Minangka katon ing Forbes, BBC & The Guardian Deleng uga GRATIS ONGKIR!
Kita dikirim ing saindenging jagad. Tuku saiki!
3000 + Blythe Products

Blythe Doll Book

Nalika kita ngomong babagan dolls, alasan pisanan saka sukses gedhe sing teka menyang pikiran kita nggunakake bocah. Kapindho lan siji saka alesan dhasar sing diprodhuksi boneka yaiku koleksi. Ayo kula pitutur marang kowe yen sensasi anyar kanggo kabeh kolektor boneka kanggo nyimpen gambar. Ngempalaken foto boneka dadi hobi kanggo yuta wong lan utamané nalika kita pirembagan bab Blythe Buku Boneka. Ora ana boneka sing luwih apik tinimbang Blythe amarga desain gedhe, nomer aksesoris lan rega sing cukup. Masalah sing mung diduweni karo koleksi kasebut yaiku panyimpenan. Saiki tetep foto boneka ing buku bisa dadi solusi pokok yen sampeyan dadi pacangan boneka. Mulane, sampeyan kudu nggawe koleksi apik sing buku boneka Blythe.

Wong sing kepengin ngumpulake buku boneka karo foto tansah nemu foto foto boneka Blythe sing beda-beda karo macem-macem model lan kabeh desain saka wektu boneka dicathet. Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake foto, nanging sampeyan bisa njaga kanthi becik? Ya sampeyan bisa kanthi bantuan buku boneka blythe.

buku boneka blythe

Alesan njaga gambar boneka ora kaetung nanging sawetara alasan utama sing aman. Tetep boneka asli mbutuhake sampeyan duwe spasi tambahan nanging nduweni koleksi potret bisa luwih gampang. Kabeh sing kudu dilakoni yaiku njaga foto sampeyan ing buku lan koleksi sampeyan diwiwiti. Akeh panuku ngandhani yen ngoleksi gambar iku nyenengake amarga bisa dadi barang berharga uga wong sing duwe boneka uga bisa nyimpen gambar boneka minangka koleksi unik.

Paling apik sampeyan bisa nggawe koleksi potret sing katon nyata. Sawise sampeyan wis entuk kabeh gambar sing kasedhiya, coban dijupuk sawetara. Sampeyan bisa takon kanca-kanca kanggo nuduhake boneka lan miwiti njupuk gambar. Mikir babagan nduwe gambar dhewe karo boneka sing dikarepake wong akeh. Iki bisa nggawe akeh wong aran yen sampeyan duwe koleksi gedhe lan sampeyan penagih gila bener.

Iki uga nyatakake yen akeh wong sing ngumpetake foto minangka bagian saka urip. Padha pengin nggawe koleksi amarga padha kepenak saka iku. Aku ngerti sampeyan kudu luwih mikirake boneka sing dikumpulake nanging koleksi boneka kadhangkala bisa nimbulaké alangan. Yen sampeyan dadi buruh lan kudu ngowahi, sampeyan bisa mikir babagan pindhah atusan boneka? Ngganti buku boneka Blythe sampeyan relatif gampang lan prasaja nanging obah kabeh boneka sampeyan bisa kadhangkala ora mungkin. Sampeyan bisa uga aran ala kanggo menehi wong menyang wong nanging sampeyan ora bisa malah uncalan supaya adoh supaya paling apik kanggo nindakake iku supaya foto.

Pungkasan, sumurup yen boneka ngumpul bisa bermanfaat nalika nerangake biaya, kompilasi lan safety. Boneka sampeyan bisa rusak nanging gambar bakal tetep karo sampeyan. Keputusan sing kudu sampeyan gunakake yaiku pilihan boneka. Sawise sampeyan wis ngrancang kategori sing pengin sampeyan simpen, aja nyisihke wektu kanggo njaluk buku boneka Blythe. Maca gambar karo buku kasebut bisa nggawe sampeyan ilang koleksi sing paling disenengi supaya mbuwang sethithik luwih apik tinimbang ilang sing larang kumpulan.

© Copyright 2019. All Rights Reserved

Iki Blythe
Blythe
BLYTHE. Pembuat #1 Blythe ing donya lan penjual wiwit 1996. Jelajahi kita Products saiki.

Status Protection DMCA.com

Wadhah karanjang

×