слободен подигач
бесплатен IP стрес
примаат смс

Политика на приватност

Политика за приватност:

политика за приватност за блејт кукла за продажба веб-страницаВи благодариме за посетата на нашата политика за приватност. Ова е Блиет ("Блиот кукли за продажба") Работи ThisIsBlythe.com и може да раководи со други веб-страници. Политиката Ова е Blythe да ја почитува вашата приватност во однос на сите информации што можеме да ги собереме додека ракуваме со нашите веб-страници.

Веб-сајт посетители

Како и повеќето веб-оператори, Ова е Блејт собира информации кои не се лични за идентификација од типот што веб-прелистувачите и серверите обично ги прават достапни, како што се типот на прелистувачот, изборот на јазик, местото за референца и датумот и времето на секое барање за посетител. Ова е цел на Blythe во собирањето на информации кои не се лични за идентификација е подобро да се разбере како посетителите на Blythe го користат нејзиниот веб-сајт. Од време на време, Ова е Блиет може да објави информации кои не се лични за идентификација, на пример, со објавување на извештај за трендовите во користењето на нејзината веб-страница.

Ова е Блејт, исто така, ги собира потенцијално лично идентификуваните информации како адреси на Интернет протокол (IP) за најавени корисници и за корисниците кои оставаат коментари на блоговите / сајтовите ThisIsBlythe.com. Ова е Blythe само открива најавени на кориснички и коментатор IP адреси под истите околности што ги користи и открива лични информации за идентификација како што е опишано подолу, освен дека коментаторот IP адресите и адресите на е-пошта се видливи и обелоденети на администраторите на блогот / страницата каде што коментарот остана.

Собирање на лично-Идентификација на информациите

Одредени посетители на веб-страниците на Ова е Блејт да изберат да комуницираат со Ова е Блиет на начини на кои е потребна Ова е Блиет за да собере лични податоци за идентификација. Износот и видот на информациите што ова е Блејта зависат зависи од природата на интеракцијата. На пример, ги бараме посетителите кои се регистрираат ThisIsBlythe.com да обезбеди корисничко име и адреса за е-пошта. Оние кои се ангажираат во трансакции со Ова е Блејт, се бара да обезбедат дополнителни информации, вклучувајќи ги и личните и финансиските информации потребни за обработка на тие трансакции. Во секој случај, Ова е Блејт ги собира таквите информации само доколку е неопходно или соодветно за да се исполни целта на интеракцијата на посетителот со This Is Blythe. Ова е Блејт не открива лични информации кои се разликуваат од оние како што е опишано подолу. Посетителите секогаш можат да одбијат да обезбедат лични податоци за идентификација, со предупредување дека тоа може да ги спречи да се ангажираат во одредени активности поврзани со веб-страниците.

Глобална статистика

Ова е Блиет може да собира статистички податоци за однесувањето на посетителите на неговите веб-страници. Ова е Блејт може јавно да ги прикаже овие информации или да им ги даде на другите. Сепак, Ова е Блејт не открива лични информации кои се разликуваат од оние како што е опишано подолу.

Заштита на одредени Лично-Идентификација на информациите

Ова е Blythe открива потенцијално лично идентификување и лично идентификување на информации само на оние на своите вработени, изведувачи и здружени организации кои (i) треба да ги знаат тие информации, со цел да се обработи на име Ова е Блејт или да се обезбедат услуги достапни на Оваа Дали веб-страниците на Blythe, и (ii) се согласиле да не го откриваат на другите. Некои од тие вработени, изведувачи и здружени организации може да се наоѓаат надвор од вашата матична земја; со користење на веб-страниците на Ова е Блејт, вие се согласувате со пренос на тие информации до нив. Ова е Blythe нема да изнајмува или продава потенцијално лично идентификување и лично идентификување на информации за никого. Освен на своите вработени, изведувачи и здружени организации, како што е опишано погоре, Ова е Блиет открива потенцијално лични податоци за идентификација и лични податоци само како одговор на судски налог, судски налог или друго барање од владата, или кога Ова е Блиет верува во добра верба дека откривањето е разумно неопходно за да се заштити имотот или правата на Ова е Блиет, трети страни или јавноста во целост. Ако сте регистриран корисник на веб-страницата "Ова е блејта" и сте ја доставиле вашата е-маил адреса, ова е Блејт повремено може да ви испрати е-пошта за да ви кажам за нови функции, да побарате повратни информации или да бидете во тек со она што се случува со Ова е Блејт и нашите производи. Ако ни пратите барање (на пример преку е-пошта или преку еден од механизмите за повратни информации), го задржуваме правото да го објавиме за да ни помогнеме да ни појасниме или да одговориме на вашето барање или да ни помогнеме да ги поддржиме другите корисници. Ова е Blythe ги зема сите мерки кои се разумно неопходни за да се заштитат од неовластен пристап, употреба, промена или уништување на потенцијално лични податоци за идентификација и лични податоци.

Колачињата

Колаче е низа информации што веб-страницата ги чува на компјутерот на посетителот и дека прелистувачот на посетителот му дава на веб-сајтот секогаш кога посетителот ќе се врати. Ова е Blythe користи колачиња за да им помогне на Ова е Blythe идентификување и следење на посетителите, нивната употреба на Ова е Blythe веб-страница, и нивните веб-сајтови за пристап параметри. Ова е посетителите кои не сакаат да имаат колачиња поставени на нивните компјутери треба да ги постават своите прелистувачи да одбиваат колачиња пред да ги користат веб-страниците на Ова е Блејт компанијата, со недостаток дека одредени карактеристики на веб-страниците на Ова е блејт компанијата можеби не функционираат правилно без помош на колачиња.

Бизнис Трансфери

Ако ова е Блејт, или значително сите негови средства, стекнати или, ако е веројатно дека ова е Блејт излегува од работа или сте во банкрот, корисничките информации ќе бидат едно од средствата што се пренесуваат или купуваат од трето лице. Вие признавате дека таквите трансфери може да се појават и дека секој стекнувач на Ова е Блејта може да продолжи да ги користи вашите лични податоци како што е наведено во оваа политика.

Огласи

Рекламите што се појавуваат на некоја од нашите веб-страници може да бидат доставени до корисниците од страна на партнери за рекламирање, кои можат да поставуваат колачиња. Овие колачиња овозможуваат рекламниот сервер да го препознава вашиот компјутер секој пат кога ќе ви испрати онлајн реклама за да компајлирате информации за вас или за другите кои го користат вашиот компјутер. Оваа информација им овозможува на рекламните мрежи, меѓу другото, да испорачуваат насочени реклами за кои сметаат дека ќе бидат од најголем интерес за вас. Оваа Политика за приватност опфаќа употребата на колачиња од This Is Blythe и не ја покрива употребата на колачиња од страна на било кој рекламен.

Политика за приватност Промени

Иако повеќето промени најверојатно ќе бидат мали, Ова е Блиет може да ја промени својата политика за приватност од време на време, и во ова е единствено дискреција на компанијата. Ова е Blythe охрабрува посетителите да често ја проверуваат оваа страница за сите промени во Политиката за приватност. Ако имате сметка ThisIsBlythe.com, може да добиете и известување за овие промени. Вашата континуирана употреба на оваа страница по секоја промена во оваа Политика за приватност ќе претставува вашето прифаќање на таквата промена.

Количката

×