Petite Blythe

Petite Blythe 1Petite Blythe cilik dibandhingake karo Blythe normal. Amarga keturunan 4 dhuwur (10 cm), nduweni awak sing bengkok lan kelopak mata sing bisa obah. Nanging, ana versi anyar saka Petite Blythe kasedhiya ing pasar.

Rega beda-beda kanggo Petite Blythe boneka. Rega ritel kanggo boneka Petite normal yaiku udakara USD $ 60 munggah $ USD dolar 3000 kanggo edisi winates Petite Blythe.

Kaya kabeh produk vintage, kebutuhan kanggo boneka Blythe lawas, utamane Petite Blythe luwih kaya dibandhingake karo sing anyar. Kolektor bakal nindakake apa wae kanggo njaluk boneka sing dikarepake. Boneka iki bisa didol kanthi rega jutaan dolar kanggo Kenner asli lan dhuwit 1000 kanggo edisi pertama boneka Neo saka Takara.

Ing taun 1972, Kenner tanggung jawab kanggo ngeculake versi 4 boneka ing Amerika Serikat. Versi iki kalebu:
• A rambut coklat karo poni
• pirang bagian tengah
• rikma abrit kanthi poni
• brunette peteng karo pucuk sing luwih enom.

Kajaba iku, ana macem-macem pakaian 12 sing dirilis bebarengan karo boneka kasebut. Petite Blythe uga ana ing wektu kuwi. Salajengipun, papat wig uga dirilis ing pasaran ing sadawane boneka supaya maneka warna bisa ditampa kanthi boneka. Ing Jepang, boneka uga dirilis. Jeneng kasebut ing ngisor iki yaiku Ai Ai Chan. Wiwit saka taun 2001, Takara wiwit ngetokake boneka Blythe secara periodik.

Iki kalebu ora mung Petite Blythe nanging uga boneka normal. Nanging, versi anyar boneka kasebut dirilis saben sasi. Versi 130 sing kira-kira wis dirilis nganti saiki ing ukuran Neo saka 2001 nganti 2009, lan sekitar versi-versi 280 sing wis dirilis ing wilayah Petite Blythe. Versi anyar boneka Petite Blythe duwe kelopak mata lan awak sing bisa ditarik kaya sing kasebut sadurunge. Nanging, boneka-boneka ukuran sing ukurane gedhe-gedhe, beda-beda sajrone wekdal dibebasake. Rilis awal ing taun 2002, badan Liccadoll digunakake. Nanging, tektur saka permukaan boneka iki rada mengkilap. Ing taun 2006, pasuryan anyar diwiwiti sing katon luwih kaya Kenner amarga mata luwih akeh. Ing 2009 ana peluncuran anyar sing nduweni tekstur matte bebarengan karo bolongan mata sing cilik.

Supaya aku takon sampeyan pitakonan iki ing pungkasan. Apa sampeyan arep tuku boneka cilik utawa boneka ukuran biasa (12 ")? Boneka cilik ana ing USD $ 60 lan kisaran munggah, kaya wis kasebut sadurunge. Boneka reguler ukurané ing USD $ 100, USD $ 150 lan harga cendhak luwih dhuwur tinimbang umur boneka lan nomer sing kasedhiya ing pasar. Nanging, yen sampeyan dadi pelanggan anyar Blythe, sampeyan ora bisa langsung mbedakake antarane sing normal lan Petite Blythe. Bukak lan nelusuri genre sing beda kanggo ngakoni produk sadurunge sampeyan entuk tangan. Lan nalika sampeyan nindakake, mung elinga yen sampeyan ora mung pemilik boneka. Sampeyan pemilik saka Petite Blythe!

tuku Cilik Blythe boneka saiki.

Langganan daftar kanggo menang Blythe!

* nuduhake dibutuhake

Wadhah karanjang

×