Doll Neo Blythe

Neo Blythe Gracey Chantilly QëndrimiBlythe u krijua në të vërtetë nga Allison Katzman, një projektues i famshëm, në vitin 1972 në Marvin Glass dhe Associates. Ajo u shit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës nga kompania e lodrave Kenner. Kukulla nuk ishin pikërisht hit gjatë asaj kohe, pasi publiku nuk gjeti asgjë të jashtëzakonshme për ta. Megjithatë, publiku do të; disa vite më vonë 27 gjejnë ato awesome! Thuhet se kukulla u modeluan pas vizatimeve të Margaret Keane. Tipari më dallues i kukullës ishte sytë e saj që ndryshuan ngjyrën sapo keni nxjerrë një varg që ishte ngjitur në pjesën e pasme të kokës së kukullës.

Në vitin 2001, ndoshta mjaft larg rrugës, Hasbro, një lodër shumëkombëshe dhe lojë boardgame, edhe pronari i markës dhe i licencës i dha autoritetit Takara të Japonisë për të prodhuar edicionin e ri të Blythe, i cili do të njihej si Doll Neo Blythe. Pika e kthesës erdhi kur Blythe u përdor në një fushatë reklamuese në televizion. Fushata u bë nga Parco dhe ishte një goditje masive, e madhe dhe e menjëhershme. Versioni i kukullës tani varion nga 60 USD për versionin Drake Ashton, në një 400 USD të mahnitshme për edicionin e kufizuar të Takara Neo Blythe.

Fillimi në 2001 në Takara ka qenë përgjegjës për lirimin e kukullave të reja Blythe. Lirimet shpejt u bënë periodike me çdo lëshim të ri të sjellë në çdo muaj të vitit. Amazingly, një sasi totale e 130 e Takara Blythe është liruar deri më tani në treg në Doll Neo Blythe madhësi që nga 2001 në 2009. Për më tepër, ka pasur një total të 280 lëshimeve të ndryshme të Doll Neo Blythe. Trupat e kukullave të mëdha ndryshojnë në varësi të kohës së lëshimit. Lirimet e hershme në 2002-2003 përdorën trupin e Liccadoll.

"Neo Blythe kukulla" e hershme kanë pasur gjithashtu një cilësi të shkëlqyer të sipërfaqes. Në 2006 kishte një formë të re fytyre, e cila u prezantua për të parë më shumë Kenner-in, duke përfshirë sytë pak më të gjerë. Në 2009 një tjetër formë e re e fytyrës u lëshua me një cilësi të matte dhe vrima të vogla të syve. Trupat e kukullave të plota, megjithatë, ndryshojnë në aspektin e kohës në të cilën ato u liruan në një masë të caktuar. Në lëshimet e hershme të vitit 2002, ishte përdorur trupi i Liccadoll. Megjithatë, cilësia e sipërfaqes së këtyre kukullave ishte mjaft e shkëlqyeshme. Në vitin 2006, u paraqit një fytyrë e re që dukej më shumë si Kenner, ndërsa sytë ishin shumë më të gjera. Në 2009 ekzistonte një tjetër lëshim i ri që kishte cilësi të matur së bashku me vrima më të vogla të syrit.

Që nga 2001, Takara ka punuar vazhdimisht për të bërë Kukulla Neo Blythe gjithnjë e më shumë popullor. Dhe puna e saj e vështirë nuk ka shkuar ende pa përfitim. Doll Neo Blythe është një nga shitësit më të mëdhenj në industrinë e kukullave. Shtetet e Bashkuara dhe Kanada blejnë sasi të mëdha të saj çdo vit. Mbledhësit nga e gjithë bota përpiqen të marrin në dorë sa më shumë pjesë unike që është e mundur. Në fund të fundit, kjo nuk është një kukull; është Blythe ... Por jo vetëm Blythe, është Neo Blythe!

blej një Doll Neo Blythe tani.

Regjistrohu për listën tonë për të fituar një Blythe!

* tregon kërkohet

Shporta

×