Neo Blythe Doll

Neo Blythe Gracey Chantilly StandingBlythe iki bener ditemokake dening Allison Katzman, desainer misuwur, ing taun 1972 ing Marvin Glass and Associates. Iki didol ing Amerika Serikat dening perusahaan dolanan Kenner. Boneka-boneka kasebut ora persis nalika ditemtokake, amarga masyarakat ora nemokake apa-apa sing luar biasa. Umumé, Nanging; sawetara 27 taun mengko ketemu wong apik tenan! Konon boneka kasebut dipodelake sawise lukisan Margaret Keane. Fitur paling khas boneka yaiku mata dheweke sing werna berubah nalika sampeyan ngetik senar sing dipasang ing bagian mburi kepala boneka.

Ing taun 2001, mbokmenawa cukup adoh ing dalan, Hasbro, dolanan multinasional, lan perusahaan papan, uga merek dagang lan pemilik lisensi sing menehi wewenang marang Takara saka Jepang kanggo ngasilake edisi anyar Blythe, sing bakal dikenal minangka Neo Blythe Doll. Titik ganti nalika Blythe digunakake ing kampanye iklan ing televisi. Kampanye iki dipigunakaké déning Parco lan minangka hit, massive lan cepet. Versi boneka saiki mulai saka 60 USD kanggo versi Ashton Drake, menyang 400 USD sing mengejarke kanggo edition terbatas Takara Neo Blythe.

Wiwit ing 2001 ing Takara wis tanggung jawab kanggo mbabarake boneka Blythe sing anyar. Peluncuran kasebut dadi periodik karo saben release anyar sing dilakoni saben sasi taun. Pancen, jumlah total 130 saka Takara Blythe wis dirilis nganti saiki ing pasar ing Neo Blythe Doll ukuran wiwit 2001 nganti 2009. Kajaba iku, ana total rilis 280 saka Neo Blythe Doll. Awak saka boneka ukuran sakabèhané gumantung ing wektu pamindhahan. Awal rilis ing 2002-2003 digunakake awak saka Liccadoll.

Awal "boneka Neo Blythe" uga nduweni tekstur permukaan sing nggilap. Ing 2006 ana cetakan pasuryan sing anyar sing diidhari kanggo ndeleng luwih kaya Kenner, kalebu mata rada akeh. Ing 2009 jamur liyane sing anyar dicithak kanthi tekstur matte lan bolongan mata sing cilik. Nanging, boneka-boneka sing ukurane gedhe-gedhe, beda-beda sajroning wektu sing padha dirilis nganti cukup. Ing rilis awal taun 2002, awak Liccadoll digunakake. Nanging, tektur saka permukaan boneka iki rada mengkilap. Ing taun 2006, pasuryan anyar diwiwiti sing katon luwih kaya Kenner amarga mata luwih akeh. Ing 2009 ana peluncuran anyar sing nduweni tekstur matte bebarengan karo bolongan mata sing cilik.

Wiwit 2001, Takara wis kerja terus-terusan Neo Blythe Dolls luwih populer. Lan karya-karya sing wigati durung suwe banget. Neo Blythe Doll yaiku salah sawijine pedagang paling gedhe ing industri boneka. Amerika Serikat lan Kanada tuku jumlah gedhe saben taun. Kolektor saka sak ndonya nyoba ndhelikake tangan minangka pirang-pirang potongan sing unik. Sawise kabeh, iku ora boneka; Iku Blythe ... Nanging ora mung Blythe, iku Neo Blythe!

tuku Neo Blythe Doll saiki.

Langganan daftar kanggo menang Blythe!

* nuduhake dibutuhake

Wadhah karanjang

×