Minangka katon ing Forbes, BBC & The Guardian Deleng uga GRATIS ONGKIR!
Kita dikirim ing saindenging jagad. Tuku saiki!
3000 + Blythe Products

Blythe Doll Art

Neo Blythe Joanna Gentiana StandingA genre sing lagi wae ditepakake ing boneka donya lan koleksi boneka diwiwiti maneh boneka, bagean sing akeh Blythe boneka seni. Sanajan jeneng kasebut bisa menehi aura mistik utawa rohani, boneka sing dilahirake maneh diarani dilahirake maneh amarga cara digawe. Boneka iki minangka apa sing sampeyan bisa ngrujuk minangka banget nyata. Iki digawe saka vinyl. Padha miwiti urip minangka kabeh dolls normal, nanging ing sadawane dalan padha dijupuk loro, Piece dening Piece banjur reassembled maneh. Mulane tembung 'reborn' wis khusus digunakake kanggo boneka kaya kuwi. Iki boneka sing digawe sawise jam karya hard digabungake karo skill sange. Mulane, boneka iki uga ditemokake dening akeh wong.

Kesabaran lan tenaga kerja keras ditetepake kanggo nggawe boneka kasebut, supaya bisa dadi bagian saka seni boneka Blythe. Rincian lan spesifikasi ditrapake banget supaya akun boneka iki bisa ditampilake kanthi cara kaya kaya.

Hasile gaweyan kanggo buruh amarga yen katon ing boneka iki ora bakal ana keraguan babagan kaendahan potong ing tangan sampeyan. Karya seni iki ora mung dolanan kanggo bocah-bocah. Iki minangka bageyan elegan sing digawe kanthi ati-ati kanggo njaga rasa estetis manungsa. Kelahiran ulang iku bener lan dihitung. Saben langkah ditindakake kanthi apik supaya seniman sing nggarap boneka kasebut wiwit metu karo boneka normal kanggo alon-alon nggawe boneka bayi sing kaya ngono.

Langkah pisanan ing proses kelahiran maneh ngeculke boneka kabeh cat pabrik lan rambut. Kabeh jejak cat lan lim dicabut saka boneka lan boneka ditambang lan diarani kanthi teliti.

Sawise rampung, rambut dijupuk saka boneka. Kanggo menehi boneka basis tenan kanggo rambut uga nggawe katon apik, rambut disegel saka njero. Sawise rampung, kulit dicet saka njero supaya boneka katon luwih nyata.

Sawise proses pungkasan ing boneka saiki wis siap kanggo seniman sing ngrampungake rambute, biasane, Angora Kid digunakake. Kanggo nggawe boneka sing nyata, rambut disegel saka jero, iki ngidini kanggo nyetel rambut sing banjur dicelup tangan menyang werna tartamtu. Tahap sabanjure yaiku kanggo boneka sing dicet saka jero supaya bisa menehi nada kulit sing katon alami.
Sawise cat wis mati, cat minyak digunakake kanggo nyorot kecerahan kulit sing katon alami. Iki nambahake gagasan realisme liyane babagan boneka kasebut. Eyebrows lan lambe dicet uga.
Ing pungkasan, irung boneka dibukak kanggo nampilake bolongan ing irung saka boneka kaya urip bisa ambegan. Bukaan irung kanthi ati-ati disorot karo ireng felt lan banjur driji sikil lan kuku dicet.

Saiki boneka wis digawe. Kadhangkala seniman nambahake bobot kanggo boneka kasebut supaya luwih nyata. Kabeh geger boneka sing dicampur. Yen wis rampung, seniman kasebut kanthi teliti ngliris vena lan kuping. Kanthi langkah-langkah kasebut kanthi teliti diitung, boneka kuwi digawe.

© Copyright 2019. All Rights Reserved

Iki Blythe
Blythe
BLYTHE. Pembuat #1 Blythe ing donya lan penjual wiwit 1996. Jelajahi kita Products saiki.

Status Protection DMCA.com

Wadhah karanjang

×