Блејт кукла капчиња

крцкање со кукличкаГолема глава и очи кои драматично ја менуваат бојата кога ќе повлечете низа се работите кои ги прават кукличките Blythe издвоите од останатите во денешниот свет. Куклата Блиет има начин да го привлече секој по својот чист изглед. Без разлика дали тоа е Бенџамин Анирул, извршниот директор на Бангкок Лао играчка или една млада девојка која сака кукла да се дружи, куклата Блита е кукла што мора да се има. Но, Blythe кукла не доаѓа само со еден изглед. Blythe кукла кротос прави да ги видите вашите кукли на различни начини, еден подобар од другиот. Рачно изработена, тивко и со грижа за грижа, куклата на куклата Blythe не само што ја прави куклата изгледа добро, туку му нанеси на сопственикот нова пронајдена наклоност кон куклата со огромна глава.

Колектори на куклички Блит секогаш имаат голем број кукли кои чекаат нова облека. Имагинации, со диви бои се ослободуваат, бидејќи децата ги носат своите раце на новите крпчиња. Тие ја облекуваат куклата на повеќе начини што сјаат со задоволство на секој нов изглед што куклата го обезбедува со секој нов фустан или чанта. Деталната гардероба не е само сон со куклички Блит. Голем број фустани и други додатоци се лесно достапни на интернет и може да се купат по разумни цени. Некои луѓе кои се чувствуваат како да сакаат да почнат да кршат сопствени кукли, обично започнува со едноставна и лесна постава и модел. Оваа идеја не само што заштедува пари и време, туку, исто така, дава продуктивна употреба на времето.
Треба да се напомене дека ранци сега се "надвор" нешто додека mailbags во моментов е "во" работа. Тие не само што прават кукли да изгледаат подобро, туку и обезбедуваат додаток на широк спектар на фустани што го прават важен дел од имагинацијата. Овие многу поголеми и подобри торби се избалансирани со голем број на различни нешта, вклучувајќи сандали и чизми.

Но, има луѓе таму, кои се уште би ги преферирале торбите на поштенски сандачиња, бидејќи тие сметаат дека новите кеси ги прават поубави, елегантни и повеќе модерни. Торбите одат со голем број на фустани и не само што додаваат шарм на куклата, но исто така обезбедуваат одличен додаток со широк спектар на фустани.
Што се однесува до капите, некој би се согласил дека тие работи никогаш не излегуваат од стил. Рачно изработениот капчиња со сет врв, исто така, оди со широк спектар на фустани и додава повеќе зачин на вкусот на прекрасност во изгледот на куклата. Капките излегуваат од новата личност во куклата и изгледаат поубаво од порано.

Но, ова се само работи кои можете да ги добиете во рацете купуваат. Ако сакате да ги ослободите вашите креативни способности, зошто не земете игла и некоја нишка, а потоа пуштете ја вашата имагинација диви. Можете да дојдете со широк спектар на модели, кои мислите дека изгледаат најдобро на вашата кукла. Покрај тоа, правиш своја работа никогаш не беше толку лесно пред како водичи се лесно достапни на интернет за да ви помогнат да ги развиете сопствените вештини и на некој начин да ја направат вашата баба многу горда на вас! Но, на крајот на денот, сите за тоа што имаат Blythe кукла и што го прави да изгледа различно од порано! И што е подобар начин отколку да одам и да имам нов Blythe кукла капчиња!

Зачленете се на нашата листа за да освоите Блит!

* Задолжителни

Количката

×