Како што се гледа на Форбс, Би-Би- & Гардијан | БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА!
Ние испраќаме ширум светот. Купи сега!
3000 + Blythe производи

Petite Blythe

Petite Blythe е помал во споредба со нормалниот Blythe. Да се ​​биде висок 11.2 cm, има виткано тело и подвижни очни капаци. Сепак, постојат понови верзии на Petite Blythe достапни на пазарот; овие нови функции вклучуваат врв на систем кој ви овозможува да всушност ги менувате кукличките на кукли!

Цената варира Petite Blythe кукли. Малопродажната цена за вообичаените кукли од „Петит“ е околу 60 УСД, што оди нагоре до 6000 УСД за ограничено издание на „Petite Blythe“.

Како и сите гроздобер производи, побарувачката за постарите блут кукли, особено Petite Blythe е повеќе во споредба со новите. Колектори ќе направат речиси секакви работи за да ги добијат рацете на кукли што сакаат. Овие кукли можат да ги продадат по цена од илјадници долари за оригинален Кенер и околу 1000 долари за првото издание на Нео кукли од Такара.

Во годината 1972, Кенер беше одговорен за ослободување на 4 верзиите на куклата во Соединетите Американски Држави. Овие верзии вклучуваат:
• Бринета со удира
• централен дел русокоса
• црвенокосиот со треска
• Потемна бринета со потенки удари.

Покрај тоа, имаше 12 различни тимови ослободени заедно со овие кукли. Petite Blythe исто така беше присутен во тоа време. Покрај тоа, четири перики, исто така, беа пуштени на пазарот заедно со кукли, така што со кукла може да се понудат различни изгледи. Во Јапонија кукли беа ослободени. Името под кое беа ослободени беше Аи Аи Чан. Почнувајќи од годината 2001, Такара периодично ги објавува кукличките Блит.

Ова вклучуваше не само Petite Blythe, туку и нормални кукли. Сепак, нови верзии на кукла беа објавени секој месец. Се проценува дека верзиите на 130 досега се објавени во Neo големина од 2001 до 2009, и околу 280 различни верзии се објавени во областа Petite Blythe. Новите верзии на кукличката "Блејт Блит" имаат подвижни очни капаци и виткаат тела како што споменавме порано. Телата на кукли со големина, сепак, се разликуваат во однос на времето кога биле пуштени. Се користеа раните изданија во годината 2002, телото на Liccadoll. Сепак, текстурата на површината на овие кукли била прилично сјајна. Во годината 2006, беше воведено ново лице кое повеќе изгледаше како Кеннер, бидејќи очите беа многу пошироки. Во 2009 имаше уште едно ново издание кое имаше мат текстура заедно со помали дупки за очи.

Па, дозволете ми да го поставам ова прашање на крајот. Дали планирате да купите кукла од кукличка или кукла со редовна големина (12)? Малите кукли се во USD $ 60 и до опсег, како што беше спомнато претходно. Кукли со редовна големина се во USD $ 100, USD $ 150 и цените имаат тенденција да одат повисоко и повисоко во однос на возраста на куклата и бројот што е достапен на пазарот. Меѓутоа, ако сте нов клиент Blythe, не смеете веднаш да се разликувате помеѓу нормалниот и Petite Blythe. Одете и пребарувајте различни жанрови за да се запознаете со производот пред да ги имате рацете на неа. И кога правите, само сети се дека не си само сопственик на кукла. Вие сте сопственик на Пејт Блит!

Купи а Пети Блита кукла сега.

© Заштитени авторски права 2019. Сите права се задржани

Ова е Блиет
Blythe
БЛИТ. #1 Blythe во светот и продавачот од 1996. Прелистајте ја нашата производи сега.

DMCA.com статус на заштита

Количката

×