Blythe Doll Dress

blythe veshje etsyVeshjet e kukullave Blythe janë mjaft të njohura në të gjithë botën. Ato konsiderohen si lojëra nga vajzat dhe një kolektiv nga individët. Por një vajzë e di se një kukull duhet të lahet, pastrohet dhe vishet siç duhet. Ajo duhet të ketë një shumëllojshmëri të rrobave të ndryshme që do të kujdesen për nevojat e saj të ndryshme dhe do të vishen në periudha të ndryshme të vitit.

Çdo vajzë ka një kohë të mrekullueshme të veshur kukullën e saj, sepse në një farë mënyre ajo e gjen veten në lidhje me kukullën që ajo ka zgjedhur. Ajo mendon se ajo është kukull që po vesh. Kështu që ajo përpiqet të veshë veshjet e saj, duke u përpjekur ta bëjë atë të duken sa më të bukur.

Veshja e një kukullë Blythe i jep asaj një shumëllojshmëri të gjerë zgjedhjesh. Ajo mund të jetë një yll roku, ose një murgeshë ose një mjek kurdoherë që ajo dëshiron të jetë. Ndoshta ajo dëshiron të jetë shpëtuar jetën çdo ditë ose ndoshta ajo dëshiron të ngrihet në skenë dhe të këndojë zemrën e saj ndërsa të gjithë shikon me frikë. Veshja e kukullës së saj është një mënyrë për të vënë një prizë në imagjinatën e saj të tërë. Ajo mund të ndryshojë veten, sa herë që dëshiron dhe e gjithë bota është në dispozicion të saj tani.

Pra, kur vjen puna për të pasur rroba, ka dy opsione që mund të merren parasysh.

1. Veshja e rrobave vetë
2. Renditja e tyre në internet.

Numri i opsionit 1, mund të kërkojë punë, por do t'ju kursejë para. Ju keni avantazhin e shtuar për të pasur një gamë të gjerë nga e cila mund të bëni rrobat e kukullës suaj. Ju mund të zgjidhni çdo ngjyrë, çdo lloj lecke ose çdo lloj kombinimi që dëshironi. Ju mund të lëshoni gjeniumin krijues brenda jush për të dalë me diçka krejtësisht të re. Shkoni në internet për këtë. Keni një kërkim për lloje të ndryshme të veshjeve.

Por të paralajmëroheni për rregullat e autorit që kanë rëndësi të madhe nga disa dizajnerë. Ju nuk mund të kopjoni dizajnin e tyre me qëllim të shitjes në të ardhmen, në asnjë rrethanë. Për më tepër, gjyshja juaj do të ishte me të vërtetë krenare për ty!

Numri i opsionit 2 është një opsion shumë i përshtatshëm. Kjo do t'ju kursejë shumë kohë, si dhe shumë punë. Ju keni përparësi të kaloni nëpër një shumëllojshmëri të Blythe Doll Dresses dhe mund të vini me veshje të drejtë me kukullën tuaj duke zgjedhur atë. Sot, për shkak të fillimit të internetit, gjërat janë bërë relativisht më të shpejta dhe më të lehta. Ju mund ta bëni kukullën tuaj të veshur në mënyrën që dëshironi para se të blini rroba të cilat ju keni zgjedhur për kukullën tuaj. Kjo ju jep avantazhin e shtuar për të hedhur poshtë një fustan nëse mendoni se do t'i përshtatet kukullës suaj. Për më tepër, është shumë më mirë të keni duart tuaja për diçka që është bërë profesionalisht vetëm për të bërë kukullën tuaj të mirë, në vend që të punoni për diçka vetë.

Pra, veshjet janë ato që ju mund të telefononi priza për shpirtin. Blythe Doll Dresses janë lehtësisht të disponueshme dhe me çmime të volitshme. Pra, këshilla ime për ju është më mirë sesa të punosh shumë për të bërë një fustan të ri, vetëm të blesh vetes një të re. Ju do të keni një shumëllojshmëri të gjerë për të zgjedhur dhe veshja e saj deri do të jetë më shumë argëtim. Pas të gjitha, ajo tani do të veshur rroba të një markë e famshme botërore!

Gjej disa Blythe Doll Rroba tani.

Regjistrohu për listën tonë për të fituar një Blythe!

* tregon kërkohet

Shporta

×