Emma Roberts dhe kukulla e saj Blythe

Ndërsa njeri i famshëm bota iu dorëzua charms e Barbie dhe merr - shumë prej tyre - kopje e tyre shumë të veta (Chiara Ferragni, Gigi Hadid ose Ashley Graham tashmë kanë versionin e tyre të personalizuar të kukull Mattel) Emma Roberts baste në kukullën më të famshme të dekadave të fundit. Ndoshta ju nuk e njihni atë si një dashnore të madhe kukull, dhe ju u habitët pak kur e shihni fotografinë e aktores duke paraqitur me Blythes e saj të ri në Instagram:

Sytë e rrumbullakët dhe gjigant matin disi proporcione, dhe pa mbretër për t'i karakterizuar ata në shijen e konsumatorëve dhe customizers. Blythe nuk ka a Ken (duh ?!) të cilit ajo ndihet i lidhur përgjithmonë ose një profesion që i përshtatet asaj ose një vështrim stereotip. Prandaj, imazhin e tyre dhe jetën që u japin këtyre kukulla kanë mijëra opsione të ndryshme (në të vërtetë pa kufi); ata madje ofrojnë mundësinë e ndryshimit të ngjyrës së syve, qepallat, përbërjen, trupin, rrobat dhe aksesorët - thjesht nga koka deri te këmbët.

Në vitet e fundit, këto kukulla janë bërë një fenomen i vërtetë në internet me komunitetet dhe kompanitë e krijuara nga dhe për ta - për t'i bërë ato të gjitha realitet për artikullin e kolektorit. Edhe pse shumica e njerëzve mendojnë se personi i fundit për t'u bashkuar me çmenduri të Blythe kukulla ishte Emma Roberts, ajo në të vërtetë is tashmë një lover i madh kukull, dhe ajo filloi të mbledhë Blythe në 2015. Kontrollo statusin e saj herët në 2015 Twitter më poshtë:

Tani, kjo Barbi dridhet, ka një të re kukull me parashikimin për t'u bërë mbretëresha e re e Instagram.

Regjistrohu për listën tonë për të fituar një Blythe!

* tregon kërkohet

Shporta

×