Farë është një kukull Fabrika Blythe?

Ata janë kukulla Blythe që janë bërë me pjesë të vërteta dhe origjinale të kukullave të kombinuara me gjymtyrë të personalizuara gjë që i bën ata Blythes të vërtetë që janë bërë me pjesë të vërtetë Blythe. Blythes Fabrika nuk janë reklamuar kukulla të bashkuara me top ose klone të rreme.

Cilat janë avantazhet e Dolls Factory Blythe?

 • Flokët zakonisht kanë ndjenjë të butë, fibra të trasha cilësore dhe ngjyra tërheqëse
 • Një larmi e gjerë e opsioneve të flokëve
 • Mjaft opsione për prerje flokësh dhe formën e flokëve
 • Sytë janë hije e bukur me ngjyra të ndryshme dhe kanë nxënës të madhësive të ndryshme
 • Pshtë e mundur të gjesh fytyrën mat, sesa të mbërthesh fytyrën thjesht me shkëlqim
 • Facepaint është i përsosur
 • Disa kukulla të fabrikës vijnë tani me vetull
 • Trupi është i guximshëm, jo ​​një trup i dhëmbëve ose plasaritje në seams si disa kukulla të tjera të klonit
 • Ata mund të veshin një gamë të gjerë të rrobave dhe veshjeve të habitshme
 • E përkryer dhe e përballueshme për të mësuar të mod dhe përshtatur sipas dëshirës tuaj
 • E shkëlqyeshme për fëmijët të fillojnë të mësojnë se si të ndërtojnë një kukull Blythe

Ku mund të gjej Blythes Factory?

Shfletoni seksionin tonë Blythes nudo, ku mund të gjeni shumë Kukulla Neo Blythe Fabrika.

Regjistrohu për listën tonë për të fituar një Blythe!

* tregon kërkohet

Shporta

×