Minangka katon ing Forbes, BBC & The Guardian Deleng uga GRATIS ONGKIR!
Kita dikirim ing saindenging jagad. Tuku saiki!
3000 + Blythe Products

Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi:

Kebijakan privasi kanggo situs web boneka kanggo situs webThanks kanggo ngunjungi kebijakan privasi kita. Iki Blythe ("Blythe Dolls Kanggo Sale") Ngoperasikake ThisIsBlythe.com lan bisa operate situs web liyane. Iki minangka kebijakan Blythe kanggo ngormati privasi sampeyan babagan informasi sing bisa kita kumpul nalika ngoperasikake situs web kita.

Pengunjung Website

Kaya para operator situs web, Iki Blythe ngumpulake informasi non-pribadi sing ngidhentifikasi jenis sing browser web lan server biasane nggawe, kayata jinis browser, preferensi basa, situs sing dirujuk, lan tanggal lan wektu saben panyuwunan pengunjung. Iki minangka tujuan Blythe ngempalaken informasi sing ora identikake dhewe kanggo luwih ngerti carane pengunjung Blythe nggunakake situs web. Saka wektu kanggo wektu, Iki Blythe bisa nerbitake informasi non-pribadi sing ngenali babagan agregat, contone, kanthi nerbitake laporan babagan tren ing panggunaan situs web kasebut.

Iki Blythe uga nglumpukake informasi sing bisa nggawe identitas wong kayata alamat Internet Protocol (IP) kanggo pangguna sing wis mlebu lan pangguna sing ninggalake komentar ing blog / situs IkiIki. Iki Blythe mung ngandhakake pangguna ing alamat IP user lan commenter ing kahanan sing padha lan nggunakake informasi sing identikake pribadine kaya sing dijelasake ing ngisor iki, kajaba alamat IP alamat lan alamat email sing katon lan diwiwiti kanggo pangurus blog / situs ing ngendi Komentar wis ditinggal.

Gathering of Information-Identifying Personally

Pinten tartamtu kanggo situs Iki Blythe milih milih interaksi karo Iki Blythe kanthi cara sing mbutuhake Iki Blythe kanggo ngumpulake informasi sing ngenali pribadi. Jumlah lan jenis informasi sing disimpulake dening Blythe iki gumantung saka sifat interaksi kasebut. Contone, kita nyuwun pengunjung sing mlebu ing IkiIsBlythe.com kanggo menehi jeneng panganggo lan alamat email. Wong-wong sing melu transaksi karo Iki Blythe dijaluk nyedhiyakake informasi tambahan, kalebu perlu informasi pribadi lan finansial sing dibutuhake kanggo ngolah transaksi kasebut. Ing saben cilik, Iki Blythe ngumpulake informasi kasebut mung kaya perlu utawa cocok kanggo nepaki tujuan interaksi pengunjung karo Iki Blythe. Iki Blythe ora nyampekno informasi sing identik pribadi kajaba diterangake ing ngisor iki. Lan pengunjung bisa uga ora gelem nyuplai informasi sing ngenali pribadi, kanthi cathetan sing bisa nyegah supaya ora nglakoni aktivitas sing gegandhengan karo situs web.

Aggregated Statistics

Iki Blythe bisa ngumpulake statistik babagan prilaku pengunjung menyang situs web. Iki Blythe bisa nampilake informasi iki sacara umum utawa nyedhiyakake marang wong liya. Nanging, Iki Blythe ora nyampekno informasi sing identifikasi wong liya saka sing kasebut ing ngisor iki.

