Juliet - Boneka Blythe Boneka Pribadi kanthi Pasokan Cute Wajib Katon

US $ 159.99
US $ 266.65
14-29 dina (kapal ing 2 dina bisnis)
Quantity:
ing Simpenan
Gratis pengiriman worldwide
60 Day Returns
View Cart
Checkout sing aman dijamin
Tanggal Tanggal Pangiriman: Setu, Desember 21

Amarga njaluk permintaan sing akeh banget, coba ngidini minggu 2-4 paling ora.

Diasuransiake & Pengiriman Gratis ing saindenging

Nomer pelacak bakal dikirim menyang sampeyan sawise dina pangolahan 3-5.

Tresna utawa Entuk Mbalekaken 100%!

Kita pancen yakin manawa sampeyan bakal tresna produk Blythe iki. Apa yen ora? Cukup bali lan entuk REFUND lengkap! Ora ana pitakon!

Detail produk
item spesifik
Shipping & Payment
FAQs
Babagan awake dhewe
Detail produk
Punika kualitas premium panjenengan boneka khas Blythe didol. Tuku impenmu adat Neo Blythe boneka saiki lan wiwit nampilake - ora kudu ngatur! Kabeh bagéan sing anyar karo keahlian kualitat sing apik, rambut alus sing apik, rambut sing apik, alus, kualitas sing kuat, wajah Blythe, warna mata 4, lan barang gratis sing gratis. Becik kanggo penyusun boneka Blythe, kolektor lan hadiah hadiah. Tuku dhewe hadiah Blythe saiki!

Premium Custom Neo Blythe Doll Details

  • Werna ngontrol mripat 4 kanthi werna (minangka digambarke)
  • 12 inci / 30 cm dhuwur Blythe Doll.
  • Iki Blythe Limited Edition Limited Blythe.
  • Kualitas boneka gabungan kanthi kualitas 19.
  • Desain unik & kuat.
  • Premium abu-abu rambut abu-abu.
  • Rambut rambut abu-abu cendhak abu-abu kanthi poni.
  • Werna cute disain khusus.
  • Ukir lambe.
  • Desain arupa watu sing khas Blythe mata.
  • Ngantuk mata isin.
  • Sandhangan abang Premium.
  • Gaun bebek Gracefull.
  • Sepatu kuning kuning sing elegan.
  • Pasuryan anyar anyar!
  • Sandhangan kalebu!
  • Highly customizable.
  • Sawetara dandanan diterapake.
  • Ditampa dening Johnny Depp.
  • Awet dianggo lan dikamanake kanggo transportasi.
  • Isi paket kalebu hadiah gratis: boneka 1 Blythe, sepotong sandhangan, sepasang sepatu.
  • Gratis Internasional Shipping
  • Kita mbayar adat istiadat, pangiriman lan penanganan - ora ana biaya sing didhelikake.
  • Nganyarke kanggo pangiriman luwih cepet sing kasedhiya. (15 days, International)

4 LUKSANA HEBAT Kanggo tuku saka US:

  • liwat 12,000 Sugeng pelanggan
  • Wong sejati ing tim dhukungan
  • Kanthi bangga nawakake jaminan kepuasan sing mutlak. Prioritas utama kanggo nggawe sampeyan seneng, dadi saben pesenan dilengkapi garansi dhuwit bali 60!
  • 100% Safety & Security Dijamin. Ing www.thisisblythe.com, kita njupuk keamanan lan privasi kanthi serius. Blanja kanthi nggunakake metode pembayaran sing paling populer lan dipercaya ing donya!

Tuku DAFTAR KECEPATAN

Kita saestu percaya dhukungan pelanggan sing paling apik, pramila kita bakal nindakake apa wae sing dibutuhake kanggo mesthekake sampeyan duwe pengalaman tuku positif. Kita nanggepi email ing jam 24 lan mesthi priksa manawa kabeh masalah ditanggung ASAP.

