Metode Pembayaran

Babagan cara pembayaran

PayPal lan kertu kredit sing diterbitake ing luar negeri bisa ditampa nalika mbayar on thisisblythe.com.

Carane mbayar ikiisblythe.com

  • PayPal
  • Kartu kredit(VISA, MasterCard, JCB, Discover, Diners Club, American Express)

yaiku loro cara pembayaran sing kasedhiya.

Prakawis PayPal

Nalika mbayar karo PayPal, sampeyan ora kudu nggawe akun PayPal. Yen sampeyan wis duwe akun PayPal, sampeyan bakal dialihake menyang kaca mlebu PayPal.

Nalika nggunakake PayPal, mangga tindakake pituduh ing kaca checkout kanggo nerusake. Cara PayPal bakal dipilih kanggo penak.

Babagan Kartu Kredit

Nalika mbayar nganggo kertu kredit, sampeyan bakal nggunakake gerbang pambayaran Strip, Nanging, sampeyan ora perlu nggawe akun Stripe kanggo ngrampungake pembayaran.

VISA, Mastercard, JCB, Discover, Diners Club lan American Express ditampa.

Nalika nggunakake kertu kredit, mangga tindakake pituduh ing kaca checkout kanggo nerusake, banjur pilih Kartu Kredit (Stripe) kanggo nggawe pembayaran nganggo kertu kredit. Stripe ngijini sampeyan nggawe pembayaran kertu kredit kanthi aman lan aman.

Card Koleksi kasedhiyan
MasterCard Kabeh duit didhukung
visa Kabeh duit didhukung
American Express USD, EUR, AUD, CAD, GPB, MXN, BRL, lan liyane *
JCB AUD, JPY, TWD
Nggoleki, Diners Club USD

Wadhah karanjang

×