Afati kohor evolucioni i kukullave Blythe

  • 1972 Kenner - kukulla me pamje nga vitet '70
  • 2000 Fabrika TBL - pjesë që punonjësit i morën dhe ri-bashkuan
  • 2001 BL - Neo Blythe sy e këmbë të pabesueshme, sy të çrregullt, disa fytyra mat
  • 2002 EBL - shkëlqim i shkëlqyeshëm - këmbë të lezetshme, jo më me sy të rrëmbyeshëm - shikim më i butë i syve
  • 2004 SBL - Sytë shkëlqyes të shkëlqyeshëm dhe të bazuar në modelin origjinal Kenner
  • 2006 BBL - Blythe rrezatuese - fytyrë më fëminore dhe kokë e modifikuar
  • 2009 FBL - Fairest Blythe - faqe më të plota, lëkurë gjysëm të pjekur, nxënës më të mëdhenj të syve
  • 2013 RBL - Radiance Blythe Plus - modifikime të lehta në fytyrë dhe plastikë më e hollë
  • 2014 FG - Modeli i vajzave të fabrikës - version modern i fabrikës
  • PBL 2019 - Set i plotë i kukullave Premium Blythe - kukulla të reja me cilësi të përmirësuar, disa me buzë të gdhendura dhe veçori të syve të përgjumur

Regjistrohu për listën tonë për të fituar një Blythe!

* tregon kërkohet

Shporta

×