заштита на купувачот

Заштита на вашиот Blythe Купување од клик за испорака

Добредојдовте на ThisIsBlythe заштита на купувачот

Сакаме да ја купите Блиот кукли со доверба. Затоа обезбедуваме гаранции кои ќе обезбедат дека ќе ја добиете вашата ставка на време и како што е опишано.

Кои гаранции можам да ги добијам?

Секој кој продавници Blythe Dolls и Blythe Accessories на ThisIsBlythe ги добива следните гаранции:

целосна наплата
ако не ја добиете вашата нарачка

Ќе добиете целосна наплата ако вашата нарачка не пристигне во рамките на испорака време.

Целосно или делумно враќање
ако предметот не е како што е опишано

Ако вашиот предмет е значително различен од опис на производот, можете да А: вратите и да се добие целосна наплата, или B: Земи делумна реконструкција и одржување на објектот.

Продавачите исто така можат да понудат дополнителни гаранции за своите производи:

  • Домашни враќања

    Производите што спаѓаат под оваа политика за враќање можат да се вратат дома, се додека не се користат и во оригиналното пакување.

Како дејствува Купувачот заштита?

Ако вашата нарачка не пристигна во ветеното време, или не е како што е опишано - контактирајте не. Среќни сме што брзо ќе ги решиме сите проблеми. Ве молиме означете дека ThisIsBlythe.com не може да биде одговорна за било какви незадоволителни купувања на Blythe кукла направени од нашата веб-страница. Исто така ве молиме имајте предвид дека поради уникатната состојба и природата на OOAKS, нашата обичајка Blythe кукли продажбата се конечни - нема враќање и не се враќа прифатени. Те молам купуваат со доверба сега.

Количката

×