Perlindhungan Informasi tartamtu-Ngenali

Iki Blythe ngandhakake informasi sing potensial ngenali pribadi lan ngenali pribadi mung kanggo karyawan, kontraktor, lan organisasi afiliasi sing (i) kudu ngerti informasi kasebut kanggo proses kasebut ing jenenge Blythe utawa kanggo nyedhiyani layanan sing kasedhiya ing Iki Situs web Blythe, lan (ii) sing sarujuk ora nyampekna marang wong liya. Sawetara karyawan, kontraktor, lan organisasi afiliasi bisa uga ana ing njaba negara sampeyan; kanthi nganggo situs web Iki Blythe, sampeyan setuju kanggo ngirim informasi kasebut marang wong-wong mau. Iki Blythe ora bakal nyewa utawa ngedol informasi sing identitas pribadi lan ngenali pribadi kanggo sapa wae. Liyane saka para karyawan, kontraktor, lan organisasi afiliasi, kaya sing kasebut ing ndhuwur, Iki Blythe mènèhi informasi pribadine sing ngenali lan ngenali pribadi mung minangka respon marang dhuwit, dhuwit pengadilan utawa panjaluk pemerintah liyane, utawa nalika Iki Blythe percaya kanthi becik pracaya yen pambocoran kudu cukup kanggo nglindhungi properti utawa hak Iki Blythe, pihak katelu utawa umum umum. Yen sampeyan pangguna pangguna ing situs web Iki Blythe lan wis diwenehi alamat email sampeyan, Iki Blythe sok-sok ngirim sampeyan ngirim email kanggo menehi sampeyan babagan fitur-fitur anyar, njaluk saran, utawa mung nggawe sampeyan anyar karo apa sing lagi dilakoni karo Iki Blythe lan produk kita. Yen sampeyan ngirimake panjalukan (umpamane liwat email utawa liwat salah sijine mekanisme umpan balik kita), kita duwe hak nerbitake supaya bisa njlentrehake utawa nanggapi panjalukmu utawa kanggo mbantu kita ndhukung pangguna liyane. Iki Blythe njupuk kabeh tindakan sing perlu ditrapake kanggo nglindhungi akses, panggunaan, alterasi utawa karusakan sing ora sah, sing ngenalake informasi pribadi lan ngenali pribadi.

Cookies

A cookie minangka senar informasi sing nyimpen situs web ing komputer pangunjung, lan manawa browser menehi situs web saben wektu pengunjung ngasilake. Iki Blythe nggunakake cookie kanggo bantuan Iki Blythe ngenali lan track pengunjung, panggunaan situs iki Blythe, lan situs web akses pilihan. Iki Pengunjung Blythe sing ora pengin duwe cookie sing diselehake ing komputer ngirim nyetel browser supaya nolak cookie sadurunge nggunakake situs web Iki situs Blythe Company, karo kelemahan fitur tartamtu situs web Iki Is Blythe Company ora bisa dienggo kanthi tanpa bantuan cookie.

Transfer Bisnis

Yen Iki Blythe, utamane kabeh aset, diduweni, utawa ing acara sing ora mungkin yen Iki Blythe dadi metu saka bisnis utawa entuk bangkrut, informasi pangguna bakal dadi salah siji aset sing ditransfer utawa diduweni dening pihak katelu. Sampeyan ngakoni yen transfer kasebut bisa kedadeyan, lan manawa panuku saka Iki Blythe bisa terus nggunakake informasi pribadhi minangka kasebut ing kebijakan iki.

Ads

Iklan sing muncul ing situs web apa wae bisa dikirim menyang pangguna dening mitra iklan, sing bisa nggawe cookie. Cookie iki ngidini server iklan ngenali komputer saben wektu ngirim iklan online kanggo ngumpulake informasi babagan sampeyan utawa wong sing nggunakake komputer. Informasi iki ngidini jaringan ad, antara liya, ngirim iklan sing ditargetake sing bakal dipercaya bakal dadi paling sampeyan. Kebijakan Privasi Iki kalebu panggunaan cookies dening This Is Blythe lan ora nutupi panggunaan cookie dening pengiklan apa wae.

Owahan Kebijakan Privasi

Senadyan owah-owahan sing paling gedhé cenderung dadi cilik, Iki Blythe bisa ngganti Kebijakan Privasi saka wektu ke wektu, lan ing kawicaksanan tunggal Iki. Iki Blythe nyurung pengunjung supaya kerep mriksa kaca iki kanggo owah-owahan marang Kebijakan Privasi. Yen sampeyan duwe akun ThisIsBlythe.com, sampeyan uga bisa nampa tandha tandha babagan owah-owahan kasebut. Panggunaan terus saka situs iki sawisé owah-owahan ing Kebijakan Privasi iki bakal dadi akseptasi kanggo owah-owahan kasebut.

© Copyright 2019. All Rights Reserved

Iki Blythe
Blythe
BLYTHE. Pembuat #1 Blythe ing donya lan penjual wiwit 1996. Jelajahi kita Products saiki.

Status Protection DMCA.com

Wadhah karanjang

×