×

BDAR ir CCPA atitiktis

Privatumas adresu This Is Blythe

This Is Blythe supranta duomenų privatumo svarbą ir rimtai žiūri į atsakomybę už asmens duomenų tvarkymą ir saugumą. Mes sutelkiame dėmesį į duomenų apsaugos principų įtraukimą į savo platformą, programą ir paslaugas, kurios teikia veiksmingas duomenų privatumo priemones This Is Blythe, jos darbo jėga, partneriai ir vartotojai.

This Is BlythePrivatumo ir informacijos saugos komandos atidžiai išnagrinėjo taikomus privatumo įstatymus ir reglamentus ir ėmėsi būtinų veiksmų, kad atitiktume jų reikalavimus. Išsamią informaciją apie renkamus asmens duomenis ir kaip juos naudojame savo sutartyse, pagalbos straipsniuose ir privatumo politikoje.

Priklausomai nuo to, kur esate, galite turėti tam tikrų teisių, susijusių su savo asmens duomenimis, apie kurias galite sužinoti toliau ir pasinaudoti čia. Nepriklausomai nuo to, kur skambinsite į namus, galite close savo paskyrą arba bet kuriuo metu prašyti ištrinti visą turimą asmeninę informaciją apie jus.

Sužinokite daugiau apie tai This Is Blythe atitinka BDAR ir CCPA mūsų Privatumo politika.

EUROPA

Šios Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas (GDPR) yra duomenų privatumo įstatymas, suteikiantis Europos Sąjungos („ES“) gyventojams daugiau aiškumo ir kontrolės, kaip naudojami jų asmens duomenys. Asmens duomenys yra viskas, kas gali tiesiogiai ar netiesiogiai identifikuoti asmenį, pavyzdžiui, nuotrauka, vardas, banko duomenys, medicininė informacija, kompiuterio IP adresas ir pan.

Pagal BDAR įmonės privalo būti skaidrios, kokio tipo asmens duomenis renka ir kaip juos naudoja, būti atsakingos už saugią duomenų tvarkymo praktiką ir pranešti customduomenų subjektams, kai įvyksta pažeidimai.

Šios Jungtinės Karalystės Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas (JK GDPR) yra JK įstatymas, iš esmės pagrįstas BDAR, bet įsigaliojo 2021 m., JK pasitraukus iš ES. Kartu su 2018 m. Duomenų apsaugos įstatymas, jame nustatyti pagrindiniai principai, teisės ir pareigos daugumai asmens duomenų tvarkymo JK.

Šios Skaitmeninių paslaugų įstatymas (DSA) yra Europos įstatymas, kuriuo siekiama užtikrinti saugią ir atskaitingą internetinę aplinką, kuris įsigaliojo 16 m. lapkričio 2022 d. DSA tikslais, This Is Blythe turi 79,528 vidutinių vartotojų per mėnesį ES 31 m. sausio 2023 d.

Duomenų perdavimas

Kalbant apie perdavimą, kuris apima asmens duomenis, kuriems taikomi Europos duomenų apsaugos įstatymai, This Is Blythe remiasi standartinės sutarties sąlygos kaip perdavimo mechanizmas, atspindintis atitinkamus atitikties reikalavimus.

Mes paskelbėme a Duomenų tvarkymo sutartis (toliau – DPA), reglamentuojantis santykius tarp Customer (kaip apibrėžta DAI) ir This Is Blythe asmens duomenų atžvilgiu. Išskyrus atvejus, kai jūs raštu susitarėte kitaip ir This Is Blythe, DAP taikoma tiek, kiek This Is Blythe tvarko bet kokius jūsų, kaip duomenų valdytojo, asmens duomenis, atliekančius jūsų kaip a CustomER.

JUNGTINĖS AMERIKOS VALSTIJOS

Duomenų apsaugos aplinka JAV yra reglamentų, valstijų įstatymų ir kitų reikalavimų kratinys, kuris šiuo metu keičiasi. This Is BlytheTeisininkų komanda nuolat stebi ir analizuoja, kad nustatytų jų taikymą mūsų tvarkomiems asmens duomenims ir atitiktų jų reikalavimus.

Asmeninės informacijos „dalijimasis“ ir „pardavimas“.

Tam tikri valstijos įstatymai suteikia asmenims teises neleisti „dalytis“ ir „parduoti“ savo asmeninę informaciją. This Is Blythe neparduoda jūsų asmeninės informacijos, kaip paprastai suprantama. Tačiau kai kuriems reklamos pardavėjams leidžiame naudoti jūsų asmeninę informaciją internetinei rinkodarai, kuri pagal šiuos apibrėžimus gali būti laikoma „pardavimu“ arba „dalijimusi“. Vienintelė priemonė, kuria This Is Blythe gali „parduoti“ arba „dalytis“ jūsų asmenine informacija su mūsų trečiosiomis šalimis rinkodaros partneriais.

Jei esate valstybėje, kurioje suteikiama ši teisė, galite atsisakyti savo asmeninės informacijos „pardavimo“ ir „dalinimosi“ naudodami reklamjuostę „Neparduoti ir nesidalyti mano asmeninės informacijos“ mūsų svetainėje arba spustelėdami atitinkamą poraštės nuoroda. Šis atsisakymas būdingas įrenginio naršyklei, todėl turėsite vėl atsisakyti, jei: 1) vėliau išvalysite slapukus arba 2) apsilankysite šioje svetainėje naudodami kitą naršyklę ar įrenginį.

Jautri asmeninė informacija

Valstybiniai įstatymai skirtingai apibrėžia asmeninę informaciją, kuri iš prigimties yra jautresnė arba keltų didesnę žalą asmeniui, jei būtų netinkamai tvarkoma. This Is Blythe identifikuoja ir tinkamai tvarko duomenis, klasifikuojamus kaip „neskelbtina asmens informacija“ ar kita aukštesnio slaptumo žyma.

Kai kurie valstijos įstatymai leidžia asmenims apriboti savo jautrios asmeninės informacijos naudojimą tik paslaugoms atlikti būtinais tikslais. This Is Blythe šį apribojimą nustato sau iš prigimties ir naudoja tik ribotą jautrią asmeninę informaciją, kurią renka mūsų paslaugoms teikti, prižiūrėti, tobulinti ir apsaugoti.

KAIP PATEIKTI DUOMENŲ PRAŠYMĄ?

Priklausomai nuo to, kur esate, galite turėti tam tikrų teisių, susijusių su savo asmens duomenimis. Šios teisės gali būti ribojamos, pavyzdžiui, jei įvykdžius prašymą būtų atskleisti kito asmens asmens duomenys, arba jei jūs prašote mūsų ištrinti duomenis, kuriuos mes privalome saugoti pagal įstatymus arba turime įtikinamų teisėtų interesų (pvz., sukčiavimo prevencijos tikslais). arba įrašų saugojimo reikalavimus pagal galiojančius įstatymus). Be to, mes paprastai nepašalinsime duomenų, kuriuos viešai paskelbėte arba bendrinate su kitais per Paslaugą ar joje, nes nei jūs, nei This Is Blythe gali ištrinti visas duomenų kopijas, kurios anksčiau buvo bendrinamos su kitais.

Jei norite pateikti užklausą uždaryti paskyrą mūsų sistemoje, tai galite padaryti per mūsų platformą (prisijungę apsilankykite nustatymuose / vartotojo nustatymuose ir spustelėkite nuorodą uždaryti paskyrą). Be to, savo paskyroje atnaujindami tuos duomenis galite pasiekti, taisyti arba ištrinti savo asmeninius duomenis. Taip pat galite pateikti mums prašymą dėl savo asmens duomenų užpildydami žemiau esančią formą arba el. paštu info@thisisblythe.com. Atminkite, kad jei jūsų duomenys bus ištrinti, jūsų paskyra gali būti deaktyvuota. Jei jūsų paskyra bus išjungta arba paprašysite uždaryti paskyrą, nebegalėsite naudotis platforma.

PAPILDOMI RESURSAI

This Is Blythe Privatumo politika

This Is Blythe Slapukų politika

PAPILDOMAS PRIVATUMO PRANEŠIMAS KALIFORNIJOS GYVENTOJAMS

Šis papildomas Kalifornijos gyventojams skirtas privatumo pranešimas papildo mūsų pateiktą informaciją Privatumo politikair, išskyrus čia nurodytus atvejus, taikoma tik Kalifornijos gyventojams. Jis taikomas asmeninei informacijai, kurią renkame naudodamiesi Paslauga arba naudodamiesi kitomis priemonėmis (pvz., informacija, renkama neprisijungus, asmeniškai ir telefonu). Šiame Papildomame privatumo pranešime naudojamos standartinės pramonės technologijos ir jis buvo sukurtas atsižvelgiant į World Wide Web Consortium žiniatinklio turinio prieinamumo gaires, 2.1 versiją. Jei norite atsispausdinti šią politiką, padarykite tai naudodami žiniatinklio naršyklę arba išsaugokite puslapį PDF formatu.

Mūsų renkamos informacijos santrauka

Mes arba mūsų paslaugų teikėjai galime rinkti toliau nurodytų kategorijų informaciją šiais verslo ar komerciniais tikslais (kaip šios sąlygos apibrėžtos galiojančiuose įstatymuose):

Šių tipų naudojimo pavyzdžiai pateikiami toliau. Taip pat galime naudoti toliau nurodytas asmeninės informacijos kategorijas, siekdami laikytis taikomų įstatymų ir teisės aktų, ir galime sujungti renkamą informaciją („sujungti“) arba pašalinti informacijos dalis („nustatyti tapatybę“), kad apribotume arba neleistume identifikuoti konkretus naudotojas ar įrenginys.

Mūsų renkamos asmeninės informacijos kategorijosAsmeninės informacijos rinkimo verslo tikslas
Identifikatoriai, tokie kaip vardas, el. pašto adresas, telefono numeris, gimimo data, socialinės žiniasklaidos paskyros informacija, profilio duomenys, IP adresasPaslaugos teikimas ir tobulinimas, identifikavimas, ryšiai, rinkodara / reklama, saugumas, teisiniai, atitikties ir reguliavimo įsipareigojimai.
Neskelbtina asmeninė informacija, pvz., socialinio draudimo numeris, vairuotojo pažymėjimas, valstybės identifikavimo arba paso numerisPatvirtinkite savo tapatybę ir nustatykite sukčiavimą, tapatybės vagystę ar kitokį netinkamą paskyros naudojimą.
Komercinė informacija, pvz., su sandoriu susiję duomenys.Paslaugos teikimas ir tobulinimas, identifikavimas, ryšiai, rinkodara / reklama, saugumas, teisiniai, atitikties ir reguliavimo įsipareigojimai.
Finansiniai duomenys, pvz., kredito kortelės ar kita finansinės sąskaitos informacija ir atsiskaitymo adresasPaslaugos teikimas ir tobulinimas, identifikavimas, ryšiai, rinkodara / reklama, saugumas, teisiniai, atitikties ir reguliavimo įsipareigojimai.
Interneto ar kitos tinklo ar įrenginio veiklos, pvz., unikalūs įrenginio ir programos identifikatoriai, naršymo istorija ar kiti naudojimo duomenys, jūsų naudojama naršyklė ir operacinė sistema, URL arba skelbimas, nukreipęs jus į paslaugą, paieškos terminai, kuriuos įvedėte. paieškos variklis, nuvedęs jus į Paslaugą, Paslaugos sritis, kuriose lankėtės, kurias nuorodas spustelėjote, kokius puslapius ar turinį žiūrėjote ir kiek laiko, kita panaši informacija ir statistika apie jūsų sąveiką, pvz., turinio atsako laikas, atsisiuntimo klaidas ir apsilankymų tam tikruose puslapiuose trukmę bei kitą informaciją, kuri dažniausiai bendrinama naršyklėms bendraujant su svetainėmisPaslaugos teikimas ir tobulinimas, identifikavimas, ryšiai, rinkodara / reklama, saugumas, teisiniai, atitikties ir reguliavimo įsipareigojimai.
Geolokacijos informacija, pvz., jūsų bendroji vieta.Paslaugos teikimas ir tobulinimas, identifikavimas, ryšiai, rinkodara / reklama, saugumas, teisiniai, atitikties ir reguliavimo įsipareigojimai.
Jutiminė informacija, pvz., garso įrašai, jei skambinate mums customer paslauga, vaizdo įrašymas (jei duodate leidimą).Paslaugos teikimas ir tobulinimas, identifikavimas, ryšiai, rinkodara / reklama, saugumas, teisiniai, atitikties ir reguliavimo įsipareigojimai.
Kita informacija, kuri identifikuoja arba gali būti pagrįstai susieta su Jumis, pvz., Vartotojų sukurtas turinys (pvz., bendruomenės įrašai, atsiliepimai ir darbo skelbimai), nuotraukos, jūsų darbo pavyzdžiai, informacija apie anksčiau atliktus darbus naudojant Paslaugą ir už Paslaugos ribų. , įgūdžiai, laikomi testai, testų rezultatai, valandinio darbo užmokesčio tarifai ir informacija apie pajamas.Paslaugos teikimas ir tobulinimas, identifikavimas, ryšiai, rinkodara / reklama, saugumas, teisiniai, atitikties ir reguliavimo įsipareigojimai.

Asmeninės informacijos „pardavimas“ arba „dalijimasis“.

Mes neparduodame jūsų asmeninės informacijos, kaip šis terminas yra tradiciškai apibrėžiamas, tačiau savo svetainėje galime naudoti slapukus, kuriuos įdėjo trečioji šalis reklamos ar rinkodaros tikslais. Šiais tikslais Identifikatorių ir Interneto arba Kitos tinklo ar įrenginio veiklos kategorijos gali būti „dalijamasi“ arba „parduodama“.

Galite atsisakyti savo asmeninės informacijos „pardavimo“ ir „dalytis“ naudodami reklamjuostę „Neparduoti ir nesidalyti mano asmeninės informacijos“ arba spustelėdami atitinkamą poraštės nuorodą. Šis atsisakymas būdingas įrenginio naršyklei, todėl turėsite vėl atsisakyti, jei: 1) vėliau išvalysite slapukus arba 2) apsilankysite šioje svetainėje naudodami kitą naršyklę ar įrenginį.

Išlaikymas

Visų aukščiau išvardytų kategorijų asmeninę informaciją saugosime tik tiek, kiek tai būtina tikslams, dėl kurių ji buvo surinkta, pasiekti, įskaitant bet kokius teisinius, reguliavimo, apskaitos ar ataskaitų teikimo reikalavimus.

Jei nepaprašote ištrinti tam tikros informacijos (žr. „Jūsų pasirinkimai ir teisės“ toliau), vyriausybės išduotus asmens tapatybės dokumentus, kuriuos pateikiate tapatybei patvirtinti, saugome 30 dienų, asmenukes, kurias pateikiate tapatybei patvirtinti, 180 dienų, nuotraukos kopiją. atvaizdą iš jūsų asmens dokumento 3 metus, o kitą informaciją, kurią renkame ilgiau. Jūsų informacija gali išlikti kopijose, darytose nuolatinės sukčiavimo prevencijos, atsarginių kopijų kūrimo ir veiklos tęstinumo tikslais, dar ilgiau.

Jūsų pasirinkimai ir teisės

Jei norite pasinaudoti kuria nors iš šių teisių, pateikite prašymą naudodami turimą duomenų užklausos formą čia, arba atsiųskite mums el. laišką adresu informacija@thisisblythe.com. Prieš įvykdydami jūsų prašymą, turėsite patvirtinti savo tapatybę. Taip pat galite paskirti įgaliotąjį atstovą, kuris jūsų vardu pateiktų užklausą. Norėdami tai padaryti, turite pateikti mums rašytinį įgaliojimą arba jūsų pasirašytą įgaliojimą, kad agentas veiktų jūsų vardu. Vis tiek turėsite patvirtinti savo tapatybę tiesiogiai su mumis.

Tam tikrai informacijai tokie prašymai gali būti netaikomi pagal galiojančius įstatymus. Pavyzdžiui, mums reikia tam tikros rūšies informacijos, kad galėtume jums teikti Paslaugą. Jei paprašysite mūsų ją ištrinti, gali būti, kad nebegalėsite pasiekti ar naudotis Paslauga.

viršus

Prekių krepšelis

×