Petite Blythe

Petite Blythe është më i vogël në krahasim me Blythe normale. Duke qenë 4 i gjatë (10 cm), ai ka një trup të përkulshëm dhe qepallë të lëvizshme. Megjithatë, ka versione më të reja të Petite Blythe të disponueshëm në treg.

Çmimi ndryshon për Petite Blythe kukulla. Mimi i shitjes me pakicë për kukullat normale të Petite është rreth 60 $ USD duke shkuar lart në USD $ 3000 dollarë për botimin e kufizuar të Petite Blythe.

Ashtu si të gjitha produktet e cilësisë së mirë, kërkesa për kukulla të vjetra Blythe, veçanërisht Petite Blythe është më shumë në krahasim me ato të reja. Mbledhësit do të bëjnë pothuajse çdo gjë për të marrë duart mbi kukulla që duan. Këto kukulla mund të shesin për një çmim në mijëra dollarë për një Kenner origjinal dhe rreth dollarëve 1000 për edicionin e parë të kukullave Neo nga Takara.

Në vitin 1972, Kenner ishte përgjegjës për lëshimin e versioneve 4 të kukullës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Këto versione përfshijnë:
• Një zeshkane me bangs
• Një pjesë qendrore bjonde
• një kuqo me bangs
• një zeshkane më e errët me zhurmë të hollë.

Për më tepër, ka pasur 12 veshjet e ndryshme të lëshuara së bashku me këto kukulla. Petite Blythe ishte gjithashtu i pranishëm në atë kohë. Për më tepër, katër wigs u liruan në treg përgjatë kukullave në mënyrë që të mund të ofroheshin një sërë pamjesh me kukullën. Në Japoni, kukulla u lirua gjithashtu. Emri nën të cilin ata u liruan ishte Ai Ai Chan. Duke filluar nga viti 2001, Takara filloi të lëshojë periodikisht kukulla Blythe.

Kjo përfshinte jo vetëm Petite Blythe, por edhe kukulla normale. Megjithatë, versionet e reja të kukullës u liruan çdo muaj. Një version i vlerësuar i 130 është lëshuar deri tani në madhësinë Neo nga 2001 në 2009, dhe rreth versioneve 280 të ndryshme janë lëshuar në zonën e Petite Blythe. Versioni i ri i kukullave Petite Blythe ka qepallat dhe trupat e lëvizshëm siç u përmend më parë. Trupat e kukullave të përmasave të mëdha, megjithatë, ndryshojnë në aspektin e kohës në të cilën u liruan. Lirimet e hershme në vit u përdorën 2002, trupi i Liccadoll. Megjithatë, cilësia e sipërfaqes së këtyre kukullave ishte mjaft e shkëlqyeshme. Në vitin 2006, u paraqit një fytyrë e re që dukej më shumë si Kenner, ndërsa sytë ishin shumë më të gjera. Në 2009 ekzistonte një tjetër lëshim i ri që kishte cilësi të matur së bashku me vrima më të vogla të syrit.

Pra, më lejoni t'ju bëj këtë pyetje në fund. A po planifikoni të blini një kukull të imët ose një kukull të rregullt (12)? Kukulla të vogla janë në USD $ 60 dhe deri në intervalin, siç është përmendur më parë. Kukulla me madhësi të rregullt janë në USD $ 100, USD $ 150 dhe çmimet kanë tendencë të shkojnë më të larta në terma të moshës së kukullës dhe numrit që është në dispozicion në treg. Megjithatë, nëse jeni një klient i ri për të Blythe, ju nuk mund të dalloni menjëherë midis një normale dhe një Petite Blythe. Shkoni dhe kërkoni zhanre të ndryshme për t'u njohur me produktin para se të merrni në duart tuaja. Dhe kur të bëni, mbani mend se nuk jeni vetëm pronar i një kukull. Ju jeni pronari i një Petite Blythe!

blej një Petite Blythe kukull tani.

Regjistrohu për listën tonë për të fituar një Blythe!

* tregon kërkohet

Shporta

×