Minangka katon ing Forbes, BBC & The Guardian Deleng uga GRATIS ONGKIR!
Kita dikirim ing saindenging jagad. Tuku saiki!
3000 + Blythe Products

Shipping & Delivery

SHIPPING lan pangiriman

Kita bangga nawakake layanan pengiriman internasional sing saiki dioperasikake ing negara lan pulo 200 ing saindenging donya. Ora ono liyane kanggo kita saka nggawa pelanggan kita nilai lan layanan gedhe. Kita bakal terus tuwuh kanggo nyukupi kabutuhan kabeh pelanggan, ngirimake layanan ngluwihi kabeh pangarepan ing ngendi wae ing donya.

Apa kapal paket?

Paket saka gudang kita ing Kanada, Amerika Serikat, Singapura, Jepang utawa China bakal dikirim dening ePacket utawa EMS gumantung saka bobot lan ukuran prodhuk. Paket dikirim saka US Warehouse dikirim liwat USPS.

Kowe kapal donya?

Ya. Kita nyedhiyani pengiriman gratis menyang negara 200 ing saindenging jagad.

Apa bab adat?

Kita mbayar biaya khusus, pengiriman lan penanganan supaya sampeyan bisa mung seneng produk Blythe.

Suwene ora kapal njupuk?

wektu Shipping beda-beda gumantung lokasi. Iki prakiraan kita:

Lokasi * Kira-kira Shipping Wektu
Amerika Serikat dina 10-20 Business
Canada, Europe dina 10-20 Business
Australia, Selandia Anyar dina 10-30 Business
Tengah & Amérika Kidul dina 15-30 Business
Asia dina 10-20 Business
Afrika dina 15-45 Business

* Iki ora kalebu 2-5 wektu Processing dina kita.

Aja nyedhiyani informasi nelusuri?

Ya, sampeyan bakal nampa email sing ngemot informasi pelacakan kanthi otomatis sakwise kapal pesenan. Iku njamin manawa pesanan sampeyan kapal ing limang dina, mulane sampeyan ora perlu kuwatir babagan status pangolahan kita. Sampeyan bisa nambah $ 1.99 ing checkout kanggo pangolahan sing luwih cepet yen sampeyan seneng pengiriman luwih cepet. Yen sampeyan durung nampa info nglacak ing dina 5, ninggalake pesen liwat obrolan ing situs web kita lan kita bakal njaluk maneh informasi pengiriman.

ranging ngandika "ora resmi wis ana ing wayahe".

Kanggo sawetara perusahaan pelayaran, butuh bisnis 2-5 kanggo informasi pelacakan kanggo dianyari ing sistem. Iku paling kamungkinan paket sampeyan isih ing transit. Yen pesenan diselehake luwih saka 5 dina bisnis kepungkur lan isih ana informasi babagan nomer pelacakan, hubungi kita.

Bakal item sandi waé sing bisa dikirim ing siji paket?

Kanthi sistem logistik sing anyar, mayoritas pelanggan bakal nampa item kasebut sajrone paket.

Yen sampeyan pesen a boneka khas Blythe bebarengan liyane Tuku Blythe ing situs web kita, sampeyan bakal nampa paket 2 wiwit pabrik boneka sing didaftarake dikirim boneka adat saka sak ndonya.

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, hubungi kita lan kita aja paling kita kanggo mbantu metu.

REFUNDS & RETURNS POLICY

pembatalan supaya

Kabeh pesenan bisa dibatalake nganti dikirim. Yen pesenan sampeyan wis dibayar lan sampeyan kudu nggawe owah-owahan utawa mbatalake urutan, sampeyan kudu ngontak kita ing jam 12. Sawise proses packaging lan pengiriman wis diwiwiti, ora bisa dibatalake maneh.

pembayaran maneh

kepuasan prioritas #1 kita. Mulane, yen ngene kaya mbalekaken sampeyan bisa njaluk siji ora ketompo alesan.

