Minangka katon ing Forbes, BBC & The Guardian Deleng uga GRATIS ONGKIR!
Kita dikirim ing saindenging jagad. Tuku saiki!
3000 + Blythe Products

Blythe Dolls

Blythe Dolls Original Neo TakaraSupaya sampeyan nemokake iki boneka boneka gedhe penasaran sing disebut Blythe lan kudu duwe dhewe. Apa sampeyan kaya pengoleksi paling sing mbokmenawa kesandung foto boneka sing aneh nanging ayu lan kepengin nggoleki maneh mung golek boneka kuwi sing digawe ing Jepang lan Cina? Yen sampeyan nggoleki kanggo ndeleng lokasi sampeyan bisa tuku Blythe Dolls saka sumber sing dipercaya tanpa kudu lelungan liwat planet; uga sampeyan ing luck amarga sampeyan bisa tuku boneka Panjenengan tresna lan uga wis dikirim menyang omah ing wektu ora ing Iki Blythe. Yen sampeyan luwih seneng tuku Blythe Dolls saka toko fisik, ora ana toko sing nggawa ing Amerika Serikat, supaya pilihan sampeyan biasane diwatesi.

Yen sampeyan ora ngerti Blythe kanthi judhul, sampeyan bisa ngerti dheweke saka ngarsane. Dheweke langsung ditemokake dening kepala ageng lollipop, kanthi gaya sing manga manga sing kadhangkala ngganti warna; dheweke katon rada cedak. Boneka-boneka Blythe biasane olahraga gaya rambut geek-chic - pinggul sing kandel, kadang-kadang dicithak warna-warna sing beda-beda - lan ngubungake klambi vintage. Dheweke nang endi wae antara gabungan Zooey Deschanel lan Katy Perry - kajaba dheweke dadi boneka.

Blythe minangka industri gedhé, nanging ora wiwit metu. Werna gedhe lan mata ageng nyebabake boneka banget gaweyan kanggo bocah cilik kanggo main, lan Blythe ditinggalake sawise setahun sawise diciptakake. Nanging meh taun 30, Blythe reawakening kedadeyan. Gina Garan, mantan produser TV ing New York, wis dianugerahi sing pisanan Blythe boneka karo kanca. Takara, perusahaan dolanan Jepang, wiwit gawe variasi anyar Blythe setahun mengko.

Blythe wis bisa ngemudheni dhasar kanggo sajarah boneka yen ora ana ing publikasi ing 2000 babagan "Iki Blythe" dening Gina Garan, sing mbantu mbangun manèh.

Saiki ana konvensi Blythe ing saindenging planet iki, kalebu New York, Barcelona lan Berlin, ing ngendi pirang-pirang penggemar Blythe ngumpul ing saben taun. Blythe malah tampil ing kampanye marketing kanggo Sony bebarengan karo Alexander McQueen.

Purchasing Blythe Dolls

Blythe Dolls Box Neo Blythe Joanna GentianaSadurunge mundhut Blythe kawitan sampeyan kudu maca deskripsi boneka sing sampeyan tuku kanggo mesthine duwe ukuran asli Blythe; Ukuran miniatur ukuran mung watara 3 inci sing asli kira-kira 12 inci. Nalika boneka cilik seneng banget kanthi cara kasebut, ora kaya kualitas boneka ukurane lan ora duwe mata sing bisa ditransfer. Dadi yen sampeyan ndeleng rega sing dipercaya manawa sampeyan ngerti manawa boneka sampeyan tuku.

Supaya carane sampeyan bisa mbedakake apa sampeyan entuk rega sing éndah kanggo njaluk boneka? Ana pirang-pirang versi versi Blythe dolls saben bocah wadon duwe pasuryan, rambut, ensemble lan jeneng liyane. Ana situs apik sing nampilake saben versi boneka lan mung sethithik rata-rata individu sing layak kanggo tuku dheweke. Ngunjungi iki URL kanggo riset kanggo ndeleng yen boneka fantasi sampeyan ana ing rega sampeyan. Boneka Kenner pisanan banget larang nalika Takara Blythes luwih umum kanggo kolektor.

Custom Blythe Dolls

Boneka liyane sing sampeyan bisa nemokake yaiku: a adat Blythe. Artis utawa "Blythe customizers" tuku boneka lan banjur dijupuk maneh lan diwenehi makeovers - iki bisa nggabungake rambut anyar sing rambute, potong rambut, kripik mata anyar, dandanan wajah sing anyar, lan lemari klambi. Iki boneka sing apik lan apik. Padha luwih larang amarga wektu lan tenaga sing wis ditindakake, nanging luwih becik kanggo sawetara kolektor amarga padha digawe adat lan mulane ora duwe label rega tetep.

Cara sing paling kerep kanggo njaluk boneka Blythe yaiku liwat Blythe Dolls ThisIsBlythe. On ThisIsBlythe, sampeyan bisa nemokake boneka anyar, sing disesuaikan lan digunakake saka penjual lokal lan global. Sampeyan biasane bisa entuk pilihan akeh lan bisa entuk rega sing cukup. Vintage Kenners uga ana ing Blythe Dolls ThisIsBlythe.

Boneka TBL Neo Blythe Bogel

Sampeyan bisa tuku Blythe mudha utawa pabrik langsung saka online kita toko. Kita biasane nggawa boneka rilis anyar lan koleksi cilik nanging entuk manfaat tambahan sing bisa uga sampeyan tuku sandhangan lan aksesoris saka nyimpen sing padha. Antarane peminat Blythe-boneka modern sing paling nyenengake kaya ngolah boneka kasebut yaiku kanggo ngrekrut ing kostum adat, sawetara sing tuku nanging akeh sing digawe kanthi tangan. Sawetara kolektor sing wani malah ngecor utawa ngukir boneka, menehi dheweke grin cilik, contone.

Pasar liyane kanggo Blythe Dolls

Saiki, ora ana toko utawa toko sing adol maneh Blythes. Padahal Iki Blythe online duwe kabeh babagan Blythe saka edisi terbatas lan Blythes sing paling populer ing aksesoris, sandhangan lan akeh liyane. Nggoleki Blythes bisa angel ing jagad gedhe. Nggoleki Blythe sing digoleki yaiku bagean sing paling angel. Kita nyedhiyakake telusuran paling anyar kanggo nemokake pilihan boneka Blythe sing paling apik. Muga-muga sampeyan kudu ngerteni apa sing sampeyan goleki. Bar telusuran uga kasedhiya kanggo narik saka barang sing paling saiki kanggo spektrum boneka Blythe for sale.

Kita ngrameke taun 20 ing bisnis - matur nuwun kanggo dhukungan!

ADOPT DOLL BLYTHE SAIKI

© Copyright 2019. All Rights Reserved

Iki Blythe
Blythe
BLYTHE. Pembuat #1 Blythe ing donya lan penjual wiwit 1996. Jelajahi kita Products saiki.

Status Protection DMCA.com

Wadhah karanjang

×