Minangka katon ing Forbes, BBC & The Guardian Deleng uga GRATIS ONGKIR!
Kita dikirim ing saindenging jagad. Tuku saiki!
3000 + Blythe Products

Katentuan Pangginaan supados langkung Service

Katentuan Pangginaan supados langkung Service:

syarat layanan kanggo boneka blythe sing didolSyarat lan layanan ing ngisor iki mrentah kabeh nggunakake IkiIsBlythe.com situs web lan kabeh konten, layanan lan produk sing kasedhiya ing utawa liwat situs web (dijupuk bebarengan, situs web). Situs web iki diduweni lan dioperasi dening Blythe Dolls For Sale Company ("Blythe Dolls For Sale"). Situs web ditampa tundhuk ing panriman tanpa modifikasi kabeh syarat layanan lan kondisi sing ana ing kene lan kabeh aturan operasi, kawicaksanan (kalebu, tanpa watesan, Kebijakan Privasi Blythe Dolls For Sale Company) lan tata cara sing bisa diterbitake saka wektu kanggo wektu ing Situs iki dening Blythe Dolls For Sale (bebarengan, ing "Agreement").

Mangga maca Persetujuan kasebut kanthi teliti sadurunge ngakses utawa nggunakake situs web kasebut. Kanthi ngakses utawa nggunakake situs web apa wae, sampeyan setuju kanggo dadi watesan karo syarat lan kondisi perjanjian iki. Yen sampeyan ora setuju karo kabeh syarat lan kondisi perjanjian iki, sampeyan ora bisa ngakses situs web utawa nggunakake layanan apa wae. Yen syarat lan katemtuan kasebut dianggep minangka penawaran dening Blythe Dolls For Sale, panriman ditrapake sacara tinamtu karo istilah kasebut. Situs web mung kasedhiya kanggo individu sing paling sethithik umur 13.

  1. Panjenengan Akun lan Situs Iki. Yen sampeyan nggawe blog / situs ing situs web, sampeyan tanggung jawab kanggo njaga keamanan akun lan blog, lan sampeyan kanthi penuh tanggung jawab kanggo kabeh kegiatan sing kedadeyan ing akun kasebut lan tindakan liyane sing dijupuk karo blog. Sampeyan kudu ora njlentrehake utawa nemtokake tembung kunci ing blog kanthi cara sing nyasarake utawa nyalahi undang-undang, kalebu kanthi cara sing dituju kanggo perdagangan nganggo jeneng utawa reputasi liyane, lan Blythe Dolls For Sale bisa ngganti utawa mbusak katrangan utawa tembung kunci sing dianggep ora pantes utawa ora sah, utawa uga nyebabake tanggung jawab Blythe Dolls For Sale. Sampeyan kudu langsung ngabari Blythe Dolls For Sale saka sembarang panggunaan sing ora sah ing blog, akun utawa pidana keamanan liyane. Blythe Dolls For Sale ora bakal tanggung jawab tumrap tumindak utawa ngilangi Sampeyan, kalebu kerusakan apa wae sing ditindakake minangka akibat tumindak utawa kelangane kasebut.
  2. Tanggung jawab saka Kontributor. Yen sampeyan nggarap blog, komentar ing blog, kirim materi menyang situs web, kirim pranala ing situs web, utawa nggawe (utawa ngidini pihak katelu kanggo nggawe) materi sing kasedhiya kanthi situs web (materi apa wae, "isi" ), Sampeyan tanggung jawab penuh isi, lan gawe piala sing diasilake, sing isi. Kaya mengkono, apa isi kasebut minangka teks, grafis, file audio, utawa piranti lunak komputer. Kanthi nggawe Isi kasedhiya, sampeyan makili lan njamin yen:
    • sing ngundhuh, niron lan nggunakake Isi ora bakal nglanggar hak kepemilikan, kalebu nanging ora winates hak cipta, paten, merek dagang utawa hak rahasia dagang, pihak katelu;
    • yen juragan duwe hak marang kekayaan intelektual sing digawe, sampeyan duwe (i) nampa ijin saka juragan ngirim utawa nyiapake Isi, kalebu nanging ora winates ing piranti lunak apa wae, utawa (ii) diamanake saka juragan mbatalake kanggo kabeh hak ing utawa kanggo isi;
    • sampeyan wis netepi kabeh lisensi pihak katelu sing ana hubungane karo Isi, lan wis nglakoni samubarang kabeh perlu kanggo kasil ngliwati pangguna pungkasan karo sembarang syarat sing dibutuhake;
    • Isi ora ngemot utawa nginstal virus, cacing, malware, jaran Trojan utawa konten mbebayani utawa rusak liyane;
    • Isi ora spam, ora digawe kanthi otomatis utawa ora sacara komersial, lan ora ngemot isi komersial sing ora etis utawa ora dikarepake kanggo ngarahake lalu lintas menyang situs pihak katelu utawa ngedongkrak peringkat mesin telusur ing situs pihak katelu, utawa tumindak liyane (kaya minangka phishing) utawa mislead recipients minangka sumber materi (kayata spoofing);
    • Isi ora porno, ora ngandhut ancaman utawa nyebabake kekerasan marang individu utawa entitas, lan ora nglanggar hak privasi utawa publisitas pihak katelu;
    • blogmu ora diterbitake liwat pesen elektronik sing ora dikepengini kayata tautan spam ing newsgroups, dhaptar email, blog liyane lan situs web, lan cara promosi sing padha sing ora dikarepake;
    • blog Sampeyan ora dijenengi kanthi cara sing nyasarke para nonton sampeyan mikir yen sampeyan wong liya utawa perusahaan. Contone, URL utawa jeneng blog sampeyan ora jeneng wong liya saka sampeyan utawa perusahaan liyane saka sampeyan dhewe; lan
    • sampeyan kudu, ing babagan Isi sing kalebu kode komputer, kanthi kanthi akurat dikategorikaké lan / utawa diterangake jinis, alam, panggunaan lan pangaruh saka bahan, manawa dijaluk dening Blythe Dolls For Sale utawa digunakake.

