Блејт кукла очи

blythe кукла очи чипОчите се портите на личноста на личноста. Тие покажуваат што всушност е внатре во некој, без да му дозволи да каже нешто. Кога станува збор за Blythe кукла очи, случајот не се разликува од оние на човечкото суштество. Им се посветува големо значење, бидејќи тие не само што поседуваат уникатни карактеристики на куклата, туку и ветуваат дека ова не е обична кукла. Ова, дами и господа, е Блиет.

Без сомнение, најдобрата карактеристика во кукличките Блит е Блита кукла очи. Големи огромни блескави орнаменти, толку фино и сложено поставени за да го дадат изгледот на невиност и убавина. Но, тоа не е сè. Постои стринг прикачен на задниот дел од главата и ако го повлечете, очите всушност се затвораат! И тогаш можете повторно да ги отворите. Така можете да успеете да ја направите да трепка и на тој начин да ја направат повеќе реалистична! Освен тоа, очите всушност ја менуваат бојата и ирисот всушност може да се премести на друго место. На кукла има четири различни бои и позиции кои му даваат извонреден изглед.

Но, тоа не е сè што може да се направи. Различни додатоци се лесно достапни што може да им даде на кукла сосема нов изглед. Имаме очила за сонце кои се достапни во голем број на нијанси. Шминка за очите е исто така достапна, за да додадете повеќе бои на трепките на кукли. Има и обетки, кои ја прават куклата не само по живот, туку и додаваат боја на севкупната идеја дека ова не е кукла, ова е Блиет!

Земете пример за очила за сонце на Blythe кукла. Кога куклата ги носи, таа изгледа повеќе стилски и прекрасни. Тие даваат трендовски изглед и дефинитивно ќе ги превртуваат очите на други кукли на Блит! Чашите одат со различни видови на фустани, како и убава чанта или дури и вреќа. Очилата се достапни во неколку различни бои кои лесно може да се нарачаат онлајн. Овие различни бои одат со различни видови фустани и додадете зачин за вкусот на прекрасната кукла.
Бидејќи Blythe куклата има функција за "намигнување", лесно е достапна и мијалката за смирување.

Различни видови на бои ќе придонесат во облекувањето на куклата и ќе ја направат нејзината изглед уникатна. Покрај тоа, тоа е шанса да ја пуштите вашата креативност и да користите повеќе различни бои за да ја направите вашата кукла совршен изглед. И кога ќе завршите со тоа, направете ја куклата трепкајќи за да ја дадете вистински изглед. Прилично жежок би можел да го додадам!

Покрај тоа, исто така, имате куклички обетки. Достапни во различни големини и форми, им даваат на куклата трендовски изглед. Тие одат со широк спектар на фустани и чанти. Некои луѓе дури и сакаат да се осигураат дека чевлите што ги купуваат мора да одат со обетки на начин што и двајцата ќе завршат еден со друг!

Има голем број на додатоци кои ќе ја подобрат сликата на куклата. Овие додатоци одат лесно со други фустани, чевли, сандали и други додатоци, како и. Покрај тоа, овие додатоци не се толку тешко да се најдат поради интернет. Значи мојот совет за вас се случува на интернет и да ги добиете рацете на неколку работи што е можно поскоро. Откако ќе завршиш со тоа, а потоа пушти ги имагинација трчај диво. Впрочем, тоа не е обична кукла што ја имате во твојата рака, тоа е Блиет!

Зачленете се на нашата листа за да освоите Блит!

* Задолжителни

Количката

×