начини за плаќање

За методите на плаќање

PayPal и кредитни картички издадени во странство се прифатливи кога плаќаат на thisisblythe.com.

Како да се плати на thisisblythe.com

  • PayPal
  • Кредитна картичка(VISA, MasterCard, JCB, Discover, Diners Club, American Express)
  • плаќање iDeal

се двата достапни методи за плаќање.

За PayPal

Кога плаќате со PayPal, не мора да креирате PayPal сметка. Ако веќе имате PayPal сметка, ќе бидете пренасочени на страната за најавување на PayPal.

Кога користите PayPal, следете ги упатствата на страната за исходот за да продолжите. PayPal методот ќе биде однапред избран за ваша погодност.

За кредитни картички

Кога плаќате со кредитна картичка, ќе го користите Stripe gateway-от за плаќање, но нема потреба да креирате никаква Stripe сметка за да го завршите плаќањето.

VISA, Mastercard, JCB, Discover, Diners Club и American Express се прифаќаат.

Кога користите кредитна картичка, следете ги упатствата на страната за исходот за да продолжите и одберете Кредитна картичка (пруга) да направите плаќање со вашата кредитна картичка. Stripe ви овозможува да ја направите исплатата на вашата кредитна картичка безбедно и сигурно.

Тип карта Достапност
MasterCard Сите поддржани валути
Виза Сите поддржани валути
american Express USD, EUR, AUD, CAD, GPB, MXN, BRL и повеќе *
JCB AUD, JPY, TWD
Откријте, Diners Club долари

За iDeal Pay

iDEAL е најчесто користениот метод на плаќање во Холандија. Околу 60% од холандските купувачи го користат за да плаќаат за своите набавки преку Интернет. Тоа е доверлив, безбеден и удобен начин за плаќање преку Интернет. Клиентите префрлуваат пари директно од својата банкарска сметка преку производ преку Интернет банкарство што го имаат. Ова гарантира успешна исплата што клиентот не може да биде повратна. Банката на клиентот гарантира безбедна и сигурна трансакција.
Со iDEAL плаќање, можете да направите плаќања преку Интернет на сигурен, безбеден и лесен начин. Плаќањата се вршат со користење на апликација за мобилно банкарство или на мрежно опкружување за банкарство на вашата банка. iDEAL е директен пренос преку Интернет од вашата банкарска сметка на банкарската сметка на претприемачот.
iDEAL нуди некои предности во однос на другите начини на плаќање преку Интернет:
Вие не треба да се регистрирате или да се запишете за услугата. Можете директно да користите iDEAL ако сте клиент на мнозинство Холандски банки.
Можете безбедно и безбедно да користите iDEAL ако имате сметки во овие банки: АБН АМРО, АСН банка, бунк, ИНГ, Кнаб, Молуу, Рабобанк, Реџобанк, СНС, Свенска Ханделсбанкен, Триодос банка и Ван Ланшот.

Количката

×