    Miturut ngajokake Konten menyang Blythe Dolls Kanggo Disualekno ing situs web sampeyan, sampeyan ngidini Blythe Dolls For Sale lisensi gratis, royalty-free, lan non-eksklusif ing donya kanggo ngasilake, ngowahi, adaptasi lan nerbitake Isi semata-mata kanggo tujuan nampilake , nyebarake lan promosi blog sampeyan. Yen sampeyan mbusak isi, Blythe Dolls For Sale bakal nggunakake upaya sing bener kanggo nyopot saka Situs web, nanging sampeyan ngakoni yen caching utawa referensi menyang Isi bisa uga ora digawe langsung ora kasedhiya.

    Tanpa matesi samubarang wujud utawa jaminan, Blythe Dolls For Sale duwe hak (sanadyan ora dadi kewajiban), ing discretion tunggal Blythe Dolls For Sale Company (i) nolak utawa ngilangi isi apa wae sing ing pendapat Blythe Dolls For Sale Company cukup , nglanggar kebijakan Blythe Dolls For Sale utawa sawayah-wayah kanthi cara mbebayani utawa ora pantes, utawa (ii) mungkasi utawa mbantah akses lan nggunakake situs web marang individu utawa entitas kanthi alasan apa wae, ing discretion tunggal Blythe Dolls For Sale Company. Blythe Dolls For Sale ora nduweni kewajiban kanggo menehi pengembalian dana apa wae sing wis dibayar sadurunge.

