Blythe Doll Art

Neo Blythe Joanna Gentiana Duke qëndruarNjë zhanër i paraqitur rishtazi në kukulla botërore dhe koleksioni i kukullave është kukulla e rilindur, një pjesë në rritje e Blythe art kukull. Ndonëse emri mund të japë një atmosferë mistike ose shpirtërore, kukulla e rilindur quhen të rilindur për shkak të mënyrës se si ato janë bërë. Këto kukulla janë ato që ju mund të referoheni si shumë realiste. Ato janë bërë prej vinyl. Ata fillojnë jetën e tyre si të gjitha kukulla normale, por përgjatë rrugës ata janë hequr, pjesë për copë dhe pastaj janë grumbulluar përsëri. Kjo është arsyeja pse fjala 'rilindur' është përdorur në mënyrë specifike për një lloj lloj kukullash. Këto kukulla bëhen pas orëve të punës së vështirë të kombinuar me aftësi të mahnitshme. Prandaj, këto kukulla janë të kërkuar mirë nga një numër njerëzish të ndryshëm.

Durimi dhe puna e rëndë janë vënë në mënyrë që të bëjnë këto kukulla, për t'i bërë ata një pjesë e artit kukull Blythe. Detajet dhe specifikimet merren shumë në mënyrë që këto kukulla të bëhen të duken aq të gjalla sa është e mundur.

Rezultatet janë të dobishme për punëtorët, sepse nëse shikoni në këto kukulla nuk do të ketë dyshime për bukurinë e copë në dorën tuaj. Këto vepra arti nuk janë vetëm lodra për fëmijët me të cilët luajnë. Ata janë copa elegante me kujdes të bëra për të qetësuar ndjenjen estetike të njeriut. Rilindja është e saktë dhe e llogaritur. Çdo hap është ndërmarrë me kujdes të madh në mënyrë që artisti i cili po punon në kukull fillon me një kukull normale që ngadalë të krijojë një kukull të porsalindur shumë të ngjarë.

Hapi i parë në procesin e rilindjes është heqja e kukullës së të gjitha bojërave dhe flokëve të fabrikës. Të gjitha gjurmët e bojës dhe zamit janë hequr nga kukull dhe kukull është larë dhe tharë me kujdes.

Pas kësaj është bërë, flokët hiqen nga kukullat. Në mënyrë që të japë kukull një bazë të fortë për flokët, si dhe duke e bërë atë të duket mirë, flokët është e mbyllur nga brenda. Pas kësaj është bërë, lëkura është pikturuar nga brenda për të bërë kukull duken më realiste.

Pas procesit të fundit kukull tani është gati për artistin që i jep rrënjë flokët, zakonisht, Angora Kid përdoret. Për të bërë kukull realiste, flokët janë të vulosura nga brenda, kjo lejon për styling flokët e të cilave është pastaj lyer me dorë në një ngjyrë të veçantë. Faza e ardhshme është që kukull të jetë pikturuar nga brenda për të dhënë një ton natyral të lëkurës.
Sapo bojhti të jetë tharë, bojëra e naftës përdoret për të nxjerrë në pah ngjyrimet e lëkurës natyrale. Kjo shton një nocion më realizëm për kukullën. Vetullat dhe buzët janë gjithashtu pikturuar.
Në fund, hunda e kukullës është e hapur për të treguar një vrimë në hundë nga e cila mund të frymëzojë kukullat e jetës. Hapja e hundës është e theksuar me kujdes me ndjesinë e zezë dhe pastaj pikturohen këmbët dhe thonjtë e kukullës.

Tani kukulla është bërë. Ndonjëherë artisti i shton peshë kukullës për ta bërë atë edhe më realist. Të gjitha gjymtyrët e kukullës janë ngjitur së bashku. Pasi kjo është bërë, artistja me kujdes ngjyron venat dhe veshët. Me këto hapa të llogaritur me kujdes, një kukull e tillë është bërë.

Regjistrohu për listën tonë për të fituar një Blythe!

* tregon kërkohet

Shporta

×