слободен подигач
бесплатен IP стрес
примаат смс

Поврат на средства

ПРИЈАВИ

Нашата политика трае 30 дена. Доколку поминале 30 дена од купувањето, за жал не можеме да ви понудиме поврат или размена.

За да можете да добиете поврат, вашата ставка мора да биде неискористена и во иста состојба како што сте ја примиле. Исто така, мора да биде во оригиналното пакување. Ние не прифаќаме поврат за предмети за продажба, освен ако предметите се оштетени.

За да го завршите вашето враќање, ние бараме потврда или доказ за купување.

Постојат одредени ситуации каде што се доделуваат само делумни наплата: (доколку е применливо)
* Секој предмет што не е во неговата оригинална состојба, е оштетен или недостасува делови поради причини кои не се резултат на нашата грешка.
* Секоја ставка која се враќа повеќе од 30 дена по породувањето

Ние не прифаќаме враќања за кукли со прилагодена ООАК и кукли од Премиум прилагодено Blythe.

Рефундирање (ако е применливо)

Откако вашето враќање ќе биде примена и проверено, ние ќе ви испратиме е-пошта за да ве известиме дека го примивме вратениот предмет. Ние исто така ќе ве известиме за одобрување или одбивање на враќањето.
Ако сте одобрени, тогаш вашето враќање ќе биде обработено, а кредитот автоматски ќе се примени на вашата кредитна картичка или оригиналниот начин на плаќање, во одреден временски период.

Ние не прифаќаме наплата за кукли за продажба, кукли со прилагодена ООАК и кукли од Премиум прилагодена Блит. Ве молиме имајте во предвид дека Ова е Блиет не прифаќа откажувања или враќања за ставки од продажба. Бидејќи работиме 24/7 околу часовникот и прилично брзо започнуваме со обработка на нарачки, не можеме да прифатиме барања за откажување на нарачките направени пред повеќе од еден час.

Доцнење или недостиг на наплата (ако е применливо)

Ако уште не сте добиле поврат, прво проверете ја вашата банкарска сметка повторно.
Потоа контактирајте со вашата компанија за кредитни картички, може да потрае некое време пред да ви биде вратено враќањето.
Следно контактирајте ја вашата банка. Често се случува некое време за обработка пред да се испрати наплата.
Ако сте го направиле сето ова и сеуште не сте добиле наплата, ве молиме контактирајте не на [Email заштитени]

Продажни предмети

Само редовни производи може да бидат вратени, за жал, продажните производи не можат да бидат вратени. Ние не прифаќаме откажувања за предмети што се наоѓаат во продажба, како и кукли со прилагодени OOAK и Premium Custom Blythes.

Размена (ако е применливо)

Ние не нудиме размена.

Доколку предметот не бил обележан како подарок кога бил купен, или подарокот на подарок имал нарачка испратена до себе за да ви даде подоцна, ние ќе испратиме поврат на дарот на доставувачот и тој ќе дознае за вашето враќање.

Испорака

За да го вратите производ, прво треба да не контактирате. Потоа, ќе ви биде вратена адреса.

Вие ќе бидете одговорни за плаќање за своја превозот трошоци за враќање на вашата ставка. Трошоците за превоз не се враќаат. Ако добиете поврат, трошокот за поврат на превозот ќе биде одземен од наплатата.

Во зависност од тоа каде живеете, може да се разликува времето што може да ви го одземе вашиот разменет производ.

Посетете ја нашата заштита на купувачот страница.

Количката

×