Metode Pembayaran

Babagan cara pembayaran

PayPal lan kertu kredit sing diterbitake ing luar negeri bisa ditampa nalika mbayar on thisisblythe.com.

Carane mbayar ikiisblythe.com

  • PayPal
  • Kartu kredit(VISA, MasterCard, JCB, Discover, Diners Club, American Express)
  • Pembayaran iDeal

yaiku loro cara pembayaran sing kasedhiya.

Prakawis PayPal

Nalika mbayar karo PayPal, sampeyan ora kudu nggawe akun PayPal. Yen sampeyan wis duwe akun PayPal, sampeyan bakal dialihake menyang kaca mlebu PayPal.

Nalika nggunakake PayPal, mangga tindakake pituduh ing kaca checkout kanggo nerusake. Cara PayPal bakal dipilih kanggo penak.

Babagan Kartu Kredit

Nalika mbayar nganggo kertu kredit, sampeyan bakal nggunakake gerbang pambayaran Strip, Nanging, sampeyan ora perlu nggawe akun Stripe kanggo ngrampungake pembayaran.

VISA, Mastercard, JCB, Discover, Diners Club lan American Express ditampa.

Nalika nggunakake kertu kredit, mangga tindakake pituduh ing kaca checkout kanggo nerusake, banjur pilih Kartu Kredit (Stripe) kanggo nggawe pembayaran nganggo kertu kredit. Stripe ngijini sampeyan nggawe pembayaran kertu kredit kanthi aman lan aman.

Card Koleksi kasedhiyan
MasterCard Kabeh duit didhukung
visa Kabeh duit didhukung
American Express USD, EUR, AUD, CAD, GPB, MXN, BRL, lan liyane *
JCB AUD, JPY, TWD
Nggoleki, Diners Club USD

Babagan iDeal Pay

iDEAL yaiku cara pembayaran sing paling akeh digunakake ing Walanda. Kira-kira 60% saka pembeli Walanda nggunakake kanggo mbayar online. Iku cara sing dipercaya, aman lan trep kanggo mbayar online. Pelanggan nransfer dhuwit langsung saka akun bank liwat produk perbankan online sing diduweni. Iki njamin pembayaran sukses sing ora bisa dibalikake dening pelanggan. Bank pelanggan njamin transaksi aman lan aman.
Kanthi Payment iDEAL, sampeyan bisa nggawe pambayaran online kanthi cara sing bisa dipercaya, aman lan gampang dienggo. Pembayaran ditindakake kanthi nggunakake aplikasi perbankan mobile utawa lingkungan perbankan online bank sampeyan dhewe. iDEAL minangka transfer online langsung saka akun bank menyang akun bank saka pengusaha.
iDEAL nawakake sawetara kaluwihan liwat cara pembayaran online liyane:
Sampeyan ora perlu ndhaptar utawa ndhaptar layanan kasebut. Sampeyan bisa langsung nggunakake iDEAL yen sampeyan pelanggan mayoritas Bank Walanda.
Sampeyan bisa kanthi aman lan aman nggunakake iDEAL yen sampeyan duwe akun bank-bank iki: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank, lan Van Lanschot.

Wadhah karanjang

×