Minangka katon ing Forbes, BBC & The Guardian Deleng uga GRATIS ONGKIR!
Kita dikirim ing saindenging jagad. Tuku saiki!
3000 + Blythe Products

ICY Neo Blythe Boneka Jambatan Rambut Biru Biru Coklat

reviews 1
100% saka panuku seneng produk iki! Pesenan 7
US $ 199.98
(%)
25-38 dina (kapal ing 4 dina bisnis)
Total Price:
Jaminan jamin paling apik
Quantity:
Ndeleng Wadhah
Panitia panuku
Aman Shopping
Ngasilake lan ngaso gampang
Gratis pengiriman worldwide

Punika boneka Icy Neo Blythe sing disesuaikan kualitas sampeyan. Tuku boneka Neo Blythe lan ngapikake. Kabeh bagéan sing anyar karo keahlian kualitas, rambut lembut sutra, awak sing kuat, werna mripat 4, lan barang gratis sing gratis. Becik kanggo penyusun boneka Blythe & kolektor. Tuku saiki!

ICY Neo Blythe Doll Details

  • Werna ngontrol mripat werna 4. Grey, Green, Brown, Blue.
  • 12 inci / 30 cm dhuwur Blythe Doll.
  • Desain unik & kuat.
  • Highly customizable.
  • Matte face.
  • Sawetara dandanan diterapake.
  • Ditampa dening Johnny Depp.
  • Awet dikemas awak kanggo transportasi.
  • Isi paket kalebu hadiah gratis: Boneka 1 Blythe, sepatu sandhangan, sepasang sepatu (plus aksesoris sing diiklankan)
  • Kabeh teka ing kanthong.
  • Gratis pengiriman (35 max, internasional)
  • Nganyarke kanggo pangiriman luwih cepet sing kasedhiya. (15 days, International)

Item Koleksi:
Blythe Dolls
dhuwur:
30cm
Jeneng Brand:
TIB ICY
Tipe awak:
Joint
baterei:
Ora Ana / Ora Perangkat
Formulir:
1 / 6
Nomor Seri Mfg:
SYCL199PYVL
kondisi:
Brand New
Customizable:
Ya
$ 100,000 Shopper Identity Protection


SHIPPING lan pangiriman

IkiIsBlythe.com bangga nawakake layanan pengiriman internasional sing saiki dioperasikake liwat negara lan pulo 200 ing saindhenging donya. Ora ono liyane kanggo kita saka nggawa pelanggan kita nilai lan layanan gedhe. Kita bakal terus tuwuh kanggo nyukupi kabutuhan kabeh pelanggan, ngirimake layanan ngluwihi kabeh pangarepan ing ngendi wae ing donya.

Apa kapal paket?

Packages saka kita Warehouse in China bakal mlebukake dening ePacket utawa EMS gumantung ing bobot lan ukuran prodhuk. Packages mlebukake saka mining US kita sing mlebukake liwat USPS.

Kowe kapal donya?

Ya. Kita nyedhiyani pengiriman gratis menyang negara 200 ing saindenging jagad. Nanging, ana sawetara lokasi sing ora bisa dikirim. Yen sampeyan kelakon manggon ing salah sawijining negara sampeyan bakal hubungi sampeyan.

Apa bab adat?

We are ora tanggung jawab kanggo biaya adat yen item wis mlebukake. Miturut mundhut produk kita, sampeyan idin sing siji utawa luwih paket bisa mlebukake kanggo sampeyan lan bisa njaluk Fees adat nalika padha teka menyang negara.

Suwene ora kapal njupuk?

wektu Shipping beda-beda gumantung lokasi. Iki prakiraan kita:
Lokasi * Kira-kira Shipping Wektu
Amerika Serikat dina 10-30 Business
Canada, Europe dina 10-30 Business
Australia, Selandia Anyar dina 10-30 Business
Central & South America dina 15-30 Business
Asia dina 10-20 Business
Afrika dina 15-45 Business
* Iki ora kalebu 2-5 wektu Processing dina kita.

Aja nyedhiyani informasi nelusuri?

Ya, sampeyan bakal nampa email bebarengan kapal supaya sing ngandhut informasi ranging. Yen sampeyan wis ora ditampa nelusuri info ing 5 days, hubungi kita.

ranging ngandika "ora resmi wis ana ing wayahe".

Kanggo sawetara perusahaan kapal, iku njupuk 2-5 bisnis dina kanggo nelusuri informasi kanggo nganyari ing sistem. Yen mrintah diselehake luwih saka bisnis dina 5 ago lan ana isih ora informasi ing nomer ranging, hubungi kita.

Bakal item sandi waé sing bisa dikirim ing siji paket?

Kanggo alasan logistik, item ing tuku padha bakal kadhangkala bisa dikirim ing paket kapisah, malah yen sing kasebut kapal gabungan.

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, hubungi kita lan kita aja paling kita kanggo mbantu metu.

Pembayaran maneh & BALIKÉ Kebijakan

pembatalan supaya

Kabeh pesenan bisa dibatalake nganti dikirim. Yen pesenan sampeyan wis dibayar lan sampeyan kudu nggawe owah-owahan utawa mbatalake urutan, sampeyan kudu ngontak kita ing jam 12. Sawise proses packaging lan pengiriman wis diwiwiti, ora bisa dibatalake maneh.

pembayaran maneh

kepuasan prioritas #1 kita. Mulane, yen ngene kaya mbalekaken sampeyan bisa njaluk siji ora ketompo alesan.

Yèn panjenengan ora nampa produk ing wektu sing dijanjeni (45 dina ora kalebu dina 2-5 Processing) sampeyan bisa njaluk mbalekaken utawa reshipment.
Yen sampeyan nampa item salah sampeyan bisa njaluk mbalekaken utawa reshipment a.
Yen sampeyan ora pengin produk sampeyan sing ditampa sampeyan bisa njaluk mbalekake nanging sampeyan kudu ngasilake item kasebut ing biaya sampeyan lan item kasebut kudu dienggo.

  • Pesenan durung teka amarga faktor ing kontrol (IE nyediakake kiriman salah)
  • Pesenan durung teka amarga kahanan ngédap njaba kontrol Blythe Doll (IE ora ngankat dening adat, telat dening bilai alam).
  • ngédap kahanan liyane njaba kontrol https://www.thisisblythe.com

* Sampeyan bisa ngirim panjalukan bali dina 15 sawise periode dijamin kanggo pangiriman (45 dina) wis kadaluwarsa. Sampeyan bisa nindakake kanthi ngirim pesen Contact Us Kaca

Yen disetujoni kanggo mbalekaken, banjur mbalekaken bakal diproses, lan kredit bakal kanthi otomatis Applied kanggo kertu kredit utawa cara sing asli pembayaran, ing dina 14.

Exchanges

Yen kanggo alesan arep ijolan produk, mbok menawa kanggo ukuran beda-beda ing sandhangan. Sampeyan kudu hubungi kita pisanan lan kita bakal nuntun sampeyan langkah.

Mangga ora ngirim tuku maneh kanggo kita kajaba kita kuoso sampeyan nglakoni.

Riwayat pelanggan nyata

reviews 1
100% panuku sante produk iki!
stars 5
(1)
stars 4
(0)
stars 3
(0)
stars 2
(0)
star 1
(0)
Buyer
review
Tulis review
© Copyright 2019. All Rights Reserved

Iki Blythe
Blythe
BLYTHE. Pembuat #1 Blythe ing donya lan penjual wiwit 1996. Jelajahi kita Products saiki.

Status Protection DMCA.com

Wadhah karanjang

×