Protection Buyer

Njaga Blythe Purchase saka Klik kanggo Pangiriman

Welcome kanggo IkiIsBlythe Protection Buyer

Kita pengin sampeyan nyimpen Blythe Dolls kanthi percaya diri. Mulane kita nyedhiyani njamin sing mesthine sampeyan bakal nampa item sampeyan ing wektu lan minangka diterangake.

Apa jaminan sing bisa aku njaluk?

Saben uwong sing duweni toko Blythe Dolls lan Blythe Accessories on ThisIsBlythe nampi pituduh ing ngisor iki:

mbalekaken Full
yen sampeyan ora nampa pesanan sampeyan

Sampeyan bakal entuk bayaran maneh yen pesenan ora teka ing delivery wektu.

Full utawa Partial Refund
yen item ora diterangake

Yen item sampeyan beda banget karo katrangan produk, sampeyan bisa A: Bali maneh lan njaluk mbalekaken lengkap, utawa
B: Entuk mbalekaken sebagean lan tetep barang.

Carane nggawe Panentu Protection Protection?

Yen pesenan sampeyan durung tekan ing wektu sing dijanjekake, utawa ora kaya sing diterangake - hubungi kita. Kita seneng ngatasi masalah apa wae. Elinga yen ThisIsBlythe.com ora bisa tanggung jawab kanggo tuku boneka Blythe sing ora puas digawe saka situs web. Uga elinga yen amarga kondhisi unik lan alam OOAKS, penjualan boneka Blythe khusus kita pungkasan - ora mbalekaken & ora bakal ngasilake maneh. Iki Blythe ora nampa pembatalan utawa bali kanggo barang sing adol. Kita uga ora nampa panjalukan kanggo mbatalake pesenan sing digawe luwih saka jam kepungkur. Nyuwun sewu toko kanthi kapercayan saiki.

Wadhah karanjang

×