  • Returns Gampang. Kabeh produk wis digawe kanthi garansi dhuwit bali 60. Cukup hubungi kita lan kita bakal mbalekno rega tuku.
  • Tuku Bebas Resiko: Perlindhungan Pembeli kalebu tuku saka klik menyang pangiriman supaya sampeyan bisa nyenengake pengalaman blanja.
  • Jaminan 100% Kepuasan: Yen ana sebab, sampeyan ora wareg karo layanan, Gampang Produk Bali lan Mbalekake Mbayar lengkap bakal diwenehake. Kita mesthi siap menehi solusi sing paling apik!
item spesifik
Jeneng Brand:
TIB ICY
kondisi:
Brand New
dhuwur:
30cm
Item Koleksi:
Blythe Dolls
Nomor Seri Mfg:
KEDJ3875JDSK
Formulir:
1 / 6
baterei:
Ora ana / Ora Ditampa
Tipe awak:
Joint
Customizable:
Ya
Shipping & Payment

Pangiriman lan pangiriman



Kita bangga nawakake layanan pengiriman internasional sing saiki dioperasikake liwat negara lan pulo 200 ing saindhenging donya. Ora ono liyane kanggo kita saka nggawa pelanggan kita nilai lan layanan gedhe. Kita bakal terus tuwuh kanggo nyukupi kabutuhan kabeh pelanggan, ngirimake layanan ngluwihi kabeh pangarepan ing ngendi wae ing donya.

Apa kapal paket?

Paket saka gudang kita ing Kanada, Amerika Serikat, Singapura, Jepang utawa China bakal dikirim dening ePacket utawa EMS gumantung saka bobot lan ukuran prodhuk. Paket dikirim saka US Warehouse dikirim liwat USPS.

Kowe kapal donya?

Ya. Kita nyedhiyani pengiriman gratis menyang negara 200 ing saindenging jagad. Nanging, ana sawetara lokasi sing ora bisa dikirim. Yen sampeyan kelakon manggon ing salah sawijining negara sampeyan bakal hubungi sampeyan.

Apa bab adat?

We are ora tanggung jawab kanggo biaya adat yen item wis mlebukake. Miturut mundhut produk kita, sampeyan idin sing siji utawa luwih paket bisa mlebukake kanggo sampeyan lan bisa njaluk Fees adat nalika padha teka menyang negara.


Klik ing kene kanggo rincian kirim

Suwene ora kapal njupuk?

wektu Shipping beda-beda gumantung lokasi. Iki prakiraan kita:

Lokasi * Kira-kira Shipping Wektu
Amerika Serikat dina 10-30 Business
Canada, Europe dina 10-30 Business
Australia, Selandia Anyar dina 10-30 Business
Central & South America dina 15-30 Business
Asia dina 10-20 Business
Afrika dina 15-45 Business
* Iki ora kalebu 2-5 wektu Processing dina kita.

Aja nyedhiyani informasi nelusuri?

Ya, sampeyan bakal nampa email bebarengan kapal supaya sing ngandhut informasi ranging. Yen sampeyan wis ora ditampa nelusuri info ing 5 days, hubungi kita.

ranging ngandika "ora resmi wis ana ing wayahe".

Kanggo sawetara perusahaan pengiriman, butuh bisnis dina 2-5 kanggo informasi pelacakan supaya bisa dianyari ing sistem kasebut. Yen pesenan sampeyan diselehake luwih saka bisnis 5 dina kepungkur lan isih ora ana informasi babagan nomer pelacakan sampeyan, hubungi kita.

Bakal item sandi waé sing bisa dikirim ing siji paket?

Kanggo alasan logistik, item ing tuku padha bakal kadhangkala bisa dikirim ing paket kapisah, malah yen sing kasebut kapal gabungan.

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, hubungi kita lan kita aja paling kita kanggo mbantu metu.

Pembayaran maneh & kabijakan ngasilake

pembatalan supaya

Kabeh pesenan bisa dibatalake nganti dikirim. Yen pesenan sampeyan wis dibayar lan sampeyan kudu nggawe owah-owahan utawa mbatalake urutan, sampeyan kudu ngontak kita ing jam 12. Sawise proses packaging lan pengiriman wis diwiwiti, ora bisa dibatalake maneh.

pembayaran maneh

Kepuasan sampeyan minangka prioritas #1 kita. Mulane, sampeyan bisa njaluk mbalek mundhut utawa reshipment kanggo produk kronologis yen:

  • Yèn panjenengan ora nampa produk ing wektu sing dijanjeni (45 dina ora kalebu dina 2-5 Processing) sampeyan bisa njaluk mbalekaken utawa reshipment.
  • Yen sampeyan nampa item salah sampeyan bisa njaluk mbalekaken utawa reshipment a.
  • Yen sampeyan ora pengin produk sampeyan sing ditampa sampeyan bisa njaluk mbalekake nanging sampeyan kudu ngasilake item kasebut ing biaya sampeyan lan item kasebut kudu dienggo.