  3. Pembayaran lan Pembaharuan.
    • Syarat Umum.
      Kanthi milih produk utawa layanan, sampeyan setuju mbayar Blythe Dolls For Sale biaya langganan siji-wektu lan / utawa saben wulan utawa taunan sing dituduhake (istilah pembayaran tambahan bisa uga kalebu ing komunikasi liyane). Pembayaran langganan bakal dikenani biaya pra bayar nalika sampeyan mlebu munggah kanggo Nganyarke lan bakal nutupi panggunaan layanan kasebut kanggo periode langganan saben wulan utawa taunan minangka dituduhake. Pembayaran ora bisa dibalekake.
    • Pembaruan otomatis.
      Yen sampeyan ora ngabari Blythe Dolls For Sale sadurunge mburi periode langganan sing ditrapake sing pengin mbatalake langganan, langganan sampeyan bakal kanthi otomatis gawe anyar lan sampeyan menehi wewenang kanggo ngumpulake biaya langganan taunan utawa saben wulan sing bisa ditrapake kanggo langganan kasebut (uga apa wae pajak) nggunakake kertu kredit utawa mekanisme pembayaran liyane sing ana ing rekaman kanggo sampeyan. Upgrade bisa dibatalake kapan wae kanthi ngajokake permintaan sampeyan menyang Blythe Dolls For Sale ing nulis.
  4. Layanan.
    • Biaya; Pembayaran. Kanthi ndhaftar akun Layanan, sampeyan setuju mbayar Blythe Dolls For Sale biaya persiyapan sing ditrapake lan biaya sing luwih cepet. Fees sing ditrapake bakal ditransaksasikake wiwit dina layanan sampeyan didegake lan luwih dhisik nggunakake layanan kasebut. Blythe Dolls For Sale nduweni hak kanggo ngganti istilah pembayaran lan biaya nalika telung puluh (30) dina ditulis sadurunge. Layanan bisa dibatalake dening sampeyan kapan wae ing dina sing sabanjure kaping telung puluh (30) ditulis kanggo Blythe Dolls For Sale.
    • Nyokong. Yen layanan sampeyan kalebu akses menyang dhukungan email prioritas. "Ndhukung email" tegese kemampuan nggawe panjaluk kanggo pitulungan dhukungan technical dening email ing sembarang wektu (kanthi usaha wajar dening Blythe Dolls For Sale kanggo nanggapi dina siji dina bisnis) bab nggunakake Layanan VIP. "Prioritas" tegese dhukungan njupuk prioritas liwat dhukungan kanggo pangguna saka layanan Standard utawa gratis ThisIsBlythe.com. Kabeh dhukungan bakal diwenehake miturut Blythe Dolls For Sale praktik, prosedur lan kawicaksanan standar sing diterangake ing syarat-syarat layanan iki.
  5. Tanggung jawab Pengunjung Website. Blythe Dolls For Sale wis ora direview, lan ora bisa maneh, kabeh materi, kalebu piranti lunak komputer, dikirim menyang situs web, lan ora bisa dadi tanggung jawab kanggo isi, panggunaan utawa efek materi kasebut. Kanthi ngoperasikake situs web, Blythe Dolls For Sale ora makili utawa nyatakake yen nyengkuyung materi sing ana dikirim, utawa sing pracaya materi kasebut dadi akurat, migunani utawa non-mbebayani. Sampeyan tanggung jawab kanggo njupuk pancegahan sing perlu kanggo nglindhungi dhewe lan sistem komputer saka virus, cacing, jaran Trojan, lan konten mbebayani utawa liyane ajurmumur. Situs web bisa ngemot konten sing nyerang, ora sengaja, utawa ora bisa disengaja, uga isi sing ngemot akurat, kesalahan tipografi, lan kasalahan liyane. Situs web bisa uga ngemot materi sing nglanggar hak privasi utawa publisitas, utawa nglanggar hak kekayaan intelektual lan hak kepemilikan liyane, pihak katelu, utawa ngundhuh, nyalin utawa migunakake tundhuk syarat lan layanan tambahan, sing diwenehake utawa ora resmi . Blythe Dolls For Sale nyatakake tanggung jawab apa wae gawe piala sing diasilake saka panggunaan dening pengunjung situs web, utawa saka apa wae sing diunduh dening pengunjung sing isi ana sing dikirim.
