Mbrojtja blerësi

Mbrojtja e blerjes suaj nga Blythe Kliko në dorëzim

Mirë se vini në ThisIsBlythe Mbrojtja blerësi

Ne duam që ju të blini Blythe Dolls me besim. Kjo është arsyeja pse ne japim garanci që sigurojnë që ju do të merrni artikullin tuaj në kohë dhe siç përshkruhet.

Çfarë garancie mund të marr?

Gjithkush që blen Blythe Dolls dhe Blythe Accessories në ThisIlyBlythe merr garancitë e mëposhtme:

Rimbursim i plotë
nëse nuk e merrni porosinë tuaj

Ju do të merrni një rimbursim të plotë nëse urdhri juaj nuk arrin brenda ofrimit të kohë.

Rimbursim i plotë ose i pjesshëm
nëse artikulli nuk është siç përshkruhet

Nëse pika juaj është shumë e ndryshme nga përshkrimi produktit, ju mund të A: Kthimi atë dhe për të marrë një rimbursim të plotë, ose B: Merrni një rimbursim të pjesshëm dhe për të mbajtur pika.

Shitësit gjithashtu mund të ofrojnë garanci shtesë për produktet e tyre:

  • Kthimet e Brendshme

    Produktet që bien nën këtë politikë të kthimit mund të kthehen në vend, për aq kohë sa ato janë të papërdorura dhe në paketimin origjinal.

Si funksionon Mbrojtja e Blerësit?

Nëse porosia juaj nuk ka arritur brenda kohës së premtuar, ose nuk është siç përshkruhet - na kontaktoni. Ne jemi të lumtur për të zgjidhur me shpejtësi çdo problem. Ju lutem vini re se ThisIsBlythe.com nuk mund të mbajë përgjegjësi për ndonjë blerje të pakënaqshme kukullash të Blythe bërë nga faqen tonë të internetit. Gjithashtu, ju lutem vini re se për shkak të kushteve unike dhe natyrës së OOAKS, shitjet tona me porosi Blythe kukulla janë përfundimtare - nuk ka rimbursime dhe nuk pranohet kthimi. ju lutem dyqan me besim tani.

Shporta

×