Sarat lan Ketentuan

We nyedhiyani layanan kanggo sampeyan tundhuk ing bewara, istilah, lan kondisi kasebut ing persetujuan. Kejabi, sampeyan bakal netepi aturan kuwi, pedoman, kawicaksanan, istilah, lan kahanan ditrapake kanggo layanan kasebut sadurunge digunakake. We cadangan hak kanggo ngganti situs iki lan syarat lan kahanan ing sembarang wektu.

Sadurunge nerusake, waca persetujuan iki amarga ngakses, browsing, utawa digunakake nggunakake jeneng nuduhake persetujuan Panjenengan kanggo kabeh aturan lan kahanan ing persetujuan.

Sampeyan ora bakal ngunggah, disebaraké, utawa digunakake nerbitaké liwat jeneng iki sembarang Content, informasi, utawa materi liyane sing (a) kalebu sembarang kewan omo, virus, Cacing, lawang trap, jaran Trojan, utawa kode mbebayani utawa situs; (B) iku libelous, anceman, defamatory, saru, ora sopan, porno, ana diskriminasi, utawa bisa menehi munggah kanggo hukuman sembarang sipil utawa pidana miturut hukum ing AS utawa hukum negara liyane sing uga aplikasi; utawa (c) nerak utawa infringes marang hak cipta, paten, merek dagang, layanan tandha, Rahasia perdagangan, utawa duwene hak sembarang wong. www.thisisblythe.com bisa menehi identifikasi akun lan sandi kanggo ngaktifake sampeyan ngakses lan nggunakake bagian tartamtu saka jeneng iki. Saben wektu sampeyan nggunakake sandi utawa identifikasi, sing dianggep bakal sah kanggo ngakses lan nggunakake jeneng ing proses konsisten karo syarat lan kondisi iki persetujuan, lan www.thisisblythe.com ora kewajiban kanggo sumber sembarang akses utawa panggunaan Situs.

Miturut nrima iki Katentuan Pangginaan supados langkung liwat nggunakake Situs, sampeyan nandhakake yen sampeyan 18 taun utawa lawas. Yen sampeyan ana ing 18 taun please nggunakake jeneng iki mung sangisoré pengawasan saka tiyang sepah utawa Guardian legal. Tundhuk ing syarat-syarat lan kondisi iki persetujuan, dokumen ngawèhaké sing, revocable, non-ditransfer, lan non-eksklusif lisènsi winates kanggo ngakses lan nggunakake jeneng kanthi nampilake ing browser Internet mung kanggo tujuan blanja lan ora kanggo maksud apa komersial utawa digunakake ing atas saka pihak, kajaba minangka tegas dileksanakake dening www.thisisblythe.com ing advance. Sembarang nglanggar Agreement iki bakal kasil ing panjabutan langsung saka lisènsi diwenehake ing paragraf tanpa kabar kowe.

Kajaba tegas dileksanakake dening perusahaan kita ing advance, kabeh bahan, kalebu gambar, teks, ilustrasi, designs, lambang, foto, program, klip music utawa downloads, klip video lan bahan ditulis lan liyane sing bagéan saka jeneng iki (bebarengan, ing " Paragraf ") sing uga ditujukan amung kanggo, nggunakake non-komersial pribadi. Sampeyan bisa uga ora nggawe nggunakake komersial sembarang informasi kasedhiya ing Site utawa nggawe nggunakake jeneng kanggo entuk manfaat saka bisnis. We cadangan hak kanggo nolak layanan, siksa akun, lan / utawa mbatalake pesenan ing discretion, kalebu, tanpa watesan, yen kita pracaya sing tumindak customer nerak hukum sing ana utawa mbebayani kanggo kapentingan kita. Sampeyan bisa uga ora ngasilaken, ndhistribusèkaké, nampilaké,, ngedol, sewa, ngirimaken, nggawe turunan saka, dijarwakake, ngowahi, malik-engineer, mbongkar, nyusun balik, utawa digunakake manfaat jeneng iki utawa bagean saka iku kajaba tinulis dileksanakake dening perusahaan kita nulis .

Sampeyan bakal dadi namung tanggung jawab kanggo kabeh akses lan nggunakake situs iki dening sapa nggunakake sandi lan identifikasi Originally diutus kanggo kowe apa utawa ora akses kuwi lan nggunakake situs iki bener sah sing, kalebu tanpa watesan, kabeh komunikasi lan transmisi lan kabeh kewajiban (kalebu tanpa watesan kewajiban financial) dianggo liwat akses utawa panggunaan kuwi. Sampeyan namung tanggung jawab kanggo nglindhungi keamanan lan rahasia saka sandi lan identifikasi diutus kanggo sampeyan. Sampeyan bakal langsung menawa pengiriman notifikasi www.thisisblythe.com saka panggunaan ora sah tembung sandi utawa identifikasi utawa nerbitake liyane utawa kaancam bakal punah, nerbitake keamanan iki jeneng kang.