We do ora ngetokake mundhur yen:

  • Pesenan durung teka amarga faktor ing kontrol (IE nyediakake kiriman salah)
  • Pesenan durung teka amarga kahanan ngédap njaba kontrol Blythe (IE ora ngankat dening adat, telat dening bilai alam).
  • ngédap kahanan liyane njaba kontrol https://www.thisisblythe.com

* Sampeyan bisa ngirim panjalukan bali dina 15 sawise periode dijamin kanggo pangiriman (45 dina) wis kadaluwarsa. Sampeyan bisa nindakake kanthi ngirim pesen Contact Us Kaca

Yen disetujoni kanggo mbalekaken, banjur mbalekaken bakal diproses, lan kredit bakal kanthi otomatis Applied kanggo kertu kredit utawa cara sing asli pembayaran, ing dina 14.

Exchanges

Yen kanggo alesan arep ijolan produk, mbok menawa kanggo ukuran beda-beda ing sandhangan. Sampeyan kudu hubungi kita pisanan lan kita bakal nuntun sampeyan langkah.

Mangga ora ngirim tuku maneh kanggo kita kajaba kita kuoso sampeyan nglakoni.


toko Saiki
FAQs

Apa produk boneka iki asli?

Ya, boneka kita digawe nganggo bagian Takara asli kanthi perangan khusus awak sing dipatenake.
- Punggung sirah boneka maos Blythe TM, 2006 Hasbro, Inc. CWC TOMY China.
- Punggung awak boneka maos Blythe TM, 2002 Hasbro, Inc. CWC TAKARA China.

Pira sing mbayar kanggo kiriman?

Kita nyedhiyakake gratis pengiriman menyang negara 200 ing saindenging jagad

Apa pangukuran kanggo Neo Blythe Doll?

Mangga deleng kita Pangukuran awak Neo Blythe Doll kanggo ngerteni luwih akeh.

Apa aku bakal dikenani biaya pengiriman, kostum utawa tugas?

Ora, rega sing sampeyan deleng yaiku rega sing sampeyan bayar - sampeyan ora bakal mbayar biaya tambahan.

Kapan sampeyan bakal ngirim pesanan?

Yen sampeyan ngirim barang ing saham, kita bakal dikirim ing dina kerja 3.

Suwene bakal diterusake orderku?

Pesenan dikirim dening EMS utawa USPS. Biasane, pangiriman njupuk dina kerja 5-20 sawise dispatch, nanging bisa uga luwih suwe amarga faktor sing ana ing kontrol kita. Amarga ukuran perusahaan, kita nyedhiyakake layanan kiriman cepet lan pangolahan kanthi cepet supaya sampeyan nampa paket luwih cepet. Kita nggarap perusahaan logistik kelas global kanggo ngirim perusahaan Blythe sampeyan.

Aja nyedhiyani informasi nelusuri?

Sampeyan bakal nampa informasi pelacakan ing dina kerja 3-5. Nanging kadang pelacak bisa uga ora kasedhiya yen pengiriman gratis ditrapake. Ing kasus iki, hubungi kita ing [Email protected]

Apa aku bisa mbatalake dhawuhe?

Sampeyan bisa ngganti utawa mbatalake pesenan sajrone sak jam. Hubungi kita ing [Email protected] lan sinau luwih lengkap babagan kabijakan pembatalan lan mbalekaken.

Babagan awake dhewe
Komitmen pelanggan

Kita minangka perusahaan Blythe paling gedhe kanthi budaya kepengin banget pelanggan lan nyoba kanggo ketemu lan ngluwihi pangarepan sampeyan saben toko sampeyan bakal adol. Pendapat sampeyan minangka drive paling gedhe kanggo dandan. Rasa insider sing sejati karo tawaran eksklusif lan promosi tertutup.

Huruhe kanggo pakaryan

Kita pancen penggemar Blythe! Toko kita pancen apik banget karo produk sing dipilih kanthi apik sing ora bakal ditemokake ing papan liya, mula manawa yakin. Kita yakin manawa staf sing gedhe ora kudu mbayar regane, sebabe sampeyan bisa dipercaya supaya nawakake barang kanggo saben anggaran.

Inspirasi lan kreatif

Entuk perawatan sing cocog lan kepenak karo produk Blythe sing paling disenengi - kita butuh kabeh rasa! Blanja ora tau nyenengake!

Ora ana review maneh

Jl
PENGANGGURAN GRATIS

Kabeh pesenan

FREE RETURNS

Ora ana pitakon babagan kabijakan balik

Apa kudu mbantu? + 1 (250) 778-0542

Hubungi telpon nomer nomer tol

JAMINAN WANG RUMAH

Blanja gratis