Privasi mbalekaken

MULAI

Kebijakan kita tahan dina 30. Yen dina 30 wis ilang wiwit tuku, sayangé, kita ora bisa menehi dhuwit utawa ijol-ijolan.

Kanggo entuk kondur, barang sampeyan kudu digunakake lan ing kahanan sing padha ditampa. Sampeyan uga kudu ana ing kemasan asli. Kita ora nampa barang sing adol amarga barang sing rusak.

Kanggo ngrampungake bali, kita butuh kuitansi utawa bukti tuku.

Ana kahanan tartamtu ing ngendi mung maneh pembayaran sing dikuwiya: (yen ana)
* Sembarang barang sing ora ana ing kondisi asli, rusak utawa ilang bagian amarga ora amarga kesalahan kita.
* Sembarang barang sing bali luwih saka 30 dina sawise dikirim

Kita ora nampa bali kanggo boneka Custom OOAK lan boneka Custom Blythe Premium.

Pembayaran balik (yen ana)

Sawise bali sampeyan ditampa lan dititi priksa, kita bakal ngirim email kanggo ngabari yen kita wis nampa item sing bali. Kita uga bakal menehi katrangan bab persetujuan utawa penolakan saka pengembalian dana.
Yen disetujoni, pengembalian dana maneh bakal diproses, lan kredit bakal diterapake kanthi otomatis ing kertu kredit utawa cara asli, sajrone wektu tartamtu.

Kita ora nampa pembayaran maneh kanggo boneka on-sale, boneka Custom OOAK lan boneka Custom Blythe Premium. Wigati dimangerteni Iki Blythe ora nampa pembatalan utawa ngasilake barang sing adol. Wiwit kerja 24/7 ing jam lan miwiti pesenan ngolah pesenan kanthi cepet, kita ora bisa nampa panjaluk kanggo mbatalake pesenan sing digawe luwih saka jam kepungkur.

Panyabahan pungkasan utawa ilang (yen ana)

Yen durung nampa dhuwit, cek maneh akun bank maneh.
Banjur hubungi perusahaan kartu kredit sampeyan, bisa uga ditindakake sawisé pengembalian dana dikirim kanthi resmi.
Sabanjure kontak bank sampeyan. Ana asring sawetara wektu proses sadurunge mbalekaken dikirim.
Yen sampeyan wis rampung kabeh iki lan sampeyan isih durung nampa pembayaran maneh, hubungi kami ing info@thisisblythe.com.

Sale barang

Mung regane rega reguler bisa dibalekake, sayangé barang-barang sing adol ora bisa dibalekake. Kita ora nampa pembatalan kanggo barang sing adol uga boneka Custom OOAK lan Blythes Custom Custom.

Simpenan (yen ana)

Kita ora ngedol ijol-ijolan.

Yen item ora ditandhani minangka hadiah nalika dituku, utawa panyedhiya hadiah wis dikirim menyang awake dhewe kanggo menehi sampeyan mengko, kita bakal ngirim pengembalian dana menyang panyedhiya hadiah lan dheweke bakal nemokake bab bali.

Shipping

Kanggo ngasilake produk, sampeyan kudu ngontak dhisik dhisik. Banjur, sampeyan bakal diwenehi alamat bali.

Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo mbayar dhewe kapal biaya kanggo bali item sampeyan. Biaya pengiriman ora bisa dikembalikan. Yen sampeyan entuk mbayar mundur, biaya bali kapal bakal dicabut saka mbalek maneh.

Gumantung ing ngendi sampeyan manggon, wektu sing bisa ditindakake kanggo produk sing diowahi kanggo nggayuh panjenengan, bisa beda-beda.

Ngunjungi kita Protection Buyer kaca.

Wadhah karanjang

×