Minangka katon ing Forbes, BBC & The Guardian Deleng uga GRATIS ONGKIR!
Kita dikirim ing saindenging jagad. Tuku saiki!
3000 + Blythe Products

Blythe Doll Dress

urey blytheGaun boneka Blythe pancen misuwur ing saindenging jagad. Dheweke dianggep dolanan dening bocah-bocah wadon lan bisa dikumpulake dening individu. Nanging bocah wadon ngerti manawa boneka kudu dibasuh lan di resiki lan disandangi kanthi bener. Sampeyan kudu duwe macem-macem sandhangan sing beda karo kabutuhan lan bisa digunakake ing wektu sing beda taun.

Saben bocah wadon duwe wektu sing apik kanggo nggarap boneka amarga dheweke nemokake dhéwé babagan boneka sing wis dipilih. Dheweke mikir dheweke iku boneka dheweke nggarap. Dadi dheweke nyoba macem-macem gaun ing dheweke, nyoba nggawe dheweke katon cantik.

Nganggo boneka Blythe menehi macem-macem pilihan. Dheweke bisa dadi bintang rock, utawa biarawati utawa dokter kapan wae dheweke kepengin dadi. Mungkin dheweke kepengin bisa nylametake nyawa saben dina utawa yen dheweke kepengin bisa munggah ing panggung lan nyenengake atine nalika saben wong ngerteni. Nganggo boneka kasebut minangka cara kanggo nglebokake bayangan kanggo dheweke kabeh imajinasi. Dheweke bisa ngganti dhéwé, kapan dheweke kepengin lan kabeh donya wis dikalahake saiki.

Dadi, nalika ana sandhangan, ana rong opsi sing bisa dianggep.

1. Nggawe jahitan dhewe
2. Ngurutake online.

Nomer pilihan 1, mbutuhake sawetara karya nanging bakal ngirit dhuwit. Sampeyan duwe kauntungan tambah akeh saka macem-macem sampeyan bisa nggawe busana boneka. Sampeyan bisa milih werna apa wae, kabeh jinis kain utawa kombinasi apa wae sing dikarepake. Sampeyan bisa ngeculake jenius kreatif ing njero sampeyan nggolek sesuatu sing anyar. Go online kanggo iki. Duwe nelusur macem-macem gaun.

Nanging dielingake aturan hak cipta sing diwenehake dening sawetara perancang. Sampeyan ora bisa nyalin desaine kanggo tujuan sade ing mangsa, ing kahanan apa wae. Apamaneh, Nenekmu bakal dadi bangga!

Nomer pilihan 2 iku pilihan luwih gampang. Iku bakal nylametake sampeyan akeh wektu uga akeh karya. Sampeyan duwe kauntungan babagan ngupayakake macem-macem Blythe Doll Dresses lan bisa teka nganggo busana sing tengen karo boneka sampeyan kanthi milih. Saiki, amarga wiwitan internet, kabeh wis dadi luwih cepet lan luwih gampang. Sampeyan bisa duwe boneka sing disajikake ing cara sing dikarepake sadurunge sampeyan bener tuku sandhangan sing wis dipilih kanggo boneka sampeyan. Iki menehi keuntungan sing ditambahake ngetokake sugih yen sampeyan sadurunge ngira bakal cocog karo boneka sampeyan. Menapa malih, luwih apik sampeyan duwe tangan ing bab sing digawe kanthi profesional mung kanggo nggawe boneka sampeyan katon apik, tinimbang nggarap soko dhewe.

Supaya gaun sing bisa sampeyan sebut toko kanggo nyawa. Blythe Doll Dresses kasedhiya kanthi gampang lan prasaja. Mulane, nasehatku iki luwih becik tinimbang gawe anyar, mung tuku dhewe sing anyar. Sampeyan bakal duwe macem-macem kanggo milih saka lan sandhangan dheweke bakal luwih nyenengake. Sawise kabeh, dheweke saiki bakal nganggo sandhangan a merek terkenal donya!

Golek sawetara Blythe Doll Clothes saiki.

© Copyright 2019. All Rights Reserved

Iki Blythe
Blythe
BLYTHE. Pembuat #1 Blythe ing donya lan penjual wiwit 1996. Jelajahi kita Products saiki.

Status Protection DMCA.com

Wadhah karanjang

×