Minangka katon ing Forbes, BBC & The Guardian Deleng uga GRATIS ONGKIR!
Kita dikirim ing saindenging jagad. Tuku saiki!
3000 + Blythe Products

Blythe Doll Eyes

boneka boneka bonekaEyes minangka gerbang kepribadian wong. Padha nuduhake apa sing bener ana ing sajroning wong tanpa menehi apa-apa. Nalika nerangake Blythe eyes doll, kasus iki ora beda karo manungsa. Iki diwenehake akeh banget amarga padha ora mung fitur unik boneka, nanging padha janji yen ora boneka biasa. Iki, para wanita lan wanita, yaiku Blythe.

Tanpa mangu, fitur paling apik ing boneka Blythe yaiku mata boneka Blythe. Perhiasan-perhiasan sing ageng sing ageng, saengga disenengi kanthi apik lan disenengi kanggo menehi tampilan kesucian lan kaendahan. Nanging ora kabeh. Ana senar sing dipasang ing mburi sirah lan yen sampeyan narik mata bener nutup! Banjur sampeyan bisa mbukak maneh. Mangkono sampeyan bisa ngatur nggawe dheweke kedhip lan nggawe dheweke luwih kaya urip! Salajengipun, mripat nengenaken werna lan iris saged pindhah dhateng panggenan sanes. Ing boneka nduweni papat werna lan posisi sing menehi tampilan apik.

Nanging ora kabeh sing bisa dilakoni. Aksesori sing beda-beda sing gampang kasedhiya sing bisa menehi boneka sing katon anyar. Kita duwe sunglasses sing kasedhiya ing pirang-pirang warna. Dandanan kanggo mata uga kasedhiya, kanggo nambah warna kanggo fitur blinking saka boneka. Ana uga anting, sing nggawe boneka ora mung luwih kaya urip nanging uga nambah werna menyang pemikiran sakabèhé yen iki ora boneka, iki Blythe!

Njupuk sunglasses boneka Blythe minangka conto. Nalika boneka nganggo dheweke katon luwih apik lan apik banget. Padha menehi tampilan trendi lan mesthi bakal nguripake mata boneka Blythe liyane! Kaca-kaca kasebut nganggo macem-macem busana utawa tas tangan utawa uga tas. Kacamata sing ana ing pirang-pirang werna sing bisa dipesan kanthi gampang online. Werna werna kasebut beda karo macem-macem gaun lan nambah rempah-rempah kanggo rasa roses saka boneka kasebut.
Minangka boneka Blythe nduweni fitur 'wink', wink dandanan uga gampang kasedhiya.

Werna warna sing beda-beda bakal ditambahake dolanan boneka lan nggawe dheweke katon unik. Menapa malih, punika kasempatan kangge sampeyan nglirwakaken kreativitas lan nggunakake sawetara werna ingkang beda kangge nggawe boneka sampeyan katon kanthi sampurna. Lan nalika sampeyan wis rampung, nggawe boneka kedhip kanggo menehi dheweke katon kaya. Luwih panas aku bisa nambah!

Salajengipun, sampeyan ugi gadhah anting-anting boneka. Kasedhiya ing macem-macem ukuran lan manéka, mènèhi boneka sing katon trendi. Padha nganggo macem-macem gaun lan tas. Sawetara wong malah pengin nggawe sepatu sing padha tuku kudu nganggo anting-anting sajroning cara sing padha ngrampungake!

Ana akeh aksesori saiki sing bakal nambah citra boneka kasebut. Aksesoris iki gampang digandhengake karo gaun, sepatu, sandal lan aksesori liyane uga. Tambahan, aksesoris kasebut ora angel ditemokake amerga internet. Dadi saran kanggo sampeyan bakal nyambung online lan entuk tangan sampeyan ing sawetara perkara sanalika bisa. Sawise sampeyan rampung karo sing banjur banjur bayangan mbukak liar. Sawise kabeh, ora boneka biasa sing ana ing tangan sampeyan, iku Blythe!

© Copyright 2019. All Rights Reserved

Iki Blythe
Blythe
BLYTHE. Pembuat #1 Blythe ing donya lan penjual wiwit 1996. Jelajahi kita Products saiki.

Status Protection DMCA.com

Wadhah karanjang

×