Minangka katon ing Forbes, BBC & The Guardian Deleng uga GRATIS ONGKIR!
Kita dikirim ing saindenging jagad. Tuku saiki!
3000 + Blythe Products

Privasi mbalekaken

MULAI

Kebijakan kita tahan dina 30. Yen dina 30 wis ilang wiwit tuku, sayangé, kita ora bisa menehi dhuwit utawa ijol-ijolan.

Kanggo layak kanggo bali, item sampeyan kudu ora dienggo lan ing kondisi sing padha sing ditampa. Sampeyan uga kudu ing kemasan asli.

Kanggo ngrampungake bali, kita butuh kuitansi utawa bukti tuku.

Ana kahanan tartamtu ing ngendi mung maneh pembayaran sing dikuwiya: (yen ana)
* Sembarang barang sing ora ana ing kondisi asli, rusak utawa ilang bagian amarga ora amarga kesalahan kita.
* Sembarang barang sing bali luwih saka 30 dina sawise dikirim

Kita ora nampa bali kanggo boneka Custom OOAK lan boneka Custom Blythe Premium.

Pembayaran balik (yen ana)

Sawise bali sampeyan ditampa lan dititi priksa, kita bakal ngirim email kanggo ngabari yen kita wis nampa item sing bali. Kita uga bakal menehi katrangan bab persetujuan utawa penolakan saka pengembalian dana.
Yen disetujoni, pengembalian dana maneh bakal diproses, lan kredit bakal diterapake kanthi otomatis ing kertu kredit utawa cara asli, sajrone wektu tartamtu.

Kita ora nampa pembayaran maneh kanggo boneka Custom OOAK lan boneka Custom Blythe Premium.

Panyabahan pungkasan utawa ilang (yen ana)

Yen durung nampa dhuwit, cek maneh akun bank maneh.
Banjur hubungi perusahaan kartu kredit sampeyan, bisa uga ditindakake sawisé pengembalian dana dikirim kanthi resmi.
Sabanjure kontak bank sampeyan. Ana asring sawetara wektu proses sadurunge mbalekaken dikirim.
Yen sampeyan wis rampung kabeh iki lan sampeyan isih durung nampa pembayaran maneh, hubungi kami ing info@thisisblythe.com.

Item Sale (yen ana)

Mung regane rega reguler bisa dibalekake, sayangé barang-barang sing didol ora bisa dibalekake. Kita ora nampa pembatalan kanggo adol barang uga boneka Custom OOAK lan Blythes Custom Custom.

Simpenan (yen ana)

Kita ora ngedol ijol-ijolan.

Yen item ora ditandhani minangka hadiah nalika dituku, utawa panyedhiya hadiah wis dikirim menyang awake dhewe kanggo menehi sampeyan mengko, kita bakal ngirim pengembalian dana menyang panyedhiya hadiah lan dheweke bakal nemokake bab bali.

Shipping

Kanggo ngasilake produk, sampeyan kudu ngontak dhisik dhisik. Banjur, sampeyan bakal diwenehi alamat bali.

Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo mbayar dhewe kapal biaya kanggo bali item sampeyan. Biaya pengiriman ora bisa dikembalikan. Yen sampeyan entuk mbayar mundur, biaya bali kapal bakal dicabut saka mbalek maneh.

Gumantung ing ngendi sampeyan manggon, wektu sing bisa ditindakake kanggo produk sing diowahi kanggo nggayuh panjenengan, bisa beda-beda.

Ngunjungi kita Protection Buyer kaca.

© Copyright 2019. All Rights Reserved

Iki Blythe
Blythe
BLYTHE. Pembuat #1 Blythe ing donya lan penjual wiwit 1996. Jelajahi kita Products saiki.

Status Protection DMCA.com

Wadhah karanjang

×