Mënyra pagese

Rreth metodave të pagesës

PayPal dhe kartat e kreditit të lëshuara jashtë shtetit janë të pranueshme kur paguajnë në thisisblythe.com.

Si të paguani në thisisblythe.com

  • PayPal
  • Kartë krediti(VISA, MasterCard, JCB, Discover, Diners Club, American Express)
  • Pagesa eDeal

janë dy metodat e pagesës në dispozicion.

Rreth PayPal

Kur paguan me PayPal, nuk duhet të krijoni një llogari PayPal. Nëse tashmë keni një llogari PayPal, do të ridrejtohet në faqen hyrëse të PayPal-it.

Kur përdorni PayPal, ndiqni udhëzimet në faqen e arkës për të vazhduar. Metoda PayPal do të jetë para-zgjedhur për lehtësinë tuaj.

Për kartat e kreditit

Kur paguan me kartë krediti, do të përdorni portën e pagesës Stripe, megjithatë, ju nuk keni nevojë të krijoni ndonjë llogari Stripe për të përfunduar pagesën.

VISA, Mastercard, JCB, Discover, Diners Club dhe American Express janë të pranuara.

Kur përdorni një kartë krediti, ndiqni udhëzimet në faqen e arkës për të vazhduar dhe zgjidhni Karta e Kredisë (Shirit) për të bërë një pagesë me kartën tuaj të kreditit. Stripe ju lejon të bëni pagesën e kartës së kreditit në mënyrë të sigurtë dhe të sigurt.

Lloji Card Disponueshmëri
MasterCard Të gjitha monedhat e mbështetura
Shih Të gjitha monedhat e mbështetura
kartë American Express USD, EUR, AUD, CAD, GPB, MXN, BRL, dhe më shumë *
JCB AUD, JPY, TWD
Zbuloni, Diners Club USD

Rreth iDeal Pay

iDEAL është metoda e pagesës më e përdorur në Holandë. Përafërsisht 60% e blerësve holandezë e përdorin atë për të paguar blerjet e tyre në internet. Shtë një mënyrë e besueshme, e sigurt dhe e përshtatshme për të paguar në internet. Konsumatorët transferojnë para drejtpërdrejt nga llogaria e tyre bankare përmes një produkti bankar në internet që ata kanë. Kjo garanton një pagesë të suksesshme që nuk mund të kthehet nga klienti. Banka e klientit garanton një transaksion të sigurt dhe të sigurt.
Me pagesa iDEAL, ju mund të bëni pagesa në internet në një mënyrë të besueshme, të sigurt dhe të lehtë. Pagesat bëhen duke përdorur aplikacionin e bankingut celular ose mjedisin bankar në internet të bankës tuaj. iDEAL është një transferim direkt në internet nga llogaria juaj bankare në llogarinë bankare të një sipërmarrësi.
iDEAL ofron disa avantazhe në krahasim me metodat e tjera të pagesës në internet:
Ju nuk keni nevojë të regjistroheni ose të regjistroheni për shërbimin. Ju mund të përdorni direkt iDEAL nëse jeni klient i shumicës Bankat Hollandeze.
Ju mund të përdorni në mënyrë të sigurt dhe të sigurt iDEAL nëse keni llogari me këto banka: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank, dhe Van Lanschot.

Shporta

×