Pse janë kukulla Blythe aq të shtrenjta?

Ka një përgjigje të gjatë dhe të shkurtër për këtë pyetje. Vizitoni tonë FAQ seksion për të mësuar më shumë!

Përgjigja e shkurtër: për shkak të origjinalitetit të tyre. Allison Katzman është krijuesi origjinal i origjinalit Blythe kukulla. Ata u liruan fillimisht nga Kenner, pastaj Hasbro në 1970 si një kukull modës.

Middie Blythe Bubbly Bliss BoxKukullat origjinale Blythe nuk prodhohen më dhe ato nuk zgjasin shumë gjatë në raftet e lodrave, që do të thotë nëse bëni një kërkim për njërën nga këto kukulla, mund të gjeni një në faqet e internetit të hakmarrësve të mëdhenj duke filluar nga çmimi që shkon deri në mijëra . Pse kaq e kushtueshme? Sepse këto kukulla nuk janë të destinuara vetëm për fëmijë; ata kanë një apel që është universal dhe kap një turmë më të madhe. Ata janë parë si një formë arti dhe popullore në mesin e koleksionistëve të kukullave të të gjitha moshave. Gina Garan promovoi këto kukulla dhe e mbajti këtë ngrohtë të rritet me librin e saj të fotografisë ku starron një kukull Blythe. Kukullat origjinale ishin të përshtatshme me një veshje unike dhe aksesorë.

Do të ishte e rrallë për të gjetur dy kukulla që ishin saktësisht të njëjta në veshjen dhe aksesorët e tyre, sepse kishte shumëllojshmëri që përputhej me diversitetin e njerëzve dhe mënyrën e kohës. Kukullave u janë dhënë emra të ndryshëm që i shtuan apelit, sepse ndiheni sikur jeni duke blerë dhe zotëruar një karakter të plotë me të gjitha fiksimet, plus një qëndrim. Çfarë i bën këto kukulla të dalin nga kukulla të tjera është mundësia për të ndryshuar pozicionin e syve dhe ngjyrën në tërheqjen e një vargu. Është sikur të kesh katër kukulla në një mënyrë që sytë të përputhen me veshje ose të zbulojnë një shprehje të ndryshme.

Apeli i stilit Blythe të kukullës, me tipare të ngjashme me foshnjat e syve dhe kokës, vazhdon të rritet në popullaritet aktualisht në mesin e tregjeve aziatike. Kjo është arsyeja pse kompania, Takara, mori licencën për të prodhuar më shumë kukulla Neo Blythe në 2014. Galeritë e Ashton Drake gjithashtu prodhuan kopje 12 Blythe bazuar në kukulla origjinale 5 por pushuan prodhimin në 2008. Kukullat më të fundit origjinale Blythe u liruan nga Hasbro si pjesë e linjës Littlest Pet Shop. Këto kukulla janë një version më modern i shitur me kafshë shtëpiake dhe nuk kanë sytë që ndryshojnë. Që nga prodhimi i Blythes origjinal nga Hasbro dhe Takara ka pushuar, këto kukulla janë rritur në popullaritet për shkak të rrallë të tyre në rritje. Neo Blythes mund të porositet online nga një shitës në Japoni për rreth $ 200- $ 400. Këto kukulla të stileve Blythe janë ende duke qarkulluar në treg, duke u ndryshuar / përmirësuar nga dollmakers profesionistë, clothiers dhe artistë dhe rishit me një kosto dukshëm më të lartë. Shumë nga kukulla në dispozicion në internet tani janë kukulla të përmirësuara kështu që po paguani për kohën dhe aftësitë e artistëve që ndryshojnë dhe modifikojnë ato për fitim.

Megjithatë. . .

Kjo dëshirë për një veçori edhe më të madhe ka hapur rrugën për një linjë më të lirë të kukullave që janë në dispozicion për online porosi për njerëzit që nuk mund të kujdesen për të pasur një Blythe origjinale dhe dëshirojnë të bëjnë rrobat e tyre dhe të vishen kukulla e tyre në stilin e tyre. Për të vërtetë krijuese, mund të jetë katastrofike të praktikosh ndryshimin e fytyrës së kukullës në një Blythe origjinale. Megjithatë, një version më pak i shtrenjtë i Blythe-it do t'u lejonte artistëve që kërkojnë të përmirësojnë zanatin e tyre dhe të sjellin një version modern të këtyre kukullave adorable. Këto kukulla fabrikë ose kukulla Blythe Icy janë mënyra për të bërë pikërisht këtë dhe mund të blihen me një normë të reduktuar ndjeshëm, sepse vetëm blogu pa veshje dhe pajisje mund të blihen.

këto në internet kukulla Blythe mund të porositen nga ngjyra e flokëve dhe me mundësi të ndryshme trupore dhe lëvizshmërie, por mund të mos jenë të veshura plotësisht dhe aksesorë. Shumë pajisje shtesë dhe faqet e DIY ekzistojnë tani për porositjen e sendeve të veshjeve veç e veç në një normë të zvogëluar dhe për të mësuar se si të qepin rrobat. Cilado qoftë rruga që të shkoni, nuk do të zhgënjeheni sepse duke ndërmarrë veprime për të blerë njërën nga këto kukulla të lezetshme, do të keni në zotërimin tuaj një fetë të vogël prerjeje që është adorably unike.

Vizitoni tonë Kukulla Neo Blythe tani.

I RI!

Herën e parë në botë. Vizitoni kukullat më të reja dhe më të përballueshme Blythe me porosi tani: Kukulla Blythe Premium me porosi.

Regjistrohu për listën tonë për të fituar një Blythe!

* tregon kërkohet

Shporta

×