Yèn panjenengan ora nampa produk ing wektu sing dijanjeni (45 dina ora kalebu dina 2-5 Processing) sampeyan bisa njaluk mbalekaken utawa reshipment.

Yen sampeyan nampa item salah sampeyan bisa njaluk mbalekaken utawa reshipment a.

Yen sampeyan ora pengin produk sampeyan sing ditampa, sampeyan bisa njaluk mbalekake nanging sampeyan kudu ngasilake item ing biaya sampeyan lan item kudu dienggo lan kothak ora mbukak.

  • Pesenan durung teka amarga faktor ing kontrol (IE nyediakake kiriman salah)
  • Pesenan durung teka amarga kahanan ngédap njaba kontrol Blythe Doll (IE ora ngankat dening adat, telat dening bilai alam).
  • ngédap kahanan liyane njaba kontrol www.thisisblythe.com

* Sampeyan bisa ngirim panjalukan bali dina 15 sawise periode dijamin kanggo pangiriman (45 dina) wis kadaluwarsa. Sampeyan bisa nindakake kanthi ngirim pesen Contact Us Kaca

Yen disetujoni kanggo mbalekaken, banjur mbalekaken bakal diproses, lan kredit bakal kanthi otomatis Applied kanggo kertu kredit utawa cara sing asli pembayaran, ing dina 35.

Exchanges

Saiki kita ora menehi ijol-ijolan amergo rega murah.

Mangga kindly ora ngirim tuku maneh kanggo kita kajaba kita ngidini sampeyan nindakake.

Negara Ekspor sing kasedhiya

ThisIsBlythe.com ngadheake boneka Blythe lan aksesoris Blythe internasional. Kasedhiya Blythe garis, Tarif pangiriman Blythe, lan biaya beda-beda gumantung alamat layang kanggo pesanan sampeyan. Nanging, ora ana biaya sing didhelikake utawa ora kaduga ing situs web kita.

Update: Gratis pengiriman kabeh pesenan kanggo wektu winates. Ora ana minimal. Duty Paid.

peta benua pangiriman blythe

Mayoritas item ing katalog produk ThisIsBlythe bisa dikirim menyang negara 100. Iki kalebu:

Afrika lan Timur Tengah

Bahrain Jordan Nigeria Saudi Arabia
Mesir Kenya Oman Afrika Kidul
Israel Kuwait Qatar Uni Emirat Arab
Ghana Maroko Mauritius Namibia
Reunion Tanzania Mayotte Zimbabwe

Amérika

Bermuda Kolombia Mexico Uruguay
Brazil Costa Rica Panama Venezuela
Canada Ecuador Peru Bolivia
Chile Guadeloupe Trinidad lan Tobago Barbados
Micronesia Guyana Prancis Jamaika Saint Martin
Martinique Amerika Serikat

Asia lan Pasifik

Australia Indonesia Malaysia Korea Kidul
China Japan New Zealand Taiwan
Hong Kong Kazakhstan Philippines Thailand
India Macao Singapore Caledonia New
Fiji Cambodia Sri Lanka Kepulauan Marshall
Palau

Eropah

Austria Jerman luxembourg Serbia
Belgium Yunani Malta Slowakia
Bulgaria Hungary Monaco Slovenia
Siprus Iceland Walanda Spanyol
Czech Republic Ireland Norway Swedia
Denmark Italia Poland Swiss
Estonia Latvia Portugal Turkey
Finland Liechtenstein Romania Inggris
France Lithuania Rusia Saint Barthélemy
Andorra Albania Bosnia Herzegovina Gibraltar
Croatia San Marino Vatikan

Catetan:

  • Paket sampeyan ora bakal tundhuk biaya bea cukai lan bea impor negara kasebut supaya kapal pesenan sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, menyang Biaya Impor.
© Copyright 2019. All Rights Reserved

Iki Blythe
Blythe
BLYTHE. Pembuat #1 Blythe ing donya lan penjual wiwit 1996. Jelajahi kita Products saiki.

Status Protection DMCA.com

Wadhah karanjang

×