Временска рамка на еволуцијата на Blythe куклите

  • 1972 година, кукли во изгледот на Кенер - 70-ти
  • 2000 Фабрика за ТБЛ - делови што вработените ги земаа и повторно ги составуваа
  • 2001 BL - Neo Blythe позитивни очи и нозе, затрупани очи, некои мат лица
  • 2002 EBL - Одлично Blythe - позитивни нозе, веќе не со запрепалени очи - помек поглед на очите
  • 2004 SBL - Супериорни блескави очи и засновано на оригинален дизајн на Kenner
  • 2006 BBL - Radiance Blythe - повеќе детско лице и модифицирана глава
  • 2009 FBL - Fairest Blythe - поцелосни образи, полу-мат кожа, поголеми капачиња за око
  • 2013 RBL - Radiance Blythe Plus - мали измени на лицето и потенка пластика
  • 2014 FG - Фабрика девојче модел - модерна фабричка верзија
  • 2019 PBL - Премиум Blythe кукли целосен сет - подобри квалитетни нови кукли, некои со врежани усни и заспани очи

Зачленете се на нашата листа за да освоите Блит!

* Задолжителни

Количката

×