Shipping & Delivery

Janji Pengiriman Blythe Gratis

Pangiriman & Pangiriman 1We are bangga kanggo nawarake pengiriman internasional gratis layanan sing saiki digunakake ing luwih saka 200 negara lan pulo ing saindenging jagad. Ora ana tegese luwih akeh kanggo kita saka nggawa pelanggan lan layanan sing apik. Kita bakal terus tuwuh kanggo nyukupi kebutuhan kabeh pelanggan, ngirim layanan ngluwihi kabeh harapan ing saindenging jagad.

Apa kapal paket?

Paket saka gudang kita ing Kanada, Amerika Serikat, Rusia, Singapura, Jepang utawa China bakal dikirim dening ePacket utawa EMS gumantung saka bobot lan ukuran produk. Paket sing dikirimake saka gudang AS dikirim menyang USPS.

Kowe kapal donya?

Ya. Kita nyedhiyani pengiriman gratis menyang negara 200 ing saindenging jagad.

Apa bab adat?

Kita mbayar biaya khusus, pengiriman lan penanganan supaya sampeyan bisa mung seneng produk Blythe.

Suwene ora kapal njupuk?

wektu Shipping beda-beda gumantung lokasi. Iki prakiraan kita:

Lokasi * Kira-kira Shipping Wektu
Amerika Serikat dina 10-20 Business
Canada, Europe dina 10-20 Business
Australia, Selandia Anyar dina 10-30 Business
Tengah & Amérika Kidul dina 15-30 Business
Asia dina 10-20 Business
Afrika dina 15-45 Business

* Iki ora kalebu 2-5 wektu Processing dina kita.

Aja nyedhiyani informasi nelusuri?

Ya, sampeyan bakal nampa email sing ngemot informasi pelacakan kanthi otomatis yen pesenan dikirim. Iki njamin manawa kapal pesenan sajrone limang dina, mula sampeyan ora kudu kuwatir babagan status pangolahan. Yen sampeyan durung nampa informasi pelacakan sajrone 5 dina, tinggal pesen liwat obrolan ing situs web kita lan bakal menehi informasi informasi pangiriman.

ranging ngandika "ora resmi wis ana ing wayahe".

Kanggo sawetara perusahaan pengiriman, mbutuhake 2-5 dina bisnis kanggo informasi pelacakan kanggo nganyari sistem. Mesthine paket sampeyan isih ana ing transit. Yen pesenan sampeyan diselehake luwih saka 5 bisnis dina kepungkur lan isih ora ana informasi babagan nomer pelacakan sampeyan, hubungi kita.

Bakal item sandi waé sing bisa dikirim ing siji paket?

Kanthi sistem logistik sing wis anyar, mayoritas pelanggan bakal nampa barang ing siji paket.

Yen sampeyan pesen a boneka khas Blythe bebarengan liyane Tuku Blythe ing situs web kita, sampeyan bakal nampa paket 2 wiwit pabrik boneka sing didaftarake dikirim boneka adat saka sak ndonya.

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, hubungi kita lan kita aja paling kita kanggo mbantu metu.

REFUNDS & RETURNS POLICY

pembatalan supaya

Kabeh pesenan bisa dibatalake nganti dikirim yen ora nganti jam sawise diselehake pesenan. Yen pesenan sampeyan wis mbayar lan sampeyan kudu nggawe pangowahan utawa mbatalake pesenan, sampeyan kudu hubungi kita ing jam sing padha karo pesenan. Sawise proses kemasan lan pengiriman wis diwiwiti, mula ora bisa dibatalake.

pembayaran maneh

kepuasan prioritas #1 kita. Mulane, yen ngene kaya mbalekaken sampeyan bisa njaluk siji ora ketompo alesan.

Kesehatan lan safety sampeyan penting kanggo kita. Pramila, kita ora ndaur maneh bagean boneka - kita nggunakake kabeh bagean anyar kanthi nggunakake alat industri kelas dhuwur. Sampeyan nampa produk Blythe sing anyar kanthi merek.

Yèn panjenengan ora nampa produk ing wektu sing dijamin (45 dina ora kalebu pangolahan 2-5 dina) sampeyan bisa njaluk mbalekaken utawa mbayar maneh.

Yen sampeyan nampa item salah sampeyan bisa njaluk mbalekaken utawa reshipment a.

Yen sampeyan ora pengin produk sampeyan sing ditampa, sampeyan bisa njaluk mbalekake nanging sampeyan kudu ngasilake item ing biaya sampeyan lan item kudu dienggo lan kothak ora mbukak.

* Sampeyan bisa ngirim panjalukan bali dina 15 sawise periode dijamin kanggo pangiriman (45 dina) wis kadaluwarsa. Sampeyan bisa nindakake kanthi ngirim pesen Contact Us kaca.

Yen disetujoni kanggo mbalekaken, banjur mbalekaken bakal diproses, lan kredit bakal kanthi otomatis Applied kanggo kertu kredit utawa cara sing asli pembayaran, ing dina 35.

Mangga kita Privasi mbalekaken kanggo opsi liyane.

Exchanges

Saiki ora nawarake ijol-ijolan diwenehi rega murah.

Mangga kindly ora ngirim tuku maneh kanggo kita kajaba kita ngidini sampeyan nindakake.

Negara Ekspor sing kasedhiya

ThisIsBlythe.com ngirim boneka Blythe lan aksesoris Blythe internasional. Garis transportasi Blythe sing kasedhiya, tarif pengiriman Blythe, lan beya beda-beda gumantung karo alamat pangiriman kanggo pesenan sampeyan. Nanging, ora ana biaya sing didhelikake utawa ora dikarepake ing situs web kita.

Update: Gratis pengiriman kabeh pesenan kanggo wektu winates. Ora ana minimal. Duty Paid.

peta benua pangiriman blythe

Mayoritas item ing katalog produk ThisIsBlythe bisa dikirim menyang negara 100. Iki kalebu:

Afrika lan Timur Tengah

Bahrain Jordan Nigeria Saudi Arabia
Mesir Kenya Oman Afrika Kidul
Israel Kuwait Qatar Uni Emirat Arab
Ghana Maroko Mauritius Namibia
Reunion Tanzania Mayotte Zimbabwe

Amérika

Bermuda Kolombia Mexico Uruguay
Brazil Costa Rica Panama Venezuela
Canada Ecuador Peru Bolivia
Chile Guadeloupe Trinidad lan Tobago Barbados
Micronesia Guyana Prancis Jamaika Saint Martin
Martinique Amerika Serikat

Asia lan Pasifik

Australia Indonesia Malaysia Korea Kidul
China Japan New Zealand Taiwan
Hong Kong Kazakhstan Philippines Thailand
India Macao Singapore Caledonia New
Fiji Cambodia Sri Lanka Kepulauan Marshall
Palau

Eropah

Austria Jerman luxembourg Serbia
Belgium Yunani Malta Slowakia
Bulgaria Hungary Monaco Slovenia
Siprus Iceland Walanda Spanyol
Czech Republic Ireland Norway Swedia
Denmark Italia Poland Swiss
Estonia Latvia Portugal Turkey
Finland Liechtenstein Romania Inggris
France Lithuania Rusia Saint Barthélemy
Andorra Albania Bosnia Herzegovina Gibraltar
Croatia San Marino Vatikan

Catetan:

  • Paket sampeyan ora bakal tundhuk biaya bea cukai lan bea impor negara kasebut supaya kapal pesenan sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, menyang Biaya Impor.

Wadhah karanjang

×