Minangka katon ing Forbes, BBC & The Guardian Deleng uga GRATIS ONGKIR!
Kita dikirim ing saindenging jagad. Tuku saiki!
3000 + Blythe Products

Protection Buyer

Njaga Blythe Purchase saka Klik kanggo Pangiriman

Welcome kanggo IkiIsBlythe Protection Buyer

Kita pengin sampeyan nyimpen Blythe Dolls kanthi percaya diri. Mulane kita nyedhiyani njamin sing mesthine sampeyan bakal nampa item sampeyan ing wektu lan minangka diterangake.

Apa jaminan sing bisa aku njaluk?

Saben uwong sing duweni toko Blythe Dolls lan Blythe Accessories on ThisIsBlythe nampi pituduh ing ngisor iki:

mbalekaken Full
yen sampeyan ora nampa pesanan sampeyan

Sampeyan bakal entuk bayaran maneh yen pesenan ora teka ing delivery wektu.

Full utawa Partial Refund
yen item ora diterangake

Yen item iku beda Ngartekno saka gambaran produk, sampeyan bisa A: Wangsul lan njaluk mbalekaken lengkap, utawa B: Njaluk mbalekaken sebagean lan tetep item.

Penjual uga bisa menehi jaminan tambahan kanggo produk:

  • Pulih Domestik

    Produk sing ditemokake ing kawicaksanan bali bisa dibalurake domestik, anggere ora dienggo lan ing kemasan asli.

Carane nggawe Panentu Protection Protection?

Yen pesenan ora teka ing wektu sing dijanjikake, utawa ora diterangake - hubungi kita. Kita seneng kanthi cepet ngrampungake masalah. Wigati dicathet menawa ThisIsBlythe.com ora bisa nyekel tanggung jawab marang samubarang tumbas boneka Blythe sing digawe saka situs web kita. Uga mangga diwenehi tandha manawa amarga kondisi unik lan sifat OOAKS, dodolan boneka Blythe kustom kita final - ora ngasilake maneh lan ora ditampa maneh. Mangga toko kanthi kapercayan saiki.

© Copyright 2019. All Rights Reserved

Iki Blythe
Blythe
BLYTHE. Pembuat #1 Blythe ing donya lan penjual wiwit 1996. Jelajahi kita Products saiki.

Status Protection DMCA.com

Wadhah karanjang

×