  6. Isi Dikirim ing situs web liyane. Kita ora nampilake, lan ora bisa ngrampungake, kabeh materi, kalebu piranti lunak komputer, digawe kasedhiya liwat situs web lan kaca web sing dituduhake ThisIsBlythe.com, lan pranala menyang ThisIsBlythe.com. Blythe Dolls For Sale ora duwe kontrol atas situs web non-Blythe Dolls For Sale lan situs web, lan ora tanggung jawab kanggo isi utawa panggunaane. Kanthi ngubungake situs web utawa kaca web non-Blythe Dolls For Sale, Blythe Dolls For Sale ora makili utawa nyatakake yen ndhukung situs web utawa kaca web kasebut. Sampeyan tanggung jawab kanggo njupuk pancegahan sing perlu kanggo nglindhungi dhewe lan sistem komputer saka virus, cacing, jaran Trojan, lan konten mbebayani utawa liyane ajurmumur. Blythe Dolls For Sale nyatakake tanggung jawab apa wae gawe piala akibat saka panggunaan situs web non-Blythe Dolls For Sale lan kaca web.
  7. Hak Cipta lan Kebijakan DMCA. Minangka Blythe Dolls For Sale njaluk liyane kanggo ngurmati hak properti intelektual, ngurmati hak properti intelektual liyane. Yen sampeyan pracaya manawa materi sing ana ing utawa disambung karo ThisIsBlythe.com nglanggar hak cipta sampeyan, sampeyan diwangsuli supaya Blythe Dolls For Sale ditindakake miturut Blythe Dolls For Sale Kebijakan Digital Millennium Copyright Act ("DMCA"). Blythe Dolls For Sale bakal nanggapi kabeh bewara kasebut, kayata sing diperlokake utawa cocok kanthi ngilangi materi sing nerjemahake utawa mateni kabeh pranala menyang materi sing nerjemahake infringing. Blythe Dolls For Sale bakal ngilangi akses pengunjung lan nggunakake Website kasebut yen, miturut kahanan sing cocok, pengunjung ditemtokake minangka infringer baleni saka hak cipta utawa hak properti intelektual Blythe Dolls For Sale utawa liyane. Ing kasus penghentian kasebut, Blythe Dolls For Sale ora nduweni kewajiban kanggo menehi pengembalian dana apa wae sing wis dibayar sadurunge menyang Blythe Dolls For Sale.
  8. Intelektual. Iki Agreement ora ngirim saka Blythe Dolls For Sale kanggo sampeyan Blythe Dolls For Sale utawa properti intelektual pihak katelu, lan kabeh hak, judhul lan kapentingan ing lan properti kuwi bakal tetep (minangka antarane pihak) namung karo Blythe Dolls For Sale. Blythe Dolls For Sale, ThisIsBlythe.com, logo IkiIsBlythe.com, lan kabeh merek dagang, tandha layanan, grafis lan logo sing digunakake karo ThisIsBlythe.com, utawa Situs web iku minangka merek dagang utawa merek dagang kadhaptar saka Blythe Dolls For Sale utawa Blythe Dolls Jual lisensi Perusahaan. Merk dagang liyane, tandha layanan, grafis lan logo sing digunakake karo situs web bisa dadi merek dagang saka pihak katelu liyane. Panggunaan situs web sampeyan ora nengenake utawa menehi lisensi kanggo ngasilake utawa nggunakake sembarang Blythe Dolls For Sale utawa merek dagang pihak katelu.
  9. Iklan. Blythe Dolls For Sale duwe hak kanggo nampilake iklan ing blog sampeyan, kajaba sampeyan wis tuku akun iklan sing gratis.
  10. Atribusi. Blythe Dolls For Sale duwé hak kanggo nampilake atribusi pranala kayata 'Blog at ThisIsBlythe.com,' pangarang tema, lan atribusi font ing footer blog utawa toolbar.
  11. Produk Mitra. Kanthi ngaktifake produk partner (eg tema) saka salah siji saka mitra, sampeyan setuju karo syarat layanan partner. Sampeyan bisa milih metu saka syarat layanan ing sembarang wektu kanthi nguripake produk partner.
  12. Domain Names. Yen sampeyan ndhaptar jeneng domain, nggunakake utawa ngirim jeneng domain sing wis didaftar, sampeyan ngakoni lan setuju manawa panggunaan jeneng domain kasebut uga tundhuk marang kabijakan Internet Corporation for Names and Numbers ("ICANN"), kalebu Hak-hak Pendhaftaran lan Tanggung Jawab.
  13. Malih. Blythe Dolls For Sale ngreksa hak, kanthi pranata tunggal, kanggo ngowahi utawa ngganti bagean saka Persetujuan iki. Iku tanggung jawab kanggo mriksa Agreement iki kanthi periodik kanggo owah-owahan. Panggunaan terus sampeyan utawa akses menyang situs web sawise posting apa wae owahan menyang Agreement iki minangka nampi owah-owahan kasebut. Blythe Dolls For Sale uga, ing mangsa ngarep, menehi layanan lan / utawa fitur anyar liwat situs web (kalebu, release alat lan sumber anyar). Fitur anyar lan / utawa layanan kasebut bakal tundhuk marang syarat layanan lan kondisi Persetujuan iki.
  14. Nggon mandeg. Blythe Dolls For Sale bisa ngilangi akses sampeyan ing kabeh utawa situs web wae, kanthi utawa tanpa sabab, kanthi utawa tanpa kabar, kanthi efektif langsung. Yen sampeyan pengin ngakhiri Persetujuan iki utawa akun ThisIsBlythe.com (yen sampeyan duwe), sampeyan bisa mbatalake nggunakake Website kasebut. Babagan kasebut, yen sampeyan duwe akun layanan sing dibayar, akun kasebut mung bisa diakhiri dening Blythe Dolls For Sale yen sampeyan mungkasi materi kasebut lan gagal ngobati paten kasebut sajroning telung puluh (30) dina saka kabar Blythe Dolls For Sale Company kuwi; sing disedhiyakake, Blythe Dolls For Sale bisa mungkasi situs web kasebut langsung minangka bagian saka layanan umum. Kabeh pranata Agreement iki, sing kudu dilestarekake, bakal tetep mandhek, kalebu, tanpa watesan, pranata kepemilikan, pambatalan jaminan, indemnity lan watesan tanggung jawab.
  15. Penafian Warranty. Situs web diwenehake "kaya". Blythe Dolls For Sale lan panyuplai lan pemberi lisensine kanthi iki nyatakake kabeh jaminan barang apa wae, nyata utawa diwenehake, kalebu, tanpa watesan, jaminan barang dagangan, kebugaran kanggo tujuan tartamtu lan non-pelanggaran. Ora ono Blythe Dolls For Sale utawa panyedhiya lan pemberi lisensine, ndadekake apa wae garansi situs web kasebut bakal dadi kesalahan gratis utawa akses kasebut bakal terus utawa tanpa gangguan. Sampeyan ngerti manawa sampeyan ngundhuh saka, utawa yen diwenehi isi utawa layanan liwat, Situs web kanthi kaprigelan lan risiko sampeyan dhewe.
  16. Batesan Tanggung Jawab. Ora ana sing bakal Blythe Dolls For Sale, utawa panyedhiya utawa pemberi lisènsi, bakal tanggung jawab bab sembarang subyek saka persetujuan iki miturut kontrak, keluwen, tanggung jawab tegas utawa téori hukum utawa adil liyane kanggo: (i) sembarang khusus, ora penting utawa kerah akibat; (ii) biaya panuku kanggo produk utawa layanan pengganti; (iii) kanggo gangguan panggunaan utawa mundhut utawa korupsi data; utawa (iv) kanggo jumlah sing ngluwihi biaya sing dibayar dening sampeyan kanggo Blythe Dolls For Sale miturut persetujuan iki sak rolas (12) periode sasi sadurunge sababe tumindak. Blythe Dolls For Sale ora duwe tanggung jawab kanggo kegagalan utawa wektu tundha amarga perkara sing ngluwihi kontrol sing cukup. Bab kasebut ora bakal dileksanakake ing tingkat sing dilarang dening hukum sing ditrapake.
  17. Perwakilan Umum lan Garansi. Sampeyan makili lan njamin yen (i) nggunakake situs web sampeyan kanthi syarat layanan bakal sesuai ketentuan Kebijakan Privasi Blythe Dolls For Sale, karo Persetujuan iki lan karo kabeh hukum lan peraturan sing ditrapake (kalebu tanpa watesan hukum utawa peraturan lokal ing negara sampeyan, negara, kutha, utawa wilayah pemerintah liyane, bab tindak tanduk online lan isi sing bisa ditrima, lan kalebu kabeh hukum sing ditrapake babagan transmisi data teknis sing diekspor saka Amerika Serikat utawa negara sampeyan manggon) lan (ii) panggunaan sampeyan saka situs web ora bakal nyalahake utawa nyalahake hak properti intelektual saka pihak katelu.
  18. Bayaran ganti rugi. Sampeyan setuju kanggo nyegah lan mbebasake Blythe Dolls For Sale, para kontraktor, lan sing menehi lisensine, lan direktur, pejabat, karyawan lan agen saka lan marang kabeh lan kabeh claims lan expenses, kalebu biaya pengacara, sing metu saka panggunaan Situs web kasebut, kalebu nanging ora diwatesi kanggo nglanggar Agreement iki.
  19. Liyane. Perjanjian iki minangka persetujuan kabeh antarane Blythe Dolls For Sale lan sampeyan bab perkara kasebut ing kene, lan mung bisa diowahi kanthi amandemen sing ditulis dening eksekutif sah Blythe Dolls For Sale, utawa dening posting dening Blythe Dolls For Sale versi sing diowahi. Kajaba karo angger-anggering Toret sing ditrapake, yen ana, nyedhiyani jarwan, Persetujuan iki, akses apa wae utawa nggunakake situs web bakal diatur dening hukum BC, CA, ora kalebu konflik angger-angger hukum, lan papan sing tepat kanggo sengketa sing metu saka utawa ana hubungane karo sing padha bakal dadi pengadilan negara lan federal sing dumunung ing Vancouver, BC. Kajaba kanggo tuntutan kanggo relief injunctive utawa adil utawa claims babagan hak properti intelektual (sing bisa digawa ing sembarang pengadilan wewenang tanpa posting saka jaminan), sembarang perselisihan sing muncul ing Agreement iki bakal pungkasan dienggoni miturut Aturan Arbitrase Komprehensif saka Arbitrase Hakim lan Layanan Mediasi, Inc. ("JAMS") dening telung arbitrator sing ditunjuk miturut Aturan kasebut. Arbitrasi kasebut bakal dumadi ing Vancouver, BC, ing basa Inggris lan kaputusan arbitrase bisa dileksanakake ing pengadilan apa wae. Pihak sing ditrapake ing tumindak utawa nerusake kanggo ngleksanakake Persetujuan iki bakal nduweni hak biaya lan biaya pengacara. Yen bagean saka Persetujuan iki ora sah utawa ora bisa ditindakake, bagean kasebut bakal diandharake kanggo nggambarake maksud asli partai, lan bagian-bagian sing isih bakal tetep kanthi kekuatan lan efek. Pengabaian dening salah siji pihak ing sembarang istilah utawa kondisi Persetujuan iki utawa samubarang nerbitake, ing sembarang kasus, ora bakal ngeculake kondisi syarat layanan kasebut utawa bab pelanggaran sabanjure kasebut. Sampeyan bisa nemtokake hak sampeyan ing Persetujuan iki kanggo pihak sing ngidini, lan sarujuk bakal kawates, istilah lan kondisi; Blythe Dolls For Sale bisa nyerahake hak-hak kasebut miturut Agreement iki tanpa kondisi miturut syarat-syarat layanan iki. Perjanjian iki bakal ngiket lan bakal ditindakake kanggo entuk manfaat saka para pihak, panerusane lan panuku sing dileksanakake.
© Copyright 2019. All Rights Reserved

Iki Blythe
Blythe
BLYTHE. Pembuat #1 Blythe ing donya lan penjual wiwit 1996. Jelajahi kita Products saiki.

Status Protection DMCA.com

Wadhah karanjang

×