Matjet e Neo Blythe Doll dhe Converter Gjatësia

Matjet e Neo Blythe Doll mund t’i gjeni këtu.

 • Një kokë e rregullt Blythe Doll është 10.5 inç në perimetër.
 • Koka e Blythe Doll nga mjekra në masat kryesore rreth 4 inç.
 • Kulmi i kokës së Blythe është një 1/2 inç nga qepja e vijës së flokëve deri në kurorën e kokës së saj.
 • Nga maja e veshit deri në majën e kokës së Blythe është rreth 2 inç.
 • Distanca midis veshëve të Blythe është 5 inç në fytyrë.
 • Distanca midis veshëve është 6.5 inç mbi majën e kokës.
 • Distanca aktuale midis veshëve të Blythe është 3.5 inç.
 • Nga skajet e jashtme të bazave të syrit Blythe, është 2.5 inç në mes.
 • Ka një inç midis syve të Blythe.
 • Ocketdo fole e syrit Blythe është 3/4 inç i gjerë dhe 1/2 inç nga lart poshtë.
 • Nga fundi i bazave të syrit Blythe deri në fund të hundës së saj është 1/4 inç.
 • Nga fundi i hundës së Blythe deri në majën e buzës së saj të sipërme është 1/4 inç.
 • Buzët e Blythe janë rreth 3/4 inç të gjerë dhe rreth 1/4 inç nga maja e buzës së sipërme deri në fund të buzës së poshtme.
 • Veshjet e Blythe janë 3/4 inç nga lart poshtë.

Konvertuesi i gjatësisë (nga inçet në centimetra)

Shkruaj një vlerë në fushën Inches për të kthyer vlerën në cm:

cm:


Konvertuesi i gjatësisë (nga centimetri në inç)

Shkruaj një vlerë në fushën cm për të kthyer vlerën në inç:

inç:


Matjet e Neo Blythe Doll dhe Converter Length 1
Matjet e rregullta të trupit Neo Blythe Doll
Matjet e Neo Blythe Doll dhe Converter Length 2
Matjet e trupit të Joint Neo Blythe Doll

Regjistrohu për listën tonë për të fituar një Blythe!

* tregon kërkohet

Shporta

×