur është fjala për Blythe kukull sytë, rasti nuk është i ndryshëm nga ato të një qenieje njerëzore. Atyre u jepen shumë rëndësi, sepse ato mbajnë jo vetëm tiparet unike të kukullës, por premtojnë nocionin se kjo nuk është një kukull e zakonshme. Kjo, zonja dhe zotërinj, është Blythe.

Pa asnjë dyshim, tipari më i mirë në kukullat Blythe janë sytë e kukullave Blythe. Ornamente të mëdha të mëdha me shkëlqim, të vendosura aq delikate dhe të ndërlikuara për t’i dhënë pamjen e pafajësisë dhe bukurisë. Por nuk janë të gjitha. Ka një tel të ngjitur në pjesën e pasme të kokës dhe nëse i tërheq sytë në të vërtetë afër! Dhe pastaj mund t'i hapni përsëri. Kështu që ju mund të arrini ta bëni atë të fryhet dhe kështu ta bëni atë më jetësore! Për më tepër, sytë në të vërtetë ndryshojnë ngjyrën dhe irisi në të vërtetë mund të zhvendoset në një vend tjetër. kukull ka katër ngjyra dhe pozicione të ndryshme që i japin një vështrim të mahnitshëm.

Por kjo nuk është e gjitha që mund të bëhet. Pajisje të ndryshme janë lehtësisht të disponueshme që mund t'i japin kukull një pamje krejtësisht të re. Ne kemi syze dielli që janë në dispozicion në një numër të madh të hijeve. Grim për sytë është gjithashtu në dispozicion, për të shtuar më shumë ngjyra në tipar keq i kukullave. Ka edhe një palë vathë, të cilat e bëjnë kukull jo vetëm më shumë si të jetës, por edhe të shtojnë ngjyrë në nocionin e përgjithshëm se kjo nuk është kukull, kjo është Blythe!

Merrni si shembull syze dielli të kukullave Blythe. Kur kukulla i vesh ato ajo duket më elegant dhe e mrekullueshme. Ata japin një pamje të modës dhe padyshim që do të kthejnë sytë e kukullave të tjera Blythe! Syzet shkojnë me lloje të ndryshme veshjesh, si dhe një çantë të këndshme apo edhe një çantë poste. Syzet janë në dispozicion në një numër të ngjyrave të ndryshme që lehtë mund të porositen në internet. Këto ngjyra të ndryshme shkojnë me veshje të llojeve të ndryshme dhe i shtojnë erëz aromës së mrekullueshmërisë së kukullës.
Ndërsa kukulla Blythe ka 'wink' funksion, grim syri është gjithashtu lehtësisht në dispozicion.

Llojet e ndryshme të ngjyrave do të shtojnë veshjen e kukullës dhe do ta bëjnë atë të duken unike. Për më tepër, është një shans për ju që të lëshoni kreativitetin tuaj dhe të përdorni një numër ngjyrash të ndryshme për të bërë kukullën tuaj të duken të përsosur. Dhe kur të jeni bërë me këtë, bëjeni kukullin për të dhënë një pamje të gjallë. Një vend mjaft i nxehtë unë mund të shtoj!

Për më tepër, ju gjithashtu keni një palë vathë kukullash. Në dispozicion në madhësi dhe forma të ndryshme, ato i japin kukull një pamje të modës. Ata shkojnë me një shumëllojshmëri të gjerë të veshjeve dhe çantave. Disa njerëz madje duan të sigurohen që këpucët që blejnë duhet të shkojnë me vathët në një mënyrë që të dyja të plotësojnë njëri-tjetrin!

Ekzistojnë një numër i madh i aksesorëve të pranishëm që do të përmirësojnë imazhin e kukullës. Këto pajisje shkojnë lehtësisht me veshje, këpucë, sandale dhe pajisje të tjera gjithashtu. Për më tepër, këto pajisje nuk janë aq të vështira për t'u gjetur për shkak të internetit. Kështu që këshillat e mia për ju po shkojnë në internet dhe merrni duart tuaja sa më shpejt të jetë e mundur. Pasi të keni mbaruar me atë dhe pastaj le të tuajën imagjinatë te vraposh egersisht. Në fund të fundit, nuk është një kukull e zakonshme që keni në dorën tuaj, është Blythe!

Regjistrohu për listën tonë për të fituar një Blythe!

* tregon kërkohet

Shporta

×