Blythe Doll Crochet

blythe doll crochetKepala lan mripat gedhe sing ngganti warna kanthi dramatis nalika narik senar minangka barang-barang sing nggawe boneka Blythe metu saka liyane saiki. Boneka Blythe nduwe cara kanggo ngrebut sapa wae kanthi tampilan sing rupane. Apa iku Benjamin Anirul, CEO Leo Toy sing adhedhasar Bangkok utawa bocah enom sing pengin boneka nguri-uri, boneka Blythe minangka boneka sing kudu diduweni. Nanging boneka Blythe ora katon mung siji tampilan. Kancing boneka Blythe nggawe manawa sampeyan bisa ndeleng boneka kanthi macem-macem cara, luwih apik tinimbang sing liyane. Kanthi digawe kanthi alus lan kanthi ati-ati, crotchet boneka Blythe ora mung ndadekake boneka katon apik banget, nanging nduwe rasa tresna marang boneka sing duwe endhas sing kepenak banget.

Manuk-manuk boneka Blythe tansah duwe boneka sing ngenteni busana anyar. Imajinasi, kanthi warna-warna liar diluncurake nalika bocah-bocah nganggo tangan sing nganggo crochets anyar. Dheweké nganggep boneka ing pirang-pirang cara sing nyenengake ing saben dandanan anyar yen boneka menehi saben busana utawa dompet anyar. A lemari pakaian detail ora mung ngimpi karo boneka Blythe. Sapérangan ageman lan aksesori liyané gampang kasedhiya online lan bisa dituku kanthi kapisah. Sawetara wong sing aran kaya arep ngupayakake boneka dhewe, busana biasané diwiwiti kanthi lapisan lan pola sing gampang lan gampang. Ide iki ora mung nyimpen dhuwit lan wektu, nanging uga nggawe produktif kanggo wektu.
Perlu dicathet yen ransel saiki dadi 'metu' nalika tas mail saiki dadi 'ing' bab. Padha ora mung nggawe boneka sing luwih apik nanging nyedhiyakake aksesori menyang macem-macem swinger sing nggawe bagéyan penting saka bayangan. Iki tas sing luwih gedhe lan luwih apik diimbangi karo pirang-pirang barang kalebu sandal lan sepatu bot.

Nanging ana wong metu sing bakal luwih seneng tas kanggo tas mail, amarga padha mratelakake yen tas anyar ndadekake dheweke katon luwih trendi, elegan lan luwih modis. Tas kasebut nganggo pirang-pirang busana lan ora mung nambah pesona kanggo boneka nanging uga menehi aksesori sing apik banget karo macem-macem gaun.
Kanggo topi kasebut, siji bakal setuju yen kedadeyan kasebut ora bakal ana gaya. Hat crochet sing ditetepake topi rok ndhuwur uga nganggo macem-macem gaun lan nambah rempah-rempah liyane kanggo rasa gorgeous ing wawasan boneka. Topi kasebut nggawe pribadine anyar ing boneka lan nggawe gaya luwih apik tinimbang sadurunge.

Nanging iki mung apa sampeyan bisa njaluk tangan sampeyan ing toko. Yen sampeyan pengin nyedhiyakake keterampilan kreatif, kenapa ora nyekel jarum lan sawetara thread, lan supaya bayangan sampeyan mbukak liar. Sampeyan bisa teka karo macem-macem pola, sing sampeyan mikir paling apik ing boneka sampeyan. Menapa malih, nindakaken karya panjenengan piyambak mboten gampil kados dene panuntun kanthi gampang kasedhiya ing internet kangge mbantu sampeyan ngembangaken kaprigelan panjenengan piyambak lan kanthi cara nen nenemipun mbabaraken panjenengan! Nanging ing pungkasaning dinten, kabeh babagan duwe boneka Blythe lan nggawe katon beda saka sadurunge! Lan cara sing luwih apik tinimbang pindhah lan duwe anyar Blythe Doll Crochet!

Langganan daftar kanggo menang Blythe!

* nuduhake dibutuhake

Wadhah